Şimdi Ara

2021 yks günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün için kaynaklarımı toplayacağım yarından itibaren 2021 hedefim için çalışmaya başlıyorum.Çalışırken 25 dk çalışma 5 dk mola şeklinde gideceğim.
    Geometri: Kenan kara 3 saat (6 pomodoro)
    Matematik: Behzat rasuli 4 saat (8 pomodoro)
    fizik: Ertan sinan şahin 2 saat (4 pomodoro)
    kimya: Görkem şahin 2 saat (4 pomodoro)
    biyoloji: Hacettepeli hoca 2 saat (4 pomodoro)
    paragraf: bugün karar vereceğim 1 saat (2 pomodoro)
    problemler: apotemi problemler 1 saat (2 pomodoro)
    dil bilgisi : kadir gümüş 1 saat (2 pomodoro)

    toplam 16 saat (32 pomodoro) her gün bu şekilde hayvan gibi çalışmayı hedefliyorum umarım eksiksiz giderim.
    Telefona to do list indirdim oradan da tik atacağım.Birde kağıda yazdım oradan da tik atacağım :).Ders saati yüksek olabilir ama zamanında yazılıma dair bir kitap okurken günde 16 saat falan okuyordum problemleriyle uğraşıyordum.Merakım olan alana dair uzun saatler çalışabiliyorum.Umarım merakım olmayan alanlara çalışırkende aynı şekilde uzun süreler çalışabilirim.Gün gün güncelleyeceğim günlük 6.30 saat uyumayı planlıyorum.Tek öğün yemek yemeyi düşünüyorum ama günlük tok karına ilaç içiyorum.Sabah içmek zorunda olduğum için kısa bir kahvaltı yapmak zorundayım.Arada tabi ki kahve falan içeceğim.Umarım başarırım ve hedefime ulaşırım :).







  • mezun musun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kisiden kisiye degisiyordur ama pomodoro ne bileyim garip.

    Başarılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mezunsan derhal bu fikri aklından çıkartmalısın. 2021 de girmenden bahsetmiyorum ilk çalışmaları depara kalkarak yapmaktan bahsediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlydia -- 21 Haziran 2020; 9:22:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mlydia kullanıcısına yanıt
    Yaşım 23 hocam çoktandır mezunum :)
  • mlydia kullanıcısına yanıt
    Hocam psikologa gidiyorum o da günde 4 saatle başla diyor ama benim temel derdim kafamı boş bırakmamak.
  • ykssonuncusu Y kullanıcısına yanıt
    kuzen bilemedim ya geçen sene bi hışımla çalışmaya başlamanın bedelini sene sonunda çok ağır bi şekilde ödüyorum şuan inşallah aynısını yaşamazsın. bence önemli olan kafanın doğruluğunu boşluğunu kontrol edebilmek galiba. çünkü eğer iradeni halledip istediğin anda bütün zevki bırakıp derse geçebilceksen bence işler baya kolay oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mlydia kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten günümü boşa geçiriyorum.Bir şey yapmıyorum.Elimde olsa tüm gün yatarım :).Günde en az 12 saat falan yatıyorum.Psikiyatriste falan gidiyorum.O yüzden günümü dolu geçirip direk yatmayı planlıyorum.Diğer türlü aklıma kötü şeyler geliyor :).
  • yapamazsın abi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekçi bir plan değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk daha 1 sene varken günlüğe başlarsan manas destanı gibi olur bu konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi planını kendin oluşturursun, herkesin kapasitesi kendinedir. Nasıl verimli olduğuna inanıyorsan öyle yap. Allah yardımcın olsun.
  • hocam şimdiden 2022tayfa ya ilk adımınızı atmışsınız. sakın böyle bir hata yapayım demeyin. 16 saat ne demek ya? günde 5-6 ile başlayın hocam 1-2 ay sonra 7 ye sabitlersiniz. 15 tatilde ve son 1 ay biraz arttırabilirsiniz belki ama kesinlikle 16 saat olmaz hocam. devamlılığı olmaz bir kere
  • Bu kadar çalışmanın imkanı yok. En fazla 7-8 saat'e çıkabilir bence normal bir insan.
  • hocam bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum mezunum yine mezuna kalıcam sıkı bir çalışma yapmak istiyorum sizin gibi başarılar hocam :) sağlam bir iradeye sahip oluruz umarım
  • 16 saat yeah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sabah neden bugün başlamıyorum dedim ve sabahtan başladım kenan kara doğruda açılar ve fizik bilimini bitirdim.Ama fizikte çok yavaş gidiyormuşum gibi geldi sorularda garipti bunun yerine karaağaç fasikülle devam edeceğim.Birde meb kitabı.Kimya ve biyolojiyide video ile uğraşamam bugün şunu anladım videolu anlatım beni sarmıyor.Ama kaf serisi iyi işlem yeteneğindeyim ama sürelerine bak çok uzun sürüyor umarım bu yıl içinde 4 kafı bitirebilirim :).
  • Hocam inanın "yaparım ederim dert olmaz" diyorsunuz ama bir süre sonra size işkence gibi gelecektir. Ben çoğu başarı hikayesini izleyen birisiyim ve derece yapanların neredeyse çoğu kendisini sıkmadan çalışmış. Örneğin en az 7 saat uyku ve yapabilecekleri hobileri olmuş (spor salonuna gitmek gibi veya koşu, futbol gibi..) Siz eğer her gün 7 saat üzerinde masa başında çalışırsanız ve sadece tek öğün ile günü bitirirseniz inanın kendinizi hapisteymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Haddime değil ama ilk başlarda günde sadece 3 ders ve 6 saat çalışmanızı öneririm. Ek olarak Paragraf ve Problem çözebilirsiniz ama onu ders çalışma saatinize eklemeyin, örneğin günde beşer tane Paragraf ve Problem çözmeye başlarsanız bile size katkısı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 24 Haziran 2020; 12:26:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.