Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
56
Favori
343.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EvliGamer kullanıcısına yanıt
    109 bin kmde araç almak cesaret ister, helal olsun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Ben de araç alma arifesindeyim ve insignia radarımda. Hatta bunla ilgili konuda açtım sıfır dolu paket megane vs 2. El insignia şeklinde. Siz memnun musunuz araçtan, konforu nasıl, değerli yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neoplan08 N kullanıcısına yanıt

    Hocam benim sattığım araba 118bin 2014 Model manuel vitesti. Değiştirmişken C sınıfı araçtan D sınıfı otomatik araca geçiş önceliğimdi.Yoksa o kadar para vermenin çok da anlamı olmayacağını düşündüm. Ekspertiz ile bir yola girdim.Olur raporu verince de alayım dedim.KM olarak iyi bakıldıysa araca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben bizim şirkette ne 40-50 bin Km araç gördüm sürülemez halde...


    Seçenekler arasında Talisman-SuperB-Passat-Insignia vardı.


    2017 Model Superb Boş donanımı harbiden bomboş

    2017 Passat Hem boş Hem pahalı

    2017 Talisman , Dolu fakat Renault D Sınıfı sürekliliğine güvenip araba almak mantıklı gelmedi.Eski D sınıfı araçları(Laguna,Latitute vb) hep piyasadan kaldırıldı.

    Sonunda 2018 Yeni kasa insignia da karar kıldım. Hem D sınıfı,hem de yeterli şekilde donanım ile. Daha önce de opel kullandığım için herhangi bir yabancılık çekmedim.


    Şu ana kadar bir memnuniyetsizliğim yok açıkcası.





  • EvliGamer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, peki mondeo baktınız mı hiç?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt

    @brifing evet orası.


    arkadaşlar geçen hafta aracımda lastik patlamıştı. yama yaptırmıştım. yolda gelirken hava kaçırıyordu, tekrar hava bastım. sonra değerler düzgün göstermedi. soldaki kolun üzerindeki tuş resetlemedir diye giderken basılı tuttum. bir süre sonra sensör arızalı diye hata vermeye başladı. ertesi gün sensör arızası gitti ama bu sefer de lastik havasını hatalı gösteriyor.


    kalibrasyonla ilgili kitapçıkta 40-100km hız arasında 15dk sürerek otomatik yapıyor yazıyordu. daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu. sensörler mi arızalı yada nasıl düzeltebilirim.

  • Aşağıdaki video da lastik basınç sıfırlama ayarı var ama bizim araçlarda aracı çalıştırmadan bu menüye giriş yapılamıyor.

    Onun da çözümünü buldum. kontağa 5 saniye basılı tutunca aracı çalıştırmadan menüleri aktif edebiliyoruz ama bizde gene manuel kalibrasyon yok. sensör de arıza olsa, sensör arıza hatası neden gitmiş olsun anlayamadım bir türlü.






    Simit Çay Edebiyat Etkinlikleriyoutube
    Astra K lastik basınç değeri kaç kPa olmalı, lastik basıncı sıfırlama vb.
    https://www.youtube.com/watch?v=bMbU7t14Kqw




  • snomask kullanıcısına yanıt
    Benim araçta bir defa sensör arızası verdi ,servise gittim yazılım attılar bir dahada aynı sorunu yaşamadım. Kalibrasyonuda söylediğiniz gibi araç otomatik yapıyor ama rot balans tan yada lastik değişiminden sonra aracın gösterdiği lastiklerin yeri doğru olmuyor belli bir kilometre gittikten sonra basınçlar ve lastik lokasyonu düzeliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmetbarann A kullanıcısına yanıt

    yazılımla alakalı mı bilmiyorum. en son gittiğimde saat geri kalma durumu için yazılım atacaklardı, onu da yapmamışlar herhalde, halen geri kalıyor.


    sensör fiyatlarını da araştırmaya karar verdim. servis 960TL istiyor, oem parça 350TL'ye yapan var ama bu sefer başka birşey çıkarsa boşa uğraşmış olmaktan korkuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 9 Eylül 2021; 19:38:30 >
  • dogii kullanıcısına yanıt
    Benim de arabanın arkadasından kalkışta güp diye ses gelemeye başladı.
    Sizin sorun ne çıkmıştı? @werneke nin tahmin ettiği gibi amortisör topuzu muymuş?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ninjafaydar

    Benim de arabanın arkadasından kalkışta güp diye ses gelemeye başladı.
    Sizin sorun ne çıkmıştı? @werneke nin tahmin ettiği gibi amortisör topuzu muymuş?

    Sanırım sizin problemin aynısı

    Nisa Oto Servis Hüseyin Koçyoutube
    Nisa Oto Servis WhatsApp hattı https://chat.whatsapp.com/AxO4iiClrmC... merhaba değerli arkadaşlarım ve değerli gün içinde çok yoğun bir telefon almaktayız hepinizden Allah razı olsun ama gelin ki telefona bakmadı ımıza vatan haini ilan eleman eksikliği var o yüzden ne yapacağımızı bilmiyoruz o yüzden işyeri öğrenecek bir eleman yetiştirmek istiyoruz ama piyasada bu işi kimse yapmak istemiyorum o yüzden elimizden geldiği kadar sizlere kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz çünkü telefona baktığımızda müşterimiz yanlış anlıyor ve benim işim ne ilgilenmedi buradan hepinizden Allah razı olsun var olun Nisa Oto Servis 2014 Tarihinde kurulmuş olup,araç bakım,tamir,revizyon ve modifiye alanında faaliyet göstermektedir.Yapılan işlemler faturalandırılıp garanti kapsamına alınmaktadır. Bir çoka raç gruplarında sponsor olan nisa oto servis faaliyetlerini İki telli bağcılar güngören sanayi sitesinde devam ettirmektedir. İletişim Bilgileri ; Telefon : 05384320158 Web: www.nisaotoservis.com FaceBook: https://www.facebook.com/nisaoto.koc Kanalımıza abone olarak güncel fiyat ve bilgilendirme videolarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=XdjJDTJhwbs
  • Herkese selam,
    Aracımın sol stopunda böyle bir buğulanma oluyor.Araç 2018 model ve garantisi bitti .Bunu nasıl çözeblirim veya kim yapabilir fikri olan var mı ? Bu sorunların çözümüyle ilgili bildiği bir yer olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Dormicum M kullanıcısına yanıt
    Yıkama sonrası oluyorsa normaldir. Güneste kalinca geçer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yağmur yağdığında falan oluyor kışın sürekli var zaten kötü gözüküyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Dormicum M kullanıcısına yanıt

    bu maalesef kronik bir durum. 2 insignia aracımda da başıma geldi. iyi niyet garantisinden yaptırmayı denedim ama içi tamamen su dolmadığı için(!) garantiye girmeyeceğini söylediler.


    nasıl yaptığımı anlatayım. öncelikle bagajı açınca içerde sağ tarafta bir kapak var. farın arkasına doğru. onu çıkarıyorsunuz. sonra bu açtığınız alanda içeride plastik vidaları göreceksiniz. plastik vidaları sökün. elinizle çevirebiliyorsunuz. daha sonra farı kendinize çekerek çıkarın. hafif hafif oynatarak çekerseniz geliyor. tampon tarafına doğru kendinize çekmeniz gerek. üzerindeki elektrik klipselerini söktükten sonra ikinci aşamaya geçebilirsiniz.


    farın üzerinde vidalar var. 2. fotoğraftaki gibi yıldıza benzer. vidaları sökün. ne yazık ki bezle yada başka birşeyle buharı silme şansınız yok. çünkü arada başka bir katman var. yani buharın olduğu bölüm kapalı bir alan. söktüğünüz vida yuvalarından biri bu alana erişiyor. sanırım arkadan bakınca sol en alttaki vida alanıydı. burayı ben aşağıya doğru sallayarak suyu baya boşalttım. sonrasında güneşte 2 gün beklettim hepsi gitti.


    ben vidaları takmadan önce içindeki contaları ters çevirip taktım. büyük ihtimalle bu vida yerlerinden birinden giriyor. işe yarayıp yaramadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 5 Ekim 2021; 14:13:56 >




  • lastik basınç sensörüm arızalıydı. başına gelen olursa diye yazıyorum. servis 1.000 TL civarında bir rakam istiyordu. internetten 330 TL civarına alıp, 20 TL'ye de taktırdım. 30-40km gittikten sonra otomatik olarak tanıdı. bozulmasa bile pili değişmediği için belli bir süre sonra zaten çalışmaması muhtemel bir parça.

  • snomask kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler işe yarayıp yaramadığını bilgilendirirseniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 2016 astra 1.6cdti den , insignia 1.6 cdti ye geçmek istiyorum. Bu aracın 2.el kısmında pek satış yok gibi druyor , fakat araba gerçekten gösterişli , geniş ve hacimli durdugu için benim açımdan albenisi yüksek . 2017 ve üzeri model insignialarda ne gibi kronik problemler mevcut acaba ?

  • part kullanıcısına yanıt
    Ben merak edip arada bir favorilere ilan ekliyorum genelde 1-2 hafta içinde satılıyor. Baktığınız aracın km, fiyatı ve kazası önemli bir etken.

    Kronik olarak turbo hortumu söyleniyor, bu da herkesin başına gelmiyor sanırım. Forumda bir kaç kişinin başına geldi. Benim gördüğüm arka farda su alma problemi var. O da basit bir durum. Genel olarak sorunsuz bir araç.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt

    Bir de arkadan gelen ses muhabeti var hocam sanırım . Cevabınız için teşekkür ederim . Siz aldınız mı , almayı mı düşünüyorsunuz benim gibi ? design paketten ziyade enjoy bakıyorum ben.

  • 2020 de ne değişti?


    2017 gs exellence otomatik vites İnsignia alıp 2-3 ay kullandıktan sonra taşınmaz almak için sattım. Ciddi alıcı gelmeyen Mondeo yu satıştan çekip binmeye devam ettim.

    Mondeo kullanıcısı olarak İnsignia'nın konfor ve ses yalıtımını beğenmedim. BMW 5 serisi kullanıcısı olarak da; ,İnsignia'nın otomatik vitesini beğenmedim.

    Ancak led farlar, şerit takip, çarpışma önleyici sistem, motorun torku, yol tutuş düzeyi çok hoşuma gitmişti.


    İlanlara göz atarken aradığım işte bu dediğim bir araba denk geldi.


    Bu defa tekrar 2020 model 10.000 km.de innovation DÜZ VİTES 1.6 D insignia aldım. Öncekine göre; hayalet ekran, kör nokta uyarı sistemi vs avantajı ile aldım.


    Opel aracını müşteriden gelen kullanıcı deneyimleri doğrultusunda elden geçirmiş. Süspansiyon sertlik ve konfor düzeyi aynı lastiklerle (245 45 R 18) Mondeo'ya çok yaklaşmış. Yalıtım bariz olarak 2017 modellerden daha iyi. Artık gözlüğünüzü koyabileceğiniz tavanda bölme ve katlanan ayna var. Yolda giderken tıkırdı yapan noktalar düzeltilmiş.

    Düz vites çok atak ve yakıt tüketimi şaşırtıcı şekilde çok düşük. 136 beygirin otomatik şanzımanla törpülenmeyen gücünü ve 320 torku hissederken hem de ekonominin keyfini çıkarmak çok güzel.


    Düz vites denk gelirse deneyin derim.





  • part kullanıcısına yanıt

    ben design sahibiyim. bir ara enjoy satmak zorunda kalmıştım. bu ikinci insignia aracım. piyasayı takip etmek için ara sıra ekliyorum. design'la enjoy arasında jant boyutu harici hiç bir fark yok. bunlar da design yada enjoy'du.


    arkadan gelen sesle ilgili bilgim yok. benim başıma da gelmedi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 15 Ekim 2021; 19:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.