Şimdi Ara

2070 süper mi 5700 xt mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Ben 2060 Ventus kullanıyorum, alırken Ventus XS modelini'de gördüm/inceledim o daha ucuz'du, incelediğim'de XS modeli'nde tek ısı borusu ve bütün 1 alümünyum blok vardı, bu blok orta kısımda kalındı ama kartın pcb yüzeyine hava akışı sağlamayan kapalı 1 blok'tu, sadece besleme kısmına gelen kısıma 4-5 çentik atılmış (besleme kısmına 1 az hava akışı olsun diye) ve o 1 adet ısı borusu'da direk bakırdı, yani nikel kaplı fln değildir, düz Ventus modelinde ise (kullandığım model) 4 adet nikel kaplı ısı borulu ve blok kısmı diğer üst seviyeler'de olduğu tipte ızgaralı 1 şekilde, kısaca üst seviyelerden fark olrk (en azından kullandığım modele göre) soğutucu blok kısmı ebat olrk biraz küçük ve ince ama bu kartın kendisi'de zaty küçük, 2070 ve üzeri biraz daha uzun haliyle onlar'da block kısmı'da daha uzundur ve fan stop özelliği yok, muhtemelen blok 1'az ince olduğu için'dir.

    O'kadar anlanttım ama resimlerini bulup eklemek daha kolay oldu, yani boşuna tarif etmiş oldum.

    Mesela rtx 2060 Ventus XS modelin'de blok, aynı bu 1660 ventus xs modelin'de olduğu gibi, aynı bloğu bütün xs ler'de kullanmışlar.

    2070 süper mi 5700 xt mi

    Düz Ventus bloğu ise şu şekilde.

    2070 süper mi 5700 xt mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 29 Mart 2020; 13:32:17 >




  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    revizyon görmüş bu aynı msı mech serisindede sıkıntı vardı mech gp edition yaptılar
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    O bellekler ile alakalı durumdan bahsediyorsan, Rx veya RTX farketmeksizin belleklerde yarım pad durumu vardı evet.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    evet
  • 3300 ₺ aldığım sapphire 5700 xt nitro+ kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Hiçbir sıkıntısı yok. Performans olarak 2070s'e göre bi fark da göremedim. Ben öneriyorum şahsen. Aynı fiyatta olsalardı tabiki de 2070s al derdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam 5700XT alırdım, aradaki fiyat farkına değmez, RX serisi daha yeni kartlar ve DX12 performansları daha iyi, üretim teknolojisi de daha yeni, 7nm.
    Tek sıkıntısı Amd'nin yazılım yönünden beceriksizliği, böyle bir kart üret sonra sürücülerde çuvalla, adamlar okyanusu geçip derede boğuluyorlar.
    Sözün özü ileride çıkacak stabil ve performanslı sürücülerle çok daha iyi olacaktır.
  • bana kalırsahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2070-super-gaming-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html bu kartı al derım uzun süreli arastırmalarım sonucunda en stabıl kart bu hem 3 fanlı sogutma olarak basarlı ve fanları sessızdır senı asla fan sesı rahatsız etmez 60 dereceye kadar fan acmaz ve msı afterburn ıle overclock yapma sansında var
  • Bence 5700xt rog strix fiyatının biraz üstüne 2070s gigabyte gaming oc modelini alabilirsin. Soğutma ve akustik olarak pek fark görmezsin paran cebinde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun süre kullanmaktan yanayımdır. Kalite ve performans olarak iki kartta iyi ama benim tavsiyem Asus rog strix rtx 2070 serisini alman.
  • Dlss olayindan sonra nvidia ucuzsa alinir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son haberlere göre yeni windows güncellemesiyle gelecek teknolojilerin bir çoğunu 5700ler desteklemeyecek ama nvidia rtx kartlarda full destek verecek (directx 12 ultimate vs.) Amd, directx 12 ultimate duyurulduğunda ileride çıkacak rdna2 kartlarımız destek verecek diye sunum yaparken nvidia mevcut rtx kartların hepsi destekliyor diye açıklama yapıyordu.

    Üstelik nvidia dlss 2.0 ile oldukça iyi bir işe imza attı. Yabancı incelemelerde native çözünürlükten bile daha iyi göründüğü ve baya fps kazandırdığı söyleniyor. Oyunlara destek geldikçe artık rtx açınca fps'nin yerlere düşmesi büyük ölçüde azalacak gibi duruyor. Bu kartların teknoloji anlamında gerçek rakibi ancak yeni çıkacak 5800 falan olabilir ki o zaman da nvidia zaten 3000leri piyasaya sürecek. Çok ihtiyacınız varsa 2070s alın yoksa yeni serileri bekleyin bence.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.