Şimdi Ara

206 HDI Yakıt Sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    5 gün önce 2007 model 206 hdi araç aldım. Araçla ilgili daha önce kullanan arkadaşlardan bir konu ile ilgili fikir almam lazım.

    Sorun şu;
    Aracı aldığımda mazot ibresi ışığın yandığı çizgiden önceki çizgideydi (çeyrek ve kırmızı çizgi arası) ve bu şekilde istanbul trafiğinde yaklaşık 110 km yol yaptım sonrasında ışık yandı ve depoyu fulledim. 42,20 lt yakıt aldı. Depoyu fullediğimde son çizginin sonunda olması gerekirken başındaydı ancak pek önemsemedim. Şuan 320 km yol yapmış durumdayım ve tam yarın depoda mazot göstergesi.mazot ibresi çok hızlı düşüyor.
    Bu durum normal mi? Bir çok arkadaş bir depo ile şehir içi 800-900 kmden bahsediyor ancak bu gidişle 700 km bile görmeyeceğim. Çok agresif kullanmıyorum. Kronik bir durummu var acaba.

    Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tonerm T kullanıcısına yanıt
    ustam bende ilk aldğımda aynısı oldu. bazen ibre takılabiliyor. doldurturken pompacıya söyleyin gırtlağına kadar doldursun. doldurduktan sonra marş basarken lambaları bekleyin ve araç 1-2 dk rölantede çalışssın. sonra düzelir siz 350-400 kmden sonra doldurtun depoyu yine. allah muhafaza yolda kalmayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.