Şimdi Ara

2021 W206 C-SERISI ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
16
Favori
33.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam ana konu başka bir konuya mı taşındı bulamadım da pek aktif değil konu.

  • saitates kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bugün serviste yazılım güncellemesi yaptırdım. Artık sistemi başlat çıkmıyor otomatik olarak carplay başlıyor. Önceki yazılımda donma takılma ve karıncalı ekran sorunları vardı ama yeni yazılımda bu sorunlar giderilmiş.

  • Ayrıyeten araçlar için yapılması gereken aksiyonlar var. Benzin pompası -şamandırası değişimi , altından geçen kablo demetinin koruma kapağı vs. Mesaj gelmeyen arkadaşlar müsait bir zamanda uğramalı bence.
  • Birde navigasyon olmayan araç sahipleri servisteki yetkiliye navigasyonu açabilirmi diye sorabilirsiniz çünkü bazı araçlarda navi olmasına rağmen satıcı bu özelliği açmadan araç teslimi yapıyormuş bazı araçlarda gerçekten navi yok açılamıyor ama bazılarında açılabiliyormuş.
  • Merhaba bendedede w206 c200 var. aracı sıfır aldım şuan 42 bin km'de. yaklaşık 1.5 yıllık araç. şu sıralar araçtan soğumaya başladım. bozuk yollarda alt taraftan gıcırtı takırtı sesleri geliyor servis kontrol ettiğinde ön salıncağın değişeceğini söyledi garantiye girmediği için 26 bin tl talep ettiler. onun haricinde dönüşlerde şöför koltuğunun arkasından ses geliyor basit bir trim sesi sanmıştım fakat servis incelediğinde koltuğun içindeki mekanizmadan geldiğini söylediler bu arıza garantiye giriyor ücretsiz onarılacak (22 bin tl maliyetiymiş)

    onun haricinde başka bir kronik sorun iste uzun yolda motor arıza ışığı yaktı güçten düştü 300 km bu şekilde geldim bu arızada ücretsiz onarıldı kornik sorunmuş, buji değişti.

    direksiyonu sola çevirirken trim sesi geliyor, diğer c200lerdede aynı sorun var bunuda trim sesi sanmıştım malesef buda direksiyon kutusundan kaynaklıymış muhtemelen servisten ücretsiz onarılır. 1.5 yıllık aracın bu kadar sık servise gitmesi pek hoş değil. bu arabaya 100.000 km'de ne olacak? satmalımıyım bilmiyorum?

    son olarak araç senede 1 veya 2 kere yarım saat süreliğine çalışmıyor. evden çıkıp araca biniyorsunuz ve çalışmıyor hiç bir arıza vermemesine rağmen. yarım saat beklemeniz gerekiyor. aynı araçtan başka arkadaşımdada var onunkide bazen yapıyor. ufak tefek arızalar olabilir sonuçta elektronik araçlar ama sürekli parça değişecekmişim gibi hissediyorum, umarım yanılıyorumdur





  • abuzet A kullanıcısına yanıt
    Ne olacak, paçavraya dönecek.

    W206 ya Mercedes-Benz demek için bin şahit ister.

    Leş bir mamül.
  • Standart AMG ile Standart Avangarte arasında

    Tamponlar
    Direksiyon
    Jantlar
    Metal pedal
    Sert süspansiyon

    Dışında bir fark yok değil mi ?

    Elektrikli bagaj ve kör nokta bile Avangart’da standart hale gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Aralık 2023; 0:33:59 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Süspansiyon farklı ve yerden yükseklik diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.