Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lasho , aalpan
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.618
Cevap
110
Favori
162.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elessar61 E kullanıcısına yanıt

    Uyarı ilk yandığında servise gittim yazılım geldi yeni onu yükleyelim düzelecek dediler. Ama sadece bir hafta sonra yine uyarı verdi bu defa rejenerasyon yaptılar ve şimdi yine uyarı verdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar sık olması normal değildir herhalde. Yazılımla düzelmediyse sensör ile ilgili falan mı bir problem var acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elessar61 E kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir durum var aracı sürekli olarak çok kısa mesafe kullanıyoruz. Şehirdışına hiç çıkmıyor neredeyse, muhtemelen bu durumdan kaynaklanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpimoleni S kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısınız.Ama aracın bu sensörü ona göre ayarlanmalı.Her zaman şehir dışı mı kullanacağız?Orda bir sıkıntı var ve kia buna acil çözüm bulmalı bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız, benzinli olupta böyle bir sorunla karşılaşılan marka/model hiç duymadım yakın zamanda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce başlıkta paylaşılan aliexpress iç piano black kaplamadan aldım. Bugün uygulamaya çalışırken sol arka kapı bölümünden başladım ama anlatıldığı gibi yapmama rağmen başarılı olamadım. Ürünü alıp başarılı şekilde yapabilen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    resimdeki gibi sportage yazısı bizim kasalarda nasıl durur acaba yaptıran var mı ?

    Türkiyede 875 TL fiyatı var aliexpresste 280 TL.

  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU



    merak edip yeni kasaya shopladım nasıl durur diye bilemedim :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon87 -- 12 Mart 2024; 10:59:43 >
  • Daha önce Aliexpress'ten aldığım iç mekan koruyucu stickerlarını uygulamadım. Ocak ayının başında teslim edilmişti. Geldiği gibi duruyor. Zaman geçtikçe de uygulamaktan vazgeçtim. Kapı içlerinde piano kısımlar, orta paneldeki tüm düğmeler, klima/ses kontrol alanı ve tüm ekranı kapsıyor. 900 liraya almıştım, eğer isteyen olursa aynı fiyattan verebilirim. Prestige paket.



    https://www.aliexpress.us/item/3256804873937390.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US




    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU




  • sarpimoleni S kullanıcısına yanıt

    Vitesi manuel moda alacaksınız

    3500-4000 devir civarlarında sürerken ayağınızı gaz pedalından çekip sonra tekrar gaza basıp 3500-4000 e çıkacaksınız

    Bunu 3-4 kez tekrar edeceksiniz


    Bu şekilde deneyip sonuç alanlar var

  • amoore A kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim denedim bunu ama yeterli olmadı sanırım zira yurtdışı forum/videolarda uygulayanlar min 30 dk aralıksız sürüş ve hızın min 80km/h olması gerektiğini yazmışlar. Hızı düşürmeden aralıksız sürüş yapacak güzergahım olmadığı için verimli olarak deneme şansım olmadı bu yöntemi. Yarın için servisten randevu aldım rejenerasyon yapılacak tekrar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amoore A kullanıcısına yanıt

    Manuel moda nasıl alınıyor?

  • sel_bay S kullanıcısına yanıt

    Sport modda iken direksiyon arkasındaki kulakçıklar ile alınıyor manuel moda. Eco veya normal modda manuele alındığında bir süre sonra müdahale edilmediğinde otomatik moda geçiyor araç kendiliğinden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben de yaklaşık 2 ay önce prestige paket 4x4 benzinli mild hibrit model araç aldım. Araçtan genel olarak memnunum ancak HDA(Otoyol Sürüş Asistanı) özelliğini bir türlü aktif edemedim. Sürüş sırasında adaptif hız sabitleme ve şerit takip aktifken navigasyon hız sınırlarına göre otomatik hız değişimi yapması gerekiyor. Hız sabitleme sembolünde de NAV simgesi çıkması gerekiyor. Tem ve kuzey marmara otoyolunda denedim ama aktif olmadı. Kia bayisine sorduğumda böyle bir özellik olmadı söylendi. Ayarlar kısmında otoyolda otomatik hız değişimi ayarı mevcut. Amerika’daki videolarda bu özellik aktif edilebiliyor. Aramızda bu özelliği kullanan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USCSS Nostromo U kullanıcısına yanıt

    Günaydın,

    Evet ben bu özelliği otoban degil ama normal yolda denedim hatta avrasyada test etmek için hızı arttırdım hemen arttırdı limit var demedi uyarmadı bile :-) Ayarlar da seçili olmasına rağmen yapmadı. Mesela tunel veya onun gibi uzun alt geçitlere girince klima havalandırmada dışarıyı kapatıyor. Ama camlar sunroof açıksa kapatmıyor onları. Bunuda kapatması lazım diye düşünüyorum.

  • knbi kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de belirttiğiniz üründen aldım 2 hafta önce uyguladım..biraz kullanayım da öle yazarım diyordum..ürün tam uyumlu çıktı ve çok güzel oldu ..bu işlere elim fazla yatkın değildir ama zor olmadı yapması ekran ve klima hariç yaptım..iki fıs duş jeli koydum siseye.hava kalmadan yapıştırdım.. leke kalmıştı baya bir gün sonra tamamen geçmiş lekeler .belli olmuyo hiç YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Çocuk falan varsa baya kullanışlı duruyo ve belli olmuyo özellikle sürgülü kisim ve vites yeri çok güzle oldu tavsiye ederim kullanın bence..ürün vergi ile daha pahalıya geliyo almak isteyen arkadaştan kaçırmasın 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onder20 O kullanıcısına yanıt

    Yani vereceği histen hoşlanmayacakmışım gibi geldi :) Aslında ilk aldığımda hevesliydim, hemen yapsam olacaktı. Zaman geçtikçe soğudum :) Kutusundan çıktığı gibi sıfır duruyor :) Alan olmazsa belki de ziyan olmasın diye yaparım bir süre sonra.

  • Bugün serviste araca egzoz partikul filtresinden dolayı rejenerasyon yapıldı yaklaşık 15-20 dk içinde tamamlandı. Araçlarımızın 5 yıl garantili olduğunu söylediler, yine benzer durum olduğunda ücretsiz olarak 5 yıl boyunca bu işlemin serviste yapılabileceğini belirttiler. Servis çalışanı sürekli şehiriçi kullanımdan dolayı böyle olduğunu özellikle sert kullanım sonucunda bu durum yaşandığını söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün araç d konumun da auto hold aktifken birden araçtan çıkmam gerekti.. durdugum için pakdayim sandım çıktım gittim 😃 kapıyı açınca vites p ye geçti ve el freni çekildi sonradan farkettim ne yaptığımı araç benden akıllı çıktı..farkeden oldu mu böle bişey..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.