Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.660
Cevap
207
Favori
660.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Bende durum yaz-kış anlattığım gibi. Daha önce dikkat etmemiş olabilir misiniz? örneğin sabah binip 5 dakikada yani motor tam ısınamadan gideceğiniz yere varıyorsanız sol tarafa daha yakın kalmış bir şekilde aklınızda kalıyor olabilir. Onun dışında bu araç özelinde değil benim tüm araçlarımda durum bu anlattığım şekildeydi. Hiç farklı bir durum yaşamadığımı belirtmek isterim. Ben de İzmir'de yaşamaktayım bu arada yani aynı hava koşulları diyebiliriz.

  • erincar kullanıcısına yanıt

    Anladım, belki de benim dikkatsizliğim. Bilemedim ki. Sağolun bilgilendirme için.

  • Merhabalar daha önce yazılmıştır kesin ama benim kasım ayında teslim aldığım icon paket araçta katlanır ayna özelliği yoktu bu durumu renault merkezle görüştüğümde şubat ayında aracınız servise çağırılıp düzeltilmesi yapılıcak dediler. Açıkcası telefondaki görüşmeden pek ikna olmadım ilk dediklerinde de olmamıştım .Aynı durum başına gelen var mıdır ?

  • ozdemir.17 O kullanıcısına yanıt
    Bendeki reno captur da da elektrokrom dikiz ayna yoktu. Merkezle konuşmam sonucunda parça fransadan geldi ve taktılar 2-3 ay içinde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozdemir.17 O kullanıcısına yanıt

    Biz şöyle bir durum yaşadık

    Benim aracım 2020 1.0 Tce Touch manuel. Arkadaşıma 2021 1.0 Tce Touch otomatik aldık (geri görüş ve park paketli) Benim aracımda arka koltukta oturan kişi emniyet kemereni takmazsa herhangi bir uyarı vermiyor. Ama yeni araçta uyarı verdi. Belki opsiyon paketi olduğu içindir. Anten de icon anteni. Daha kısa olandan. Teslim sırasında RS line Captur gelmişti. O araçta da katlanan dış ayna özelliği yoktu. Satış temsilcisi de şaşırdı. Sanki tedarik ve çip sıkıntılı dönemde firma elde ne varsa onunla araç çıkarmış gibi. Bu durum bilgiye dayalı değil. Sadece bir tahmin….

  • Arkadaşlar daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama şöyle bir sorunumuz var. 2020 1.3 icon paket Clio5 var bende. Soğuk havalarda direksiyonun sağ alt kısmından bariz bi şekilde soğuk hava geliyor. Klimayı veya kaloriferi açtığımda kesilir gibi oluyor. Yolda gördüğüm bütün cliolara soracağım artık. Yani anlamadım bu şekilde bi sorun yaşayan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mapiper M kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Bu sorun benim de aracımda yaşadığım bir sıkıntı oldu. Bu yüzden iki farklı servise bu sorunla ilgilenmelerini söyledim. İkisinin de verdiği cevap "soğuk havayı hissettiğinizde hava sirkülasyonu tuşuna basın" oldu. Çözüm hiç mantıklı gelmedi ama benim aracımda işe yaradı. Hatta aç-kapa yaptığımda dahi işe yaradığını farkettim. Siz de bir deneyin muhtemelen işe yarayacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğuztaylan O kullanıcısına yanıt
    Hava sirkülasyonunu sadece tünellerde kapatıyorum. Sağlıklı değil! Servisin bunu önermesi saçma olmuş. Aç kapa yaptığımda benim de dikkatimi çekti ancak diğer clio kullanıcılarını merak ediyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Önceki aracım 2018 golftü normalde aracımdan şu an çok memnunum ama böyle küçük detaylar mide bulandırır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mapiper M kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de hissediyorum bu rüzgarı. Kaloriferi bir tık açıyorum soğuk gelmesin diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Estimatoreng E kullanıcısına yanıt
    Bi gariplik anormallik yok mu bu işte sizce? Ben birçok araç kullandım yani siz de deneyimlemişsinizdir diğer araçları.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mapiper M kullanıcısına yanıt

    Merhabalar

    Ben bu hava akışını şöyle fark ettim. Kışın, fan açık olmasa bile aracın hareketinden dolayı kalorifer en sıcak konumda iken, öndeki aracın egzoz kokusundan rahatsız olup iç sirkülasyona bastığımda önce 1-2 saniye buz gibi bir hava akışı oluyor. Sonra tüm hava akışı kesiliyor. Öndeki aracı geçtikten sonra tekrar dış sirkülasyona alınca sıcak hava üflemeye başlıyor.  İç sirkülasyon düğmesinin çalışma mekanizması ile alakalı olmalı (Touch paket)

  • mapiper M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim 1.0 icon aracımda da var, servise söyledim ilk defa duymuş gibi davrandılar. Ustayla beraber binip test ettik, kendisi de gördü ama bir şey yapamadılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gerçekten bu konu beni şimdi ciddi ciddi düşündürmeye başladı. Her yeni kasa böyle kronik sorunlara gebedir. En kötü ihtimalle marka bilgilendirilir geri dönüşler çoğaltılır ve baskı yaratılır. Çözüm için biraz daha kalabalık olmamız gerekiyor. Çünkü yazılanlara bakılırsa ortada bariz bi sorun var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufukka U kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar selam,


    Bu konuyla ilgili bu hafta servise gideceğim, bir süre baktım inceledim, okudum.. sorun V kayışı ve kayışın dokunduğu parçalar veya büyük ihtimal gergi bilyası diye düşünüyorum.


    Umarım servis klasik bu normal işlerine girmez..girdirmeyi düşünmüyorum.. çıkan sesi de sabah telefon ile kayda aldım. Sizde bir dinleyin bakalım ince metal sesini duyacaksınız.


    İyi akşamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukka -- 4 Ocak 2022; 21:7:52 >
  • ufukka U kullanıcısına yanıt
    Bariz bi şekilde olağandışı bi ses var. Servislerin bu konudaki ilk tavrı hemen savunma! Bi empati sorun çözme! Sorunu ileri boyuta gerekirse üst boyuta çıkarma hak getire. Umarım sonuç alırsınız. Hangi servise götüreceksiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mapiper M kullanıcısına yanıt

    Istanbul Acıbadem tarafındayım, Kemal Tepretogullarına gidicem yine..olmadı Demirkollar.


    Ne oldu da bu ses oluştu anlamadım ama, bakalım sizlere de haber ederim arkadaşlar.

  • Güncel yetkili servis bakım fiyat teklifi alan var mı ?


    Mart 2020 model arabaya 1.200 Km binebildim ve bakım lambası yeni yandı. Neden geç yandı, 1 sene sonra yanmamıştı ?

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    SENİN garanti uçtu geçmiş olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webco W kullanıcısına yanıt

    2022 mart’da Bitiyor zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Benim de 1 sene olduğunda yanmamıştı servis uyarısı. Bu arada servis 1 aya kadar tolerans gösteriliyor dedi. Garanti 2 sene değil yalnız 3 sene 2023 marta kadar olması lazım. Servis ücreti de indirimsiz 1600TL idi indirimli 1300 idi Aralık'da. Şuan 1600 dür min. yani tekrar zam gelmediyse. Garanti gittiyse boşuna servise götürmeyin zaten.

  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.