Şimdi Ara

22.500 TL ye kadar otomobil tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Erol Tevfik kullanıcısına yanıt
    Benimde tercihim accord olurdu ama accord iyi bişey bulmak için biraz daha zorlamak gerek.

    Golf tdi 1.9 nasıldır bilginiz var mıdır dikkatimi çekti az yakar iyi kaçar konforlu bir araçtır tavsiye eder misiniz ?
  • yakamozcuk kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız, bütçenize göre en genci almaya bakın ama bence tercihiniz japon olsun en azından baş ağrıtmaz...
  • 21.000 TL ye 2002 golf IV comfortline anlaştık araç komple boyalı sayılır bir kaç parçası boyanmamış siyah araba yürüyeninde hiç bir sıkıntısı yok kullandım 160 bin de km tüpü yok benzinli tüp hiç takılmamış nasıl sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 26 Eylül 2014; 3:04:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reno megan lar işini görür
  • Astra classic (g kasa) bulabilirsiniz, rahat ve güzel araba.
  • Büyük,rahat ve performanslı olsun diyorsanız 1995-1999 Nissan maxima qx 2.0 v6 veya 1999-2001 honda accord bakmalısınız..Konumu incelerseniz goreceksinizdir..Yeni model isterim derseniz corolla bakabilirsşniz..Ama yinede maxima ya bi bakınız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ayni sartlardayiz. Bende en fazla 20 22 arasinda dusunuyorum. Bu aralar cogunluk ben 2002 2004 focus hb ghia arastiriyorum. Sen neden focus dusunmuyosun?. 2003 2004 mazda 3 olabilir. Kaya gibi araba. Yakiti disinda bir sıkintisi yok. Ama bence asla bir 2002 golf dusunme. Hele ki 160binde. Golf bir furyaydi ve o yilin golfleri bir neslin hunharca kullanimina maruz kaldi:) o yil araliginda yorulmamis,hirpalanmamis golf bulmak cok zor. Civic,jazz(segment farki olsa da),mazda 3,focus hb bu fiyat araliginda alinabilecek araclar oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin çok bilmediği arabaları tercih ederseniz arabanın orijinalliği hakkında daha az endişe ederseniz. ama hiç kimsenin bilmediği ve çok az satılan araba alırsanız da yedek parça bulmakta zorlanırsınız veya çok pahalıya gelebilir. burada çok hassas bir denge var. Ve bence sizin isteklerinize uyan bir araba aklıma geliyor.http://ahmetgti.blogspot.com.tr/2014/10/sansasyon.html
  • Takip.. Chevrolet Lacetti' yi araştırıyorum bende. Hatchback olanlardan. 20K civarına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biraylakadam

    Kardesim ayni sartlardayiz. Bende en fazla 20 22 arasinda dusunuyorum. Bu aralar cogunluk ben 2002 2004 focus hb ghia arastiriyorum. Sen neden focus dusunmuyosun?. 2003 2004 mazda 3 olabilir. Kaya gibi araba. Yakiti disinda bir sıkintisi yok. Ama bence asla bir 2002 golf dusunme. Hele ki 160binde. Golf bir furyaydi ve o yilin golfleri bir neslin hunharca kullanimina maruz kaldi:) o yil araliginda yorulmamis,hirpalanmamis golf bulmak cok zor. Civic,jazz(segment farki olsa da),mazda 3,focus hb bu fiyat araliginda alinabilecek araclar oldugunu dusunuyorum.

    Doğru söylüyorsunuz o golfte öyleydi istediğim performansı alamadım ben üstelik araca hiç lpg takılmamasına rağmen gitmiyor gibiydi üstelik 160 binde gibi de durmuyordu.

    Mazda 3 aklımdan geçmedi değil ama iyisini temizini 24-25 bandında zor bulabiliyorsunuz o yüzden elemek zorunda kaldım ama hakkaten sağlam araba.

    Focusa alışamadım desem yeridir çok sade geliyor bana belki zevk meselesi bilmiyorum yol tutuşta sınıfının referansı olarak gösterilen bir araç evet ama işte dediğim gibi bir arabaya ısınmayınca olmuyor :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Canky

    Büyük,rahat ve performanslı olsun diyorsanız 1995-1999 Nissan maxima qx 2.0 v6 veya 1999-2001 honda accord bakmalısınız..Konumu incelerseniz goreceksinizdir..Yeni model isterim derseniz corolla bakabilirsşniz..Ama yinede maxima ya bi bakınız..

    2.0 motor nissan primera düşündüm bir ara fiyatları çok uygun onu da rahat donanımlı kıymeti bilinmeyen araba olarak biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu bütçede araba baksam Megane veya Opel Astra G kasa bakarım. İkiside son derece konforlu ve piyasası olan arabalar. Ben 2. el araba alırken her zaman piyasası olan araba almaya özen gösteririm. Olur da arabayı sevmedin diyelim, hemen zararsız bir şekilde satma şansın oluyor.
    Sıfır araç alırken problem değil, nasıl olsa en az 10 sene binmek üzere alınıyor ve arabanın temiz olduğuna eminsin. Fakat ikinci elde öyle değil. Ne olursa olsun, piyasa arabası almaya dikkat edin. Bu memlekette marka arabaların hurdasını bile boyayıp satarsın. Yeter ki amblem olsun.
  • Nissan primera tekna
    Kullandigim araci anca böyle yorumlayabilirim
    Nissan Primera'da görev yapan 1.6 lt'lik benzinli motor alt devirlerden itibaren makul düzeyde bir performans sergiliyor. Primera, düşük yakıt tüketimiyle "Cimri bir Japon" otomobilidir. Orta sertlikteki süspansiyonları ve iyi bir düzeyde yol tutuş karakterine sahip olan araç.panik frenlerde performansı oldukça iyi düzeydedir. Primera Tekna'nın standart donanımında; ABS, EBD, fren destek sistemi, ön, yan ve perde olmak üzere 6 havayastığı, elektronik klima, geri görüş kamerası, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı ve elektrik kumandalı yan aynalar, elektrik açılır tavan, xenon farlar, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, merkezi kilit, alarm, immobilizer, Radyo-CD çalar, aktif ön kafalıklar, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantıları, mobil telefon ön hazırlığı, alaşım jantlar far yıkama yağmur sensörü ve far sensörü sistemi vardır. Büyük bir Nissan armasıyla desteklenmiş ve büyük farların ön tasarımda oluşturduğu agresif çizgisi ve aracın tamamına hakim olan zarif tasarımıyla arka cam ve arka bölümün birleşik bir görünüm çizmesi, otomobilin sedan otomobillerden çok, liftback bir model gibi algılanmasını sağlıyor. Kokpitte hız, devir, yakıt, diğer uyarı ve gösterge ekipmanlarının yanı sıra bir de LCD ekran bulunuyor. Bu yapı sayesinde sürücü kadar yolcuların da otomobille ilgili bilgileri takip etmesi sağlanmış. Büyük ekran ve etrafına yerleştirilen kumanda sistemleri, otomobilin gelişmiş yol bilgisayarı, klima ve müzik sistemini kumanda ediyor. Kullanımı alışkanlık gerektiren bu sistem, alışma evresi süresince sürüş güvenliği açısından tehlike oluşturabilir. Orta konsoldaki ekran yeni Primera'nın bir diğer sıra dışı özelliğini de barındırıyor. Ekran, araç geri vitese geçirildiği anda üçüncü göz gibi otomobilin arkasındaki kameradan aldığı görüntüyü orta konsola yansıtıyor. Bu da geri park manevralarını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Sonuç olarak kronik sorunu bulunmayan Primera 1.6; düşük yakıt tüketimi, iyi frenleme ve makul motor performansıyla performans yerine rahatlığı arayanların tercihi olabilecek bir otomobil olarak tanımlayabilirim.Sorunsuzluğu ile ön plana çıkan çoğu Japon otomobil modeli gibi Nissan Primera’da sorunsuz yapısıyla ön plana çıkıyor. Kullanıcıları tarafından aktarılan net bir kronik sorunu bulunmayan Primera, bakımları zamanında ve doğru yapıldığı sürece size uzun yıllar yol arkadaşlığı yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • clio3
  • Alan olursa satabilirim aracımı, 2001 manuel benzinli avensis 205bin km. Aracımdan memnunum ama hem çok ihtiyacım yok hem de istanbul şehir içi için biraz fazla, dur kalk trafikte çok yakıyor. İşe servisle ya da motorla gidip geliyorum aracı haftada bir iki kere ancak kullanıyorum düşünen olursa satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.