Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.985
Cevap
305
Favori
2.229.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Sorduktan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim hocam 🙏🏻



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tslmdysr -- 4 Ocak 2024; 16:13:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fc5 kasa 2019 Eylul de makyajlandi,bu sene sonuna makyajlanir bence 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün firmalar fiyatlarını açıkladı ancak Honda 5 gündür fiyatları açıklamadı. Bayiye gidiyorsun satıcılar fiyat veremiyor böyle saçma bir şey olur mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracım 2018 eco elegance fc5. 56 bin km de. Tüm bakımları yetkili serviste yapıldı. Aracı satma niyetimiz var ama kaportasında 4-5 tane ufak hatalar var. Aracı bi yere bırakıp tamir ettirecek hem vaktim yoktu hem de nefret ediyorum sanayi işlerinden. ilk olarak 20 km gibi bi hızla bana arkadan çarptılar arka tampon değişen bir de plakalığın olduğu yeri düzelttiler. ikincisi ön tamponun sol alt tarafında kaldırıma cıkmaktan yumruk gibi bir bükülme var ama eğilip bakınca gözüküyor. 3. olarak tavanda kuş pisliği yanığı var sakız büyüklüğünde o da cok sırıtmıyor koyu renkli. 4. ise sağ yan ayna açılıp kapanıyor fakat şoför tarafından ayna hareket ettirilemiyor. zamanında bir yere vurmuştuk aynanın hareket etme özelliği bozuldu. 5 ise arabayı ilk aldıgım günlerde olan sağ ön kapının orta tarafarında kaportada dalgalanma var sanki biri topla şut çekmiş gibi - ki ben hala öyle oldugunu düşünüyorum mahalledeki veletler yüzünden - . Bunun gibi ufak tefek çizik vs de vardır muhakkak dediğim gibi arabayı çok metalaştırmayan sadece binen biriyim. Bu şekilde satmak istersem fiyat ne yazmalıyım sizce ? dediğim gibi servis bakımlı ve 56k km de. Teşekkürler.





  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    900k mantıklı gibi geldi hocam bana.
    2020 hatasız, orjinal makyajlı 40binde executive eco aracımı zar zor 1.135e satabildim. 3 ayda zor satabildim bunun ana sebebi ise ilk başta 1.350lere ilana koyup 1.250leri reddetmemdi sonrasında ise piyasa hızla düştü ve reddettiklerime satsaydım keşke dedim. Her reddettiğinizde fırsat aracı olarak gördüğünüz araçları da kaçırıyorsunuz. Bu sebeple doğru fiyatı koyarsanız hızlı satılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tslmdysr -- 9 Ocak 2024; 15:39:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam ben de o fiyatları düşünüyordum aşağı yukarı. Varsa diğer arkadaşların da değerli yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az once soyle bir yoruma denk geldim:


    '2023 FE1. Direksiyon kutu arızası verdi honda servisi aylarca sahip çıkmadı yapılmadı. Şanzıman sorunlu sekiyor. 2 Kere yolda kaldım sebepsiz yere. Ve diğer kasalarına göre lpg de kullanırken çok fazla benzin harcıyor. Tayland üretimi olduğu için kaporta rezil bir halde, uzaktan gören kaza mı yaptınız diye soruyor. Kronik trim sesi problemi var bütün fe1’lerde mevcut dediler. Yol sesi en kaliteli lastikte bile çok alıyor. Tamponun bağlantıları bile aralıklı takılmış. Boyası çok ince fc5 gibi. Daha sayabilirim hocam. Bunlar tek benim şikayetlerim değil 3 kişidende aynı sorunları duydum ve hepsi zararına sattı elden çıkarmak için.'


    Bunlar yaygin problemler mi? Honda hakkinda boyle bir geri donus gormek beni uzdu acikcasi.

  • Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Motor 1 sitesi FC1 Civic ile geyik testi yapmış ve 86 km hızla geyik testini tamamlayabilmişler.

    Hız gps ile ölçülmediği için %4 kadran sapmasını düşmek gerekiyor. % 4 kadran sapmasını düşünce 82,56 km/s yapıyor. Bu da C sınıfı sedan bir araç için oldukça güzel bir değer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İmanPower kullanıcısına yanıt

    İkinci el piyasası çok kötü 900'e satabilirseniz çok iyi fiyat olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seseka S kullanıcısına yanıt

    Sonuçta kul yapısı her araçta arıza yaşanabilir ama o nasıl bir şeymiş bütün Civic'lerde çıkan arızaların hepsi bir kişinin aracında mı çıkmış?


    Burada Civic sahipleri var bu kadar arıza ve sorun yaşandığına dair bir mesajlaşma göremiyorum.


    Civic'ler genelde trim sesi konusunda diğer araçlara göre oldukça iyidir. Belli başlı trim sesi yapan yerler olsa bile serviste yalıtım yapılınca bu sesler kesiliyor. 5 yıl FB7 kullandım trim sesi çok azdı, 6 yıl FC1 kullandım trim sesi bir yerde vardı onu da servis çözdü 6 yıldır çok nadir trim sesi duydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seseka S kullanıcısına yanıt

    Japon araç alırken bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.

    Ben, FD6 / FB7 / FC5 ve son olarak FE1 kasa kullanıyorum toplamda 8. aldığım civic aracım.

    Totelde 400 bin km civarı yapmışımdır.


    Direksiyon kutusu arızasını duydum yaşamadım, cvt en konforlu şanzımandır aslında. FC5 de güçsüz geldiği için çok bağırıyor ama şuan sahip olduğum 182 bg lik araçda uzayip gidiyor. Üzerindeki lpg sistemi karma sistem olduğundan lpg ile beraber benzin tükettiğini google a yazsan söylerdi. Önceki 2 kasami lpg li aldım, bu aracı da lpg li almak istedim karma olduğunu duyunca vazgeçtim, performansı da az zaten. Kaldı ki 1,5 milyon para verip yakıtın hesabını yapmak da saçma oldu artık.


    Yol sesi, fd6 dan bu yana hepsinde var o kadar abartı değil zaten yolculuk sırasında son ses müzik dinliyorum :) Sessizlik içinde yolculuk için zaten E serisi mercedes almak gerekiyor. (E diyorum C yada A değil)


    Trim bağlantı kısımları FC5 de kötüydü evet fakar FE1 in gayet güzel, belki aracın kazası vardır. Tampon braketleri yada bağlantı kısımları hasar görmüş kaportacı değişmemiştir. Onun dışında aracın iç trim parçalarında 100 bin km kadar civic kullanmış biri olarak asla tık ses duymadım.


    Benim canımı sıkan tek şey, aracımı kasım ayında aldım. Ağustos da bayiye fatura edilmiş sanırım araç stoklanmış, çam reçinesi gelmiş tavan kağıt ve bagajına. kil aldım havaların düzelmesini bekliyorum.. Bendeki araç Meteor gri ve boyası çabuk harelendi, üzerindeki reçineden mi çözemedim. Aslında en güzeli aracı alınca komple ppf kaplatmak. 3m yada daha kaliteli bir marka ile ucuzuna kaçmadan.


    Onun dışında 41 yaşındayım hızlı araç kullanmayı seviyorum, 182 bg motoru ile sınıfında daha iyisi bu paraya başka araç yok zaten.

    İç malzeme kalitesini, ferahlığına, görüş açısına hayranım.

    Bir çılgınlık edip Cupra Leon alacaktım, araca oturunca içimi darlık bastı.

    Onu geçtim bir mekanik kumanda düğmesi yok.

    Yakıt konusunda mutsuzum 12 lt civarı yakıyorum onu da görmezden geliyorum artık.





  • İmanPower kullanıcısına yanıt

    Mrb,

    Kaporta ekspertizinda tamponlar plastik sayıldıgındna dert edilecek bir durum yok,Autoking de mini onarım deneyebilirsiniz,en falza bugun ver yarın aksam al derler..


    Not:fikir verme acısından soyleyim 2019 Eco Elagance 50bin km de ,8bin tramer,arka tampon degisim 2 lokal boya ile 1075 e Eylul ortası verdim.Vavacars ın teklifi 1175 idi ve 1M cıkmaz kesin odemesi dedi ekspertiz yapacak bayisi bende ekspertize sokmamıştım. Simdi Vavacars 870-1M arası on teklif veriyor demekki 800-900 arası fiyat verecek.

  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    En tepede vermişsiniz bravo 👏🏻👏🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tepeden verdim tepedne aldım :) aldıgım arac 1820 yerine 1750 ye dusunce gecis yaptım ama 1650 ye dustu sonra :( benden alan arkadas da eski aracını ona gore yuksek verdi, herkes bi sekilde kazandı, kaybeden yok.

  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ben de 2020 exe eco orjinal 40binde aracımı eylülde 1300e vermedim sonra aralığın ortasında 1135e zor verdim ama 1.5e a3 sportback aldım.umarım diptir ikisi için de :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar dostlar
    2021 model 2022 mayıs çıkışlı fe1 eco elegance 15 binde ki aracımı kaça satabilirim ederi nedir hata boya yok şükür

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Hocam satıp ne almayı düşünüyorsunuz :) sizin için sarı siteden baktım 1.150 yazan da var 1.300 yazan da var. Bu piyasada tahminimce 1200’e satabilirsiniz. Geçen ay 2022 çıkışlı 17 binde executive plus eco olanını 1.290’a almamıştım ama keşke alsaymışım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ediyorum:) aslında honda dan genişlik yakıt konfor anlamında memnunum fakat ciddi anlamda kulaklarımı ağırtacak uzun yol eziyeti yaşıyorum yalıtım ve tirim sesleri ( ikinci planda) aslında lpg olayı benim için bu aracı seçmemdeki en baş noktada sedan olmasıda çocuk olduğu için avantaj
    Fakat yalıtımı daha iyi olan bir araç düşünüyorum suv olabilir yada sedan aklım golfede gidiyor ama zamlandı ocakta, octavia da olabilir tuscon da kafam karışık anlayacağınız hocam. Yalnız 1250 civarına satabilirsem benim için güzel olur herkes bişe yazmış kafasına göre

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    İnşallah 1250’ye gider de dilediğiniz aracı alırsınız hocam. 2020 executive ecoyu sıfır olarak aldığımda izolasyon yaptırmıştım aracım bariz bir şekilde etkiliyor yol sesini kesmeyi. Bu aracı satıp a3 sb aldım ama inanın bazen keşke satmasaydım diyorum. Çocuk varsa golf küçük gelecektir :) alacaksanız suv bakın hocam. Ben a3ü satarsam 408 gt ya da civic makyajlı kasa düşünüyorum. Civic’e alışınca başka yerde huzur bulamıyor insan Audi de olsa :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah razı olsun inşallah sizin araçta çok güzel tekerinize taş değmesin 🤲. Fc5 de uzun yıllar kullandım sürüş pozisyonu yol tutuşu süspansiyon memnun kaldığım için fe1 aldım eco olandan devam ettim bu daha iyi olmuş ama dediğmi hususlar malesef beni üzüyor ayrıca boyası gerçekten çok narin yanından poşetle geç çizilyor. Yada dediğiniz gibi bekleyip makyajlı civici de görüp ona göre karar vermek istiyorum fakat yalıtım yine düzelmeyebilir şuan ciddi paralar istiyorlar yalıtıma subigarage de

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.