Şimdi Ara

21-25 bin araç tavsiyeniz nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayrica cok basarsan her araba cok yakar nasil kullandigini bilmiyorum ama bende 2 yil once focus 2001 model vardi fabrika verisinden 1 litre daha az yaktim sehir disinda.kimse inanmiyordu aldigim yakit faturalarini gosterince sok oldular.ekonomik kullanirsan fabrika verisinin altina bile inebilirsin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiftycent86
    Valla dostum köpek balığı olan modeli 25 e bulabilirsen al bence bulamazsin ama, diger eski kasasini alma büyük farli olani. Merak etme bir senin kafan karışık değil tam 1 aydır araba bakıyorum ve bu hafta almam şart.memlekete gideceğim Yarın Ümraniye Oto pazarına gideceğim oranın piyasasinida paylasirim sizinle.gerci her hafta sonu gidiyorum ama geçen hafta 2009 model mazda 3 gördüm temiz adam 31.5 bin istiyordu.internete gore uygun geldi.megane falan tonla vardi ama km si hep yuksek 23-25 arasi satiliyordu.clio dolu.hele honda kayniyor 2000 modele 22 bin istemis manyagin biri.digeri 2003 civic icin 27 yazmış.dedim herhalde altin döşeme
    Lancer köpek balığı dediğimiz bu değilmi ben karıştırmıyorum inşallah

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-lancer-1%2C5-invite-94391285/detay

    Misal 26.500 yazmış ama km yüksek biraz evet dediğin gibi lancerda boyasız filan bulmak için 30bin gözden çıkarmak lazım. Pek ala ufak lokal boyalı olanları alına bilinirmi sence?




  • @İmportant Cruze güzel ama yakıtı fazla gibi ve lpgde sıkıtınısı var. Asıl olan ise türkiyeden çekilcek olması yoksa alıcağım tek araba ve askerden geldikten sonra yolda görüp aşık olduğum ilk araç. Aslında 25 bin rahatlıklada buluna bilir gözüküyor.
  • 2014'e kadar yedek parça desteğinin devam edeceği söyleniyor. Bu fiyat aralığında alınacak b sınıfı araçlardan çok daha güvenli bir araçtır. Yakıt konusunun abartıldığını düşünüyorum,cıvıc 1lt ile 13km gidiyorsa cruze 9km gidiyor.
  • civis 35kr giderken cruze 55kr gidiyor yani o zaman arada fazla fark var bence bilemiyorum bana öyle geliyor önceki aracım 40-45 yakıyordu dizelde o bile fazla geliyordu
  • Dizel punto yada linea al.keyfine bak en.mantiklisi o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen köpek balığı kasa o. Lokal boyalı olanı alabilirsin.kaportaciya götürürsun Macun varmı yokmu veya lokal mi söyler sana.ne kadar çok Macun varsa araçta o kadar büyük kazası olmuş demektir.ufak lokal yedek Macun varsa alabilirsin ama lokal ve küçük olacak.bir arkadaşın dediği gibi lancer benzinli 100-140 bin arası rahat alınır tabi motorunu computeste sokacaksin aracın beygir gücü ne kadar düşmüş motor durumu nasıl ona göre alacaksın.dikkat et.cruze alinir 10 yil yedek parça desteğini verecek opel ile anlasma yaptılar.sorun o degil şimdi 25 e alirsin seneye belki 23 e zor satarsin baya düşecek Piyasası.yakıt 40-50 kurus arasi benzinde yakar şehir ici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam stiloya bakabilirsiniz,cruze tr den çekileceği için zaten piyasası baya düşük,çekilince 5sene felan kalır bence sonra,sonra yedek parçasıda bulunmaz.
  • Aslında bu alacağım aracı 5 ile 10 sene arasında bine yanı çok çabuk satyacam ama tabiki seçimi dogru yapmam lazım beni üzmeyecek araç olması lazım. 40 - 50 kuruş bana göre çok geliyor lpg sorunu olmasaydı yine cruze bakabilirdim. Pek ala bu yeni kasa aveolar nasıl 1.3 dizeller sence cruze yerine tercih edilirmi? dizel motor sonuçta. Tabi onuda 25e bulmak zor gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bktasarim

    Aslında bu alacağım aracı 5 ile 10 sene arasında bine yanı çok çabuk satyacam ama tabiki seçimi dogru yapmam lazım beni üzmeyecek araç olması lazım. 40 - 50 kuruş bana göre çok geliyor lpg sorunu olmasaydı yine cruze bakabilirdim. Pek ala bu yeni kasa aveolar nasıl 1.3 dizeller sence cruze yerine tercih edilirmi? dizel motor sonuçta. Tabi onuda 25e bulmak zor gibi.

    Arkadaşımda aveo yeni kasa Sedan var, cok güzel bence hem gidişi iyi hem yakıtı az hem özellikli donanımı var Start stop hız sabitleyici digital klima vs bence dogru tercihin olabilir.seni tatminde eder. Buna yönel bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ve 3 numara bulursan süper olur. Olmadı 5. Şık olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ahmettatli88 A kullanıcısına yanıt
    2005 model bi arabaya o kadar para vermem hemde tarzım değil o skoda yenileri olsa güzel ama
  • @fiftycent86 Bende buna yönelcem lancer yada avea bakalım kısmet artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bktasarim -- 25 Mayıs 2014; 14:52:42 >
  • O kalitede daha ucuzu varsa önerelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmettatli88

    O kalitede daha ucuzu varsa önerelim

    Hocam senin Önerdiğin aracın yıllık Vergisi bin lira haberin varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 olanın öyle diğerleri 1.6



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmettatli88 -- 25 Mayıs 2014; 15:06:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane II öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.