Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED MODELLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
9.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nuzrek N kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Va ile ıps in fiyat farkı varmıydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla öyle birşey yok hocam yine bildiğim kadarıyla ülkemizde 50 -75 - 85 olanları va panel 55 - 65 olanları IPS panel




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuzrek -- 12 Haziran 2022; 18:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=OergXd20Jrc

    Bu videoyu izleyebilirsiniz İspanyolca ancak İngilizce altyazı var. Güney Amerika'daki QN90A'nın kontrast oranı 2438:1 iken ABD'deki QN90A'nın kontrast oranı 26534:1 Arada çok büyük fark var.

    İşte bizim ülkemizdeki QN90A da Güney Amerika'daki model ile aynı IPS panel. Ancak kontrastı kötü olsa da parlaklık ve renk kalitesi gayet iyi

    .. Exheo üstadımdan alıntıdır.. Kontrast da fark olduğu gerçek onu da ayarlarla bir nebze hallediyoruz fakat onun dışında başka fark söylesinler olumsuz manada yok hatta parlaklık renk kalitesi geniş izleme açısı olarak avantajlı noktaları da var beraber deneyimledik hocam zaten bunları senle .. Bu kendini avutan değişiklere prim verme , Exheo , RNNN hocalarım bu işin piridir onların yeri ayrı onlara danış , gerçekten tv yi kullananlara sor . rtings e bakanlarla işin olmasın yoksa şekil a daki gibi onların boş yazılarını okursun :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7BA03263 -- 12 Haziran 2022; 20:7:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Nuzrek N kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım bu üyenin ilk titremesi değilki, kaç tane üyeden laf yedi bu üye. Hepsi ile laf dalaşında. Benim mesajlarıda sildirmiş, halbuki soru sormuştum izleme mesafen nedir aydınlık ortammı karanlık ortammı diye.


    Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olmak denilen bir atasözü var. Bu dayımız benim tahminimce 5600 lümen salonda karşı kıtadan 12 metre geriden 45 derece açı ile 4 lü salon sofasından keyif sürüyor pek umrunda değil resim,blooming felan boşver 



    Hocası RNN arkadaşımız video paylaşımı yapmış native kontrast 1780 olan bir panele diyorki oled e yakın siyah alıyorum.( eskiden dediği laf ) Bu dayımız ağır bilgisiz sen zaman kaybedip ne yazıyorsun şu emojiyi koygeç " "




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 12 Haziran 2022; 21:42:6 >




  • Nuzrek N kullanıcısına yanıt
    Alan almış satan satmış, bizim için geçti Borun pazarı sür eşşeğini Niğde ye durumu söz konusu. Bulabilen VA alsın deyip konuyu kapatalım. Ama bana göre İps de olsa "tırnak içerisinde, parasına göre" üst sıralarda alınabilir bir tv. Bir dahaki sefere Tv alacağımda mağazada tüm tv lerde TRT1 i açtırıp hepsini gözümle karşılaştırıp öyle alacağım😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar bu laf size yeter birbirinize sarılın şimdi çakma tv uzmanları :))) ben tvyi çok uyguna aldım çok da memnunum bu da size dert olsun. Hadi şimdi birbirinize güzellemeler yapmaya devam edin oldu mu canlarım hadi az daha düşürün seviyenizi varsa daha dibin dibi.. Size son mesajım sizle son vakit kaybedişim bu da , byess :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7BA03263 -- 12 Haziran 2022; 21:49:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt
    Senin üslubunu örnek alırlar inşallah dostum gerçi zor tabi bu yaştan sonra ... Neyse ki bu TV sayesinde senin gibi değerli insanları tanımış oldum bu da benim kazancım gerçekten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam bilmiyordum böyle bir tip olduğunu kendi çalsın kendi oynasın en iyisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt

    Tabi ki hocam ben beğenerek kullanıyorum TV yi alanlar da güle güle kullansın ruh hastası çıktı arkadaş muhatap almamalıydık hata yaptık neyse zararın neresinden dönersek kardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik te şansım yoktur 3 yıl kullanabilirsem öpüp başıma koyacağım. Şimdiden bir dahaki sefere ne alsam diye konuları takip ediyorum. Hah bu tv olmuş dendiğinde çökeceğim tepesine 🤭 Şimdi bu Tv ye verdiğim paraya bakıyorum birde piyasaya bakıyorum öyle deli parada vermemişim yani o yüzden fazlada şey etmemek lağzım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic33 -- 12 Haziran 2022; 22:25:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine bu şimşek tanrısı, yine bir “qn90 dan çok memnunum, çok uyguna aldım” vakası. Daha evelde yazdım. Memnuniyet çok geniş bir kavramdır, bu bir kriter değil tv de çünkü bu bir bulaşık makinesi değil, burda herkesin gözü bir kriter. Farklı bir çok panel kullanan biri ips paneli şak diye anlar, öyle yazmış ya ayarlar ile aradaki farkı kapıyorum falan diye.. ayarlar ile kapanmaz ips ile va arasındaki fark. Bu tip insanlar istiyor ki bir ürüne para verince herkes onu alsın, herkes o cihazın ne muhteşem olduğunu yazsın. Qn90 yerine led olmasına rağmen x90j daha mantıklı. Eğer gece film, dizi izliyor yada oyun oynuyorsanız, göz farkındalığınız da bu şimşek tanrısı gibi düşük değilse ips panel tv den hiç ama hiç memnun kalmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.