Şimdi Ara

206cc vs Astra Bertone Gençler ve genç kalanlar yorum bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu tarz bir araç düşünüyorum astra bir üst sınıf araç fakat cc nin üstünün açılması ve atik görünümü cezbediyor özellikle aşağıda bir tane var 1 parça boyalı ilk sahibinden astra danda bir tane düşündüğüm araç var 3 yıldır kendilerindeymiş bakımlı ve tüpü takılı kilometre biraz yüksek fakat.2sinden birine karar verecem beni hangisi parça ve sorunsuzluk konusunda daha az üzer.Yakıtından bakımına kadar hangisi daha sorunsuzdur ? ve tabiki astra 206cc nin görünümünü sizce verebiliyor mu ?
    Motor olarak ikisininde 1.6 sını alacam mağlum petrol fiyatları ve motor bakımları.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-tertemiz-orjinal-206-cc-128049609/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-1.6-bertone-lpgli-2003-model-125377236/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 20 Temmuz 2013; 21:08:32 >







  • Sorunsuzluk ve güvenlik tasarım yol tutuşu açısından Astra. Parçası ucuz ve yakıt bakımından 206. 206 nın elektronik sıkıntı sorunları var gerçi tüm fransız araçlarında var. O yüzden astra.
  • Pejo oyuncak gibi duruyor, astra diyorum ama çok yakacağını göz önünde bulundurun.
  • ben astrayı alırdım bana göre peugeotnun tek artısı cabrio olması oda tente temiz bakılmışsa yoksa gerisi için tamamen opel
    not: opel parçası mb-bmw parçası gibi pahalıdır
  • Astranın bir üst sınıf olması zaten ayrı bir boyut sırf üstü açık diyede 206 değil birde bu 206cc ilk sahibinden temiz 1 parça boyalı 95 binde sadece.
    astra buna göre yorulmuş bir araç zaten bu yüzden düşünüyorum hangisi diye :D

    mercedes bmw kadar pahalı parça olacağını ilk defa duydum korkuttu şimdi beni ?
    birde yakıt 1.6 o kadar üzermi 206da 1.6 yani sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 21 Temmuz 2013; 18:00:51 >
  • ikisinin üstüne de yeni iki kasa çıktı ama opel daha eski duruyor. iki, maksimum üç kişi bineriz diyorsan 206cc, cabrio araç bambaşka bir dünyadır.
  • ÖNCELİKLE BERTONE NEDİR ONU Bİ BİLMEN LAZIM NASIL ÖZEL BİR ARAÇ OLDUGUNU BİLMEKTE FAYDA VAR...Gruppo Bertone, 1912 yılında İtalya'da kurulmuş olan bir tasarım şirketidir.
    İlk kurulduğunda at arabası üretim ve tamiratı yapan bu şirketin toplam 3 işcisi bulunuyordu. Araba dizaynı işi yapan Bertone'nin en büyük ustalarından bir tanesi de Marcello Gandini'dir. Lamborghini Miura, Espada ve Countach onun dizaynlarıdır. Opel Astra Coupe'nin tasarımında da katkıları bulunmaktadır...
    MANTIKLI DUSUNDUGUNDE ASTRA BERTONE VE LAMBORGHINI VS GIBI ARTACLARLA TASARIMCIN AYNI AYNI KALEMDEN CIKAN CIZIMLER.....BU EN BUYUK ARTI BENCE.....
    YILLARDIR USTALARIMZDAN VE CEVREMZIDEN DUYDUGUMUZ BILGILER DOGRULTUSUNDA HONDA CLIO TOYOTA HARICI ARACA BINMEDIK TOPLUM OLARAK....BEN 4 TANE 4 YIL HONDAYA BINDIM SIKINTI CIKARMADI EYVALLAH AMA BI CIKARINCADA ISIN ICINDEN CIKAMIYORSUN PARCALARI FELAKET PAHALI....BENDE SIMDI BERTONE 1,8 VAR ALIRKEN BENDE COK ARASTIRDIM YOK PARCASI PAHALI YOK TUTULMUYOR YOK O PARALARA BASKA ARAC AL VS VS...BERTONE ASTRA YURT DISINDA 1,6 DONUP YUZUNE BAKAN YOK 2,2 DE AYNI SEKILDE YURT DISINDA EN COK TUTULAN 1,8 VE 2,0 T OLAN....AMA BIZIM HALKIMIZDA BI ARADA KALMIS ARA MOTOR TUTULMUYO MANTIGI ALMIS BASINI GIDIYOR...1,6 PERFORMANSI COK BERBAT...BIRAZ GOZUMUZU ACIP BAKMAK LAZIM....PARCASI PAHALIYMIS ALAKASI YOK TRIGER SET 150 TL TUTULMUYORMUS ALAKASI YOK MILLET ALTINDAN ALMAK ICIN YALVARIR...BEN ALDIM NOTERDEN CIKAR CIKMAZ KAC KISI ISTEDI GALERI BILE DAHIL...YAKIT KONUSUNDA LİTRE FIYATI 2,80 LPG ARAC KMDE 280 KR YAKIYOR DUSUN GERISINI....PARCASI BULUNMUYORMUS ILGISI YOK DAKIKASINDA BULUNUR...
    DIKKAT ETMEN GEREKEN SEYLER:
    1 RENK MAVI YADA BERTONE NIN ESAS RENGI OLAN TURUNCU(KESINLIKLE HARICI RENKLERE BAKMA)
    2 KM 150 CIVARINDA OLSUN 150 160 BIN SIKINTI OLMAZ
    3 KESINLIKLE 1.6 DAN VE 2.2 DEN UZAK DUR YA 1,8 YDA 2,0T ALMALISIN
    4 KAPORTA OLAYINA ZATEN BAKTIRMALISIN
    5 FULL OLAN MODELLERINE BAKMALISIN...




  • 2.2 bertone sahibiyim. 1.8den iyi gider tüpte az yakar. Ama genel olarak önermem. Temizini bulamazsiniz.
    Edit:İkisi de sanayiyle dost yapar. Kendi aracım da öyle, çevremde bertone sahibi arkadaslarim da öyle. 1.8 2.0 2.2 icin konusuyorum. Parcalari cok pahalı değil ama her yerde bulunmaz. Ankara veya İstanbul'da yaşıyorsan parça sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. 2.2 aracımı genellikle şehirdışı kullanıyorum yakıtı az. 1.6daki bildiğin astra motoru. Adam gibi yürümez. Tavsiyem illaha alıcağım dersen 2.0 veya 2.2 bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 24 Ocak 2014; 14:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.