Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.443
Cevap
113
Favori
198.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada önemli olan bir diğer konu, MiniLed teknolojisinin vereceği performans. Yani eğer OLED leri yakalama durumu olursa, kesinlikle tercih edilebilir. Zira yanma gibi riskleri olmayacak. Bir TV den beklediğim herşeyi teknoloji olarak 9636 da kullanmışlar. VA Panel.. Ambilight.. hdmi 2.1.. Dolby Atmos.. DTS.. HDR10+.. Yüksek Nit değeri.. Tek sorun kaldı.. Fiyatı??

  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

    miniLED, LED aydınlatmalı TV'ler ile OLED arasında bir konumda olacak. Ancak OLED'lerdeki risklerin olmaması miniLED'leri OLED'lerin üstünde bir konuma taşıyabilir. Açıkçası bırakın XJ serisini XH serisini bile 20K üzerine çıkaran Sony yerine aynı fiyatlara Philips'in miniLED serisini almak bana daha mantıklı geliyor. İlerleyen zamanda Sony'nin LED aydınlatmalı modellerinde fiyat ayarlamak zorunda kalacağını da değerlendiriyorum. Yapmazlarsa sinek avlamaya devam ederler. Ayrıca bahsettiğiniz gibi her türlü teknik donanıma da sahip olacaklar. Bu modelin 65 inç olanını 20K'ya kadar alırım kendi adıma. Ancak 65XH serisine o parayı vermem.

  • Philips kullanıcılarına sormak istediğim bir husus var. Android TV olarak geçse de, puanlamaları, arayüz için Sony nin altında.. Sizler yazılım/sistem konusunda sorun yaşıyor musunuz?

  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

    TV'im 65PUS9435 ve ayrıca Nvidia Shield TV Pro var projeksiyon için. Android TV açısından en üst denebilecek bir cihaz ile karşılaştırdığımda dahi bence Philips Android TV genel olarak başarılı derim. Ancak yoğun bir Android uygulama kullanımım yok. Onu da belirteyim. Netflix, Amazon Prime vs. temel streaming ortamları ağırlıklı olarak kullanıyorum.

  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı düşüncedeyim. PML9636 serisi gerçekten olmuş gibi duruyor. Tabi öncelikle fiyatı ve gerçek kullanım tecrübelerini görmemiz gerekiyor.

  • Takipçiler içerisinde, 9636 üzerinde kullanılan Bowers and Wilkins soundbarı tecrübe eden oldu mu? Bilmediğim bir marka ama sanırım üst düzey sınıfta yer alıyor.. 3.1.2 kanal desteği var ve Atmos destekli..

  • Bu arada, TP Vision, 31 Ağustos'tan itibaren çevrimiçi özel etkinlikle 2021 Sonbaharda Philips' in TV ve Ses ürün serisini piyasaya süreceğini paylaştı.. Özel bir lansman olacak..


    Alıntı

    metni:
    https://www.tpvision.com/blog/tp-vision-announces-its-august-september-online-launch-events/




  • PML9636, 2000 nit etkileyici bir tepe ışık çıkışı ile yerel derin siyahlar ve muhteşem vurgular oluşturmak için yerel kısılabilir arka ışığı Philips Micro Dimming Premium sistemiyle birleştirir..


    Geniş görüş açısına ve% 95 DCI-P3 geniş renk gamına sahip yüksek kaliteli VA paneli sayesinde renk üretimi de etkileyici.


    9636, Film Algılama ve "akıllı" ışık sensörü entegrasyonu ile tamamlanan yeni 5. Nesil P5 AI'yı kullanır ve sınıfında lider PQ sunar.


    HDMI 2.1 özelliği, e-Arc, 4K için 40Hz'den 120Hz'e kadar etkileyici, 48Gbps'lik (444, 12 bit) yüksek bant genişliğinde VRR, FreeSync Premium Pro ve Auto Game modunun tümü Auto-Low-Latency moduna eklenmiştir.


    HLG, HDR10 ve HDR10 + uyumluluğuna ek olarak 9636, parlaklık seviyelerini sahne sahne izleme ortamına göre otomatik olarak optimize etmeye izin vermek için HDR10 + dinamik meta verilerini gerçek zamanlı ortam ışığı bilgileriyle birleştiren HDR10 + Uyarlanabilir özelliğini de destekler.


    Çok hoparlörlü 3.1.2, Dolby Atmos Elevation hoparlörleri benzersiz Tweeter-on-Top teknolojisiyle birleştiren Bowers & Wilkins ses sistemi sayesinde aynı derecede etkileyicidir.


    Hoparlör sistemi, 65 ”versiyonda tek bir sert bağlantı çubuğu ve 75” modelde iki çıkıntılı bağlantı çubuğu ile masa üstü standı görevi görür - set ayrıca duvara monte edilebilir.


    Süper ince set, dört taraflı Ambilight sistemiyle sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmak için minimalist metal üst ve yanlara sahip dar, fırçalanmış metal bir alt çerçeve içerir.


    Ses sistemi ayrıca akustik olarak şeffaf Kvadrat kumaş ve mikro gözenekli ızgara ile doğal malzemeler içerir.


    9636 ayrıca yüksek çözünürlüklü çok odalı ses için DTS Play-Fi uyumluluğunu içerir.





  • Daha ne olsun :))

  • 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)
  • Bildiğim kadarı ile miniled lerin uretim maliyeti çok yüksek ve önümüzdeki birkaç yıl da ucuzlamayacak, Sony den düşük olması için Türkiye ye özel fiyatlandırma yapması gerekli. Özellikleri gerçekten çok iyi olmuş. Bende Xj95 bekleyenlerdenim ama Philips güzel bir fiyattan gelirse bende miniled düşünebilirim. Ama bu yıl fiyatlar ucuk olacak maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

    Kumandasını çok beğendim..

  • 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tv nin cani calisanl bir videosu varmi hic bulamadim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

    1500 Euro olsun hocam. 2200 biraz tuzlu 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Ağustos sonu lansman var. Videolar sanırım en erken o civarda ve sonrası çıkar. Philiips arada belki resmi video yayınlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

    BW üst düzeydir hocam. 65PUS9435 ile 2.1.2 olanını kullanıyorum. Kesinlikle hem ses kalitesi hem kanal çeşitliliğini hissettiriyor. TV’ye dahil soundbar bence çok başarılı bir hamle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV yi merakla bekliyorum Sony alicaktim ama vazgeçtim Philips görüntü kalitesini hep beğenmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pedimento

    Bildiğim kadarı ile miniled lerin uretim maliyeti çok yüksek ve önümüzdeki birkaç yıl da ucuzlamayacak, Sony den düşük olması için Türkiye ye özel fiyatlandırma yapması gerekli. Özellikleri gerçekten çok iyi olmuş. Bende Xj95 bekleyenlerdenim ama Philips güzel bir fiyattan gelirse bende miniled düşünebilirim. Ama bu yıl fiyatlar ucuk olacak maalesef.

    Çok emin olmamakla birlikte, üretimi maliyetli olanlar Mini değil de MicroLED ler diye biliyorum. Evet.. bir de Micro LED olayı var :)) Ama onun için daha çok zaman var..

  • peki dse . bloming durumu nasıl bu cihaz da?


    samsung qn90a dada mini led var fakat iç açıcı değil o kadar dse ve bloming vs sorunları hala devam ediyor . bu cihaz da ne durumda bunlar ?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.