Şimdi Ara

2023 yılında, Golf 5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, kafadan konuya gireceğim yıkılan evimizin sebebiyle sigortadan alacağımız cüzi paranın üzerine bir şeyler koyup eşimle beraber bir araba alalım diyoruz ilk aracımız olacak ve hem ihtiyacımız var hem de yatırımlık olacak bizim için. 250k-350k arası fiyata Golf 5'ler mevcut ağır hasarsız 2004-2005 model fotoğrafta güzel görünen honda civiclere de denk geldik favorilerim arasına bir iki tane de megane 2 ve ford focus 2010 modeller var çıtır hasarlı denecek seviyede. Tavsiyeniz nedir bu fiyata ne alsam beni üzmez. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 24 Haziran 2023; 20:2:1 >



  • Fsi motordan uzak durun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay önce benzer bütçede araç bakıp uzun süre araştırdığım için size tecrübelerimi anlatayım. Hocam dediğiniz araçların hepsinin dizeli sıkıntı , o paraya km yüksek olur; motor isteyebilir 50-60 tutar. O paraya olan araçlar da az çok döküktür. Alınmaz demiyorum ama masraf çıkarır onun için de köşeye para ayırarak düşünün derim. Ben 1.6 laguna aldım , parasına göre kmsi düşüktü. Motorda bir sıkıntı çıkmadı şükür, ama ağır bakımı lastik değişimi klima vs. ufak tefek elektrik işleri derken 20-25 masraf yaptım yine.

  • Bu gün Fsi 2005 golfe 550.000 TL yazan gördüm hala gülüyorum  

  • Süspansiyon konforu ve yol tutuş dengesi çok iyi. Onun dışında tam otomatik şanzıman iyi. Kalan her şey vasat. Malzeme kalitesi kötü; dört kapı döşemesi de kesin sarkar, tavan sarkar, cam açma düğmeleri soyulur, vites körüğü ve etrafındaki krom görünümlü plastik parça soyulur... Oksijen sensörü, krank sensörü gibi garip garip ve sık sık hatalar verir. Çok yakar, donanımı zayıftır...

    Daha yeni B sınıfı araçlara yönelebilirsiniz, piyasaları da hareketli olur. İlla c sınıfı olacaksa da yine daha yeni Uzak doğu arabaları veya focus fln alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

    Neden ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat bandında illa vw olcaksa golf yerine 2005 sonrasi kasa (9n) polo düşünülebilir daha dusuk km olur punto da mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat bandında temiz bir golf bulamazsınız. Diğerleride olmaz belki megane 2 bulunur
    Birde aveo 1.3 dizellere bakın 4 ay önce ilk sahibinden temiz bulunca aldım. Megane 2 çok kovaladım ama maalesef olmadı hatta 4 ay önce 2008 magene 2 310 bine anlaştım adam aracım ucuza gidiyor diye satmaktan vazgeçince 290 bine 90 bin km 1.3 aveo aldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam o fiyat bandına punto alın derim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakıyor gitmiyor, LPG uyumu çok kötü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşında araba Bugatti olsa alınmaz.

  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Zamanında 6 aylık bir deneyimim olmuştu:) LPG vardı ne yapsam arıza ışığı sönmedi sürekli rölanti dalgalanması yapıyordu, ayrıca araç cidden gitmiyor, bir çok atmosferik araba gördüm ama golf 5 ayrı bir hantaldı sanki... Hatta bence golf 4 daha iyi diyebilirim,her açıdan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wRei kullanıcısına yanıt
    Senin ilacın temiz bir cam tavan Fiat bravo, yıllar önce aynı yollardan geçmiştim (ytd değildir) 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clio 3 al geç hocam .clio nun en sorunsuz serisidir.

  • Ben 2014 den 2021 e kadar bindim şuanda babam biniyor.. Ben tüm bakımları eksiksiz en iyi şekilde yaptım.. 3-5 kronik problemi var ama öyle saç baş yoldurmaz (tavan döşemesi sökülüyor, kapı kilitleri bozuluyor vs) motoru sorunsuz çünkü sorun yapacak bir teknoloji yok.. atmosferik manuel 2007 model 1.6 tüplü 10 litre yakıyor.. Dengesi yolda gidişi konforu vs iyi.. Bizde ki 155 bin km de tavsiyem 250 yi geçmemiş bakımları iyi yapılmış araba almanız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt

    Golf 4 5 ten iyidir , Golf 6 da 7 den iyidir zaten hocam

    Golf 6 bana göre en kaliteli golf..

    Ayrıca evet atmosferik golf 5 , devir cevirsende gitmez az bassan da gitmez 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-350k bandında yazmış o paraya Golf 5 kaldı mı?


    Geçen 379bin TL 2008 Megane 2 1.5 DCI 220bin km otomatik vardı 1 günde satıldı bana mantıklı geldi mesela


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır, buradakilere bakarsan arabasız kalırsın. o alınmaz bu alınmaz kendileri phantom kullanıyor sanki. 2023 yılında 93 model tempra kullanıyorum, golf 5 neden kullanılmasın. millet alışmış sürüngen motorlara, o motor bozuk şu motor bozuk. dinleme bunları. al kendine golf 5'ini keyfini çıkar. ilerde değerlenince ne demek ıstedıgımı anlarsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.