Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.577
Cevap
108
Favori
159.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miglater kullanıcısına yanıt
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • miglater kullanıcısına yanıt
    Şifre ‘yi buldum mühendislik moduna girdim
    Şifre 500625
    Şimdi kablosuz CarPlay nasıl açılıyor ona bakmak gerek
  • miglater kullanıcısına yanıt
    Hedefe doğru ilerliyoruz
  • Arkadaşlar günaydın,

    Bir sorum olacak İstanbul And yakasında olan var mıdır araç yıkattığı bir yer var mıdır öneri falan?

    Ben bir çnceki sıfır arabamı düzenli götürdüğüm bir yer vardı. Baya berbat ettiler arabayı çizik oldu su çok tazyikli diye silikonda bozulmalar oldu da. Artık orayla irtibatımı kestim.

    Güvenli bir yıkatacak yer arıyorum da çok ta güvenemedim tanımadık yerlere.

    Bir de yakın zamanda sportage cool fiyat alan var mı? Bir arkadaşta benimkine bindikten sonra keşke alsaymışım demeleri başladı da:)
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Doğru yıkama pH nötr şampuan kullanılarak çift kova tekniği ile yapılır. Bunun dışındaki yıkamalarda aracınızın boyasında zamanla matlaşma ya da kılcal çizikler görmeniz olasıdır.

    Anadolu yakasında ne tarafta oturuyorsunuz? İmkanınız varsa aracı self servis yıkama noktalarında kendiniz yıkayın ve kesinlikle oralardaki köpükleri kullanmayın.

    Aşağıdaki 2 yere çift kova tekniği ile yıkama yapıp yapmadıklarını sorabilirsiniz.

    instagram.com/360professionaldetailing

    instagram.com/badpremiumcardetailing
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Kadıköyde oturuyorum. Anladım buna bir bakacağım.
    Şu aralar hep kovasız tazyikli su ve fırça ile görüyorum yıkamacılarda.

    Teşekkürler
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Doğru yöntemlerle yıkama yapan yer bulmak çok kolay olmuyor maalesef. Bahsettiğiniz şekilde fırça ile yıkama yapan yerlerden koşarak uzaklaşın. Bir de bu yeni fırçalar yumuşak oluyor aracı çizmiyor diyen yıkamacılar var, arkanıza bakmadan kaçın.


    Doğru yıkama ne şekilde yapılır aşağıdaki videolar bu konuda size biraz fikir verecektir.


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUArda Güvenyoutube
    Master detailing'de asmr olarak yıkamasını yaptığımız Opel Astra K'nın videosudur. Master Detailing İnstagram: https://www.instagram.com/masterdetailing34/ Merhaba Arkadaşlar ben Arda. Diğer videolarım için takipte kalın. ABONE OLMAYI UNUTMAYIN. Diğer Videolarım; ►Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo Easy-R (Otomotik) İnceleme: https://goe.gl/FfYRd ► Hyundai Accent Blue 1.6 Crdi Yorumsuz inceleme: https://goe.gl/erJqH ►Murat 124 inceleme: https://goo.gl/T33NEn ►Daelim Beagle Detaylı inceleme: https://goo.gl/FU6FfQ ►Kanalıma göz atmak için tıkla; https://goo.gl/puj4QP ►Mail: ardaguven2@hotmail.com ►instagram: https://goo.gl/Voaho1 İzlediğiniz için teşekkürler. #foam #wash #detail
    https://www.youtube.com/watch?v=GcaWfW4AQzI


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUDetailingTubeyoutube
    Sizler tarafından bolca sorulan " Benzinlikte nasıl araba yıkanır?" sorusunun cevabı olarak çektiğim video sizlerle. Daha önceki videoda da bahsettiğim gibi benzinliğe gidip yıkayamayacağım için garajımda sadece basınçlı yıkama makinesi ve süpürge kullandım. Videoda anlatıldığı şekilde kolaylıkla ve güvenli bir şekilde aracınızı yıkayabilirsiniz. Yıkama eldiveni : Gtechniq WM2 Kurulama havlusu : GYEON Silk Dryer, Auto Finesse Aqua Deluxe Jant Temizleyici : 1:5 sulandırılmış ValetPRO Bilberry Ön Yıkama Spreyi : 1:5 sulandırılmış ValetPRO Citrus Pre Wash, Auto Finesse Citrus Power Şampuan : ValetPRO Concentrated, ValetPRO Poseidon, TacSystem Mystic, Gyeon Bathe+, Gtechniq G-Wash, Auto Finesse Lather ve bir çok şampuan. Cam Temizleyici : Auto Finesse Crystal Cam Bezi : Auto Finesse Glass Waffle, Adam's Glass Towel İç temizlikte kullanabileceğiniz spreyler : Auto Finesse Spritz, Koch Chemie Refresh Cockpit Care, Adam's Total Interior Detailer Genel kullanım bezler : Bim Mr Green Mikrofiber Temizlik Bezi Lastik Parlatıcı : 3D Magic Dressing, Gtechniq T1, Meguiar's Endurance Gel vb. Eğer ki video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın. Bu tarz videoları kaçırmamak için http://bit.ly/2XTCkRz tıklayarak abone olursanız çok sevinirim. A'dan Z'ye Detailing Serisi için : http://bit.ly/2QYA4a5 Detaylı İç Temizlik Videoları için : http://bit.ly/2DMT9Ez Araç Yıkama Videoları için : http://bit.ly/2DR5PtX Boya Koruma Videoları için : http://bit.ly/38bGyZu Web Sitesi : http://www.heroicdetailing.com Instagram : http://www.instagram.com/heroicdetailing Facebook : https://www.facebook.com/heroicdetailing "Temiz görünmesi için değil temiz olması için yapıyoruz" Merhabalar ben Bora Ergün. 2011 yılında başlayan detailing hobimi 2014 yılı itibariyle Heroic Detailing firması altında profesyonel olarak yapan bir endüstri mühendisiyim. İstanbul Kartal'da butik uygulama merkezim mevcut. Verdiğim hizmetler : seramik kaplama, pasta cila, detaylı iç temizlik, cam filmi, boya koruma filmi, deri temizliği, deri tamiri ve bakımı olarak genelleyebiliriz. Hobimi işime çevirebilen birkaç şanslı kişiden bir tanesiyim ve işimi çok severek yapıyorum. Benim gibi bu işi hobi olarak edinmiş ya da hobi edinmeyi düşünen kişilere rehberlik etmek için videolar çekiyorum. İzlediğiniz için teşekkürler #arabayıkama #arabanasılyıkanır
    https://www.youtube.com/watch?v=oHxwEcEQ-Wk




  • miglater kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir?
  • Sıfır araç teklifi alanlar forumunda kia sportage ın bayilerde bulunmadığı yönünde paylaşım yapılıyor.Araç bulunmuyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 19 Kasım 2022; 22:17:33 >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Bayilerde yok. Aldığım bayiyi aradım arkadaşım için. Sisteme düşen anında gidiyor dediler. Bende sisteme düştüğünden yarım saat sonra kapora vermiştim.

    Sportage gelse yok satacak
  • Arkadaşlar araçtan çıkınca kapıların otomatik kilitlenmesini bulan varmı? Birde elektrik motorunun dejenerasyon seçeneklerini bulamıyorum. Ek olarak şu kablosuz car play olmaması canımı sıkıyor
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun baktım
    Kia Avrupa araçları linux ile yazılmış ve mühendislik modunda CarPlay ile ilgili. Bir bölüm bulamadım ABD ve canada satılan araçlar android onlara Exra apk yüklenip işlemler yapılıyor ama burada maalesef Kia Türkiye arayıp sormak gerek ama mühendislik modunda klima kapı vs ilgili bölümler var inceleyip burada açıklama yapacağım aslında kolay sizde karıştırın
  • Ekranda elektrik motorunun ayarlarına nasıl gireriz. Sanki benim elektrik motoru çalışmıyor. Sürekli şarj oluyor ama devreye girdiğini görmedim hiç
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Benzin motorunun kapanıp aracın yalnızca elektrik motoru ile hareket etmesini beklemiyorsunuz değil mi hocam?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam beklemiyorum. Mild hibrit çalışma prensibinin farkındayım ama elektrik motoruna dair bir izlenim oluşmadı. Ses yok ivmelenme yok. Ayağımı gazdan çekince çok hızlı yavaşlıyor. Arabayı ilk aldığımda dejenerasyon ile ilgili bir seçenek bulmuştum fakat şuan bulamıyorum.
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Selam,

    O kilit ayarını bulamadım ben de. Şöyle bir deneme yaptım çıktık arabadan anahtarla hç basmadım bekledim 2dk sonunda kendi otomatik kilitledi.

    Ama çok uzun tabi bu süre çıkışlarda uzaklaşınca kilitlemesi iyi olur.

    Açma olayı farklı:
    Arabaya yaklaşınca açılma olayı da avrupada değişti. Yönetge gereği tuş koydular yaklaşıyorsun aynaları açıyor ama kilidi açmıyor kapı üzerindeki tuşa basıyorusun. Bu artık avrupada zorunlu oldu. Tüm markalarda böyle diye biliyorum.
  • mtok kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki ekrana mı ulaşmak istiyorsunuz hocam?


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.