Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.851
Cevap
526
Favori
559.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Neyseki tek instagram kullanmayan ben değilmişim : ) şuradan görülebiliyormuş intsagram resimlerini ama yeni resim değil galiba : /

    https://imginn.com/thenormcollectiondoora/

  • visceroid V kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam, evet Türkiye'de enflasyon var ama enflasyonunun en büyük sebeplerinden biri; paraya doymayan kontrolsüz ve denetimsiz artış yapan firmalar ve tüccar patronlar.

    Bazı rakamları gördükçe bende çok şaşırıyorum ama bu hızla giderse de ne olacak merakla izliyorum...

  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    2024 F/P Otel Fırsatları

    2024 F/P Otel Fırsatları

    2024 F/P Otel Fırsatları




  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, Liu resort 2 yetişkin,2 küçük çocuk (7-5 yaş) için 100bin üzeri fiyat çıkarıyor Temmuz-Ağustos dönemi için,siz bu fiyata nerden ulaştınız acaba?


    Bir de Akka Alinda ve Port Nature ile otelleriyle ilgili baya olumlu yorum var,bu otellerle ilgili bilginiz var mı acaba?

    Çocukları da düşünürsek yaz dönemi için hangisini tercih etmek mantıklı olur acaba?

  • xxzero kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Benim Liu Resort için fiyat kontrol ettiğim arkadaşın tarihleri 22-27 Haziran ve çocuksuzdu.Sizin temmuz-ağustos ve 2 çocuk olunca fiyat 100k olur,normaldir.Hem dönem hem kişi sayısı farkı var.
    Port Nature bu sene 2 çocuk ücretsiz otellerden,sizin için çok avantajlı olur.Akka Alinda da çok güzel otel ama 2.çocuk için fark alır sizden.Akka Alinda'yı daha çok begensem de sizin için mantıklı olan sanki Port Nature otelidir.
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    İş sadece fiyat kıyaslamasına gelince dediğinizde bir bakıma haklısınız.Lakin seyehat ile tatili ayırt etmek gerek.Tatil denildiğinde benim anladığım kabaca “armut piş ağzıma düş” tür. Çocuklar ne yiyecek ne içecek sıkıntısı çekmemektir.Bu demek değildir bizdeki otellerin fiyat politikası çok doğru.Fakat sürekli “oraya verilen parayla ben İtalya da gezerim,İspanya da gezerim “lakırdıları çok anlamsız kıyaslamalar olmaya başladı.
  • Alierik A kullanıcısına yanıt

    Tamamen farklı konseptte 2 tatil kıyaslanıyor çok saçma. Avrupadan niye millet akın akın buraya geliyor da İtalya'ya gitmiyor acaba? Bi bu arkadaşlar akıllı.

  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevabınız için,normalde 3 senedir Starlight resort a gidiyorduk,çokta memnunduk ama,geçen yaz 30bin tl ye kaldığımız 5 geceye,bu sene 100bin tl istenince yeni arayışlara girmek zorunda kaldık.


    Port nature ve Akka alinda dışında bir otel var mı acaba,alternatif olarak inceleyebileceğimiz,çocuklu ailelere uygun,max 70bin civarı fiyatlı,konum çok önemli değil?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxzero -- 10 Mayıs 2024; 19:21:38 >
  • Alierik A kullanıcısına yanıt

    Buradaki konu tatil kavramının kimin için ne anlam ifade ettiği değil, elbette herkes için farklı olabilir ki benim zerre umrumda değil zaten.


    Buradaki sizin "armut piş ağzıma düş" tatilinizin otellerin istediği fahiş fiyatlara gelmesi, tepki gösterilmemesidir, siz "ben böyle seviyorum ne yapayım" denildiği sürece seneye fiyatlar daha da artacaktır ve giden sayısı da düşecektir. Durum budur...


    Bunun sonu yoktur, benim gibi düşünenler TR içindeki sizin harcadığınız paranın çok daha altında gayet güzel tatiller yapıyor. Ben temmuz 3.haftası Roma - Floransa - Bologna yapacağım bir hafta mesela. Uçak bileti ve konaklamayı 21 bine hallettim bile. Geri kalan keyfime göre yiyip içeceğim ama siz ve sizin gibi düşünenler "çocukla olmaz/çocuk bunu istiyor - vize - yemek/ulaşım kim uğraşacak" diye argümanları kullanmaya devam edecek. Sonuç? Bu sene 88 bin seneye 122 bin olacak. Biz buradan yazmaya devam edeceğiz, sizin için anlamsız lakırdılar olmaya devam edecek. Sizin için sorun yoksa ben ve benim gibiler için hiç yok...


    Oyna devam...





  • Zerathull kullanıcısına yanıt

    Avrupa akın akın buraya mı geliyor? 2024 F/P Otel Fırsatları Bu mesaj için teşekkürler mümkünse bir daha denk gelmeyelim...

  • Bu arkadaş otel tatiline gitmediği için turist kitlesini unutmuş sanırım. Oteller Alman, İngiliz dolu. Ama sen onlardan akıllısın pardon:)Bence de denk gelmeyelim. Zira daha daha burada bahsedilen otellerle yapılan tatil ile avrupayı aynı sayan bir kişiyle konuşmanın mantığı yok.


    https://tr.euronews.com/2023/11/21/turkiye-2024te-avrupanin-en-cok-turist-alan-ikinci-ulkesi-olmaya-aday



    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatlarıwww.turizmguncel.com
    İşte 2023 yılında Türkiye’ye en çok turist gönderen ülkeler | Turizm Güncel - Turizm Haberleri - Turizm Gazetesi
    https://www.turizmguncel.com/haber/2023-yilinda-turkiyeye-en-cok-hangi-pazarlardan-turist-geldi



    Aa baksana Avrupa'dan hiç turist gelmiyor Türkiye'ye vah vah 2024 F/P Otel Fırsatları 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 10 Mayıs 2024; 19:37:3 >




  • Döviz yaklaşık bir yıldır pek artmayınca, son 3-4 yıldır pek ortada görünmeyen yurtdışı gezginleri tekrar ortaya çıkmış. Kur gerçek yerini bulunca yine biz bize kalırız, herkes sakin olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Döviz yaklaşık bir yıldır pek artmayınca, son 3-4 yıldır pek ortada görünmeyen yurtdışı gezginleri tekrar ortaya çıkmış. Kur gerçek yerini bulunca yine biz bize kalırız, herkes sakin olsun

    Ya istediklerini yapabilirler fakat burası forumdaki nadir kaliteli ve faydalı kalan konulardan birisi. Gelip burada boş yapmasınlar yeter.

  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ben boşunami yıllardır okadar aktif olduğum bir konuda artık sadece okumayı tercih ediyorum zannediyorsunuz...... Bıktıkdılar.
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    the norm etiketleyen bir şef buldum Şenay hocam son paylaşımları otelden. Dün atmış bu fotoları büyük ihtimalle yakında tanıtım videoları düşer internete.

    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları




  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam balayımı italya fransa almanya tren tepesinde gezerek yapmış biriyim ben. İzinlerimin bir kısmını da 15er günlük bireysel olarak avrupayı gezerek geçiriyorum. Yeşil pasaport olduğu için de yazları çoğu zaman yunanistan tarafında ve adalarına gidiyorum. “Oralar ucuz olsa” lafını bildiğim için yazdığımı anlamışsınızdır.

    İtalyada antalya benzeri sahillerde 100€/gece yerden bahsetmişsiniz, antalyadaki sahilleri sevmem zaten de konu iyi sahilde bi otelde kalmak değil. Antalyaya gelene kadar onca güzel yer var türkiyede de ve sadece oda kahvaltı vs istersen zaten burda da 100k vermene gerek kalmaz.

    Antalyada 100k vererek aldığın hizmeti orada alamazsın, her şey dahil otelinde de alamazsın. Eline bi bira, bi house wine verirler, viski istersen 20€ isterler. Her şey dahil otellerin de bile oda tipine göre şezlonga ücret alan yerler var avrupada. Kahvaltılar falan zaten facia, marketten ekmek domates falan alıp sandviç yaparken bulursun kendini.

    Ama biz kıyaslarken burada 100-120k olan otelle herhangi bi sahilde apart mantığındaki italya otelini kıyaslarız. Popüler yerlere bakamayız ispanya deriz ama ibiza bize gelmez.

    Zaten gezmeye gitmeyeceksen ne işin var avrupada. Gezmeye gideceksen de ne işin var her şey dahil otel kıyaslamasında.




  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Hizmet kalitesi nasıl olacak bilemem ama snack görselleri gayet kaliteli gözüküyor ilk izlenim hoşuma gitti :)
  • Herkese merhaba, Kurban bayramı için ultra herşey dahil yurt içi ya da yunan adaları için otel tavsiyesi verebilecek var mı? Yeşil pasaportum da var. 3 kişiyiz. Bütçem 70.000-80.000 TL arası.


    Kos adasında şurayı buldum, tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer. Dubai uçak biletleri de çok yüksek geldi bize. Şimdiden teşekkürler.



    2024 F/P Otel Fırsatlarıwww.astirodysseuskos.com
    Astir Odysseus Hotel in Tingaki Beach Kos Greece, Kos Resorts, 5 Star Hotel Kos, beach resort kos
    https://www.astirodysseuskos.com
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Bak hala Roma ,Floransa derken tatil diyorsunuz.Ülkemde herkes bir yerden bir yere gidiyor yaz aylarında.Sorsan herkes tatil de.Mesela Münibüse binip köyden şehre inende de tatil de,uçağa binip Floransa ya giden de…Üç beş bina görüp ,bşr iki afilli sokakta fotoğraf çektirip bunu tatil sayıyorsan ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.