Şimdi Ara

206 1.4 Yakıt Problemi Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar, 2005 model Peugeot 206 1.4 otomatik vites benzinli araç hakkında yardıma ihtiyacım var;

    Araç inanılmaz fazla yakıyor ve sebebini bulamıyoruz (50 tl.'lik benzinle 70 km. yol ancak yapabiliyoruz). Danıştığımız bir kaç usta bujilerden olabileceğini söyledi ama buji değişimi bu kadar yakma farkı oluştururmu(araçta herhangi bir tekleme sorunu yok)? Sizler ne düşünüyorsunuz? Araç senede yaklaşık 2000-3000 km. yol yapan bir araç. Şimdiden teşekkürler..



  • 2000 model otomatik aldım, 100 liralık benzin koydum, o benzin bitmeden tüp taktırdım 1000 liraya, benzin pahalı peugeot ne yapsın, 3000 km için değer mi siz karar vereceksiniz, benim hesaplamalarıma göre 6000 km yaptığında LPG sistemi kendini rahat amorti eder.
  • dhüngör kullanıcısına yanıt
    Konu açılalı bayaa olmuş ama yeni gördüm..Hocam motorla ilgili bir sorun olduğu kesin..Ateşleme sistemi bitik bile olsa bu kadar çok yakmaz ki dediğinize göre ortalama tüketim 14-15 litreye denk geliyor ki spor lüks arabalar bu değerlerde geziyor..Yürüyen aksamda yani rot balansta lastiklerde bile sorun olsa en fazla taş çatlasın 2 litre artış yapar..Başka bir sorun var kesinlikle ama işin ehli birine denk gelmek lazım yoksa deneme yanılma usulü bi motor fiyatı kadar masraf yaparsınız ve yinede bulamayabilirsiniz sorunu..Yakıt aldığınız yeri değiştirin en basit deneme olarak..Birde iyi bi servis bulun bi baktırın bujilere bobinlere falan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.