Şimdi Ara

206 PLUS DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende olsam era alırdım!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haketmedim

    o fiyat o araba etmez. Punto, i20 yada yeni Polo'ya bak. Tarihi adı geçmiş mallarla uğraşma.

    aga polonun dizeli 36 milyar baktım içim gidiyo ama polo olmayacak hundai yede aileden iyi bakılmıyor.
    punto da en boşunu alınca 30 lira
    hani 3 milyar için cok mu gerekli derseniz bilemiyorm ama 206 plus a bide güvenlik paketiyle alınır gibime geliyo 28 milyara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Platinium

    era nın dizelleride o fiyatlardan başlıyorlar. üstelik hyundai pazarlık payı baya bırakıyor, gidip pazarlığa oturursanız indirim yapıyorlar.

    206+ yeni gibi görünsede sonuçta alt yapısı 10 senelik bir arabadan geliyor ve 206 öyle çok konforlu bir bir araba değildi, iç mekan işçilik kalitesi berbattı, iç mekan gürültülüydü. asıl bunlar makyajlanmalıydı bence. eğer bunlarda bir iyleşmeye gidilmediyse 206+ fiyatı ve görüntüsü dışında pek tercih edilir bir araba olmayacaktır.

    üstelik bu model muhtemelen irandan ithal ediliyor, yani işçilik problemleri devam ediyor olabilir. ben gidin era yada bir bakın derim. yok ben tasarımını seviyorum derseniz sizi suçlayamam, araba gerçekten göz alıcı olmuş, fiyatıda uygun.

    sonucu beğeniniz belirleyecek, biz değil.


    Türkiye'de satılan 206 + ların İRAN üretimi olduğu bilgisi yanlıştır. Türkiye'de satılanlar Fransa fabrikası üretimidir. BKz

    In February 2009, Peugeot announced that this revised model will be made in France, at the Mulhouse plant for the European (left-hand drive only) market, badged as the 206+.[1] as a patriotic recession-beating rejoinder to Renault's initiative of importing low priced Dacias from Romania. In May 2009 the company announced the recruitment of an additional 450 workers to support production at Mulhouse of the 206+ and the two door 308 models also assembled at this facility.

    Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_206

    Ayrıca

    Peugeot Ürün Müdürü Can Dinç, Peugeot’un AB sınıfında satışlarının 1999-2009 yılları itibariyle yüzde 25,5′ten yüzde 44,2′ye yükselişine işaret ederek, 206 ‘nın katılımıyla Peugeot’un, Türkiye binek araç pazarında “en yeni” ve “en zengin” ürün gamına sahip olduğunu kaydetti.

    Aracın 3 kıtada üretiminin sürdüğünü anlatan Dinç, Türkiye’ye getirilecek araçların Fransa’dan ithal edileceğini ve tek donanım seviyesi (Comfort) ile satışa sunulacağını bildirdi.

    Kaynak:http://www.haber7.com/haber/20091005/Yeni-Peugeot-206-Turkiyede-.php




  • çok pis alaasım var ztn az kalmış alıyorm wlla
  • Hayırlısı olsun , beğendiyseniz içinize sineni alın , sonuçta 0 araç alıosunuz, peugeot sorun çıkarsada 2. eli herzaman vardır .hele ki dizel ve 206 nın
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sonuçta araç mantıktan ziyade biraz da zevk işidir. Tabi ki beğendiğinizi alacaksınız.
    quote:

    Orijinalden alıntı: ozzgun

    çok pis alaasım var ztn az kalmış alıyorm wlla
  • Bu mantığı anlamakda ben zorluk çekiyorum.. 207 çıkmış muadil kasaların hepsi yenilenmiş 206 nerden çıktı ya :) az daha koy 207 al arkadaşım barş
  • 207 biraz daha aile arabasini animsattigi icin biz gencler olarak 206+ plus modelini tercih ediyoruz karar yinede sizin. zaten motorlarda ayni..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.