Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.655
Cevap
207
Favori
659.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OKUNSY kullanıcısına yanıt
    servis yapiyor mu bilgim yok.ozelde yapan bir yer var 2200 fiyat veriyor.
    yanılmıyorsam orijinal tek sensör 470 tl serviste,ondan biraz maliyetli galiba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OKUNSY kullanıcısına yanıt

    Tespitiniz bana uyuyor acikcasi, arabayi cok kullanmiyorum..bazen 1 gun kapida kaldigi oluyor..


    En son sifirlama soyle oldu bir gun hic calistirmadim, sonra alisverise gittim 30dk git gel bu sabah baktigimda sifirlanmayi gordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukka -- 13 Aralık 2021; 1:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukka U kullanıcısına yanıt

    Ben de yıllık bakım sırasında yakıt sıfırlama sorunumun olduğunu ve sorunun giderilmesini istedim 20 gün önce. Bir yazılım yüklediklerini ve sorunun hallolacağını söylediler. Ancak sıfırlama sorunu halen devam ediyor maalesef. Bu sorunu çözen arkadaşlar var ise buradan yazarsa çok iyi olur. Bizlerde ona göre hareket ederiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende son 1 haftadır multimedyadaki saat değişiyo her kontak kapatıp açtığımda

  • oğuztaylan O kullanıcısına yanıt
    Bende de sıfırlıyor. Çok kullanılmıyor araç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stk kullanmıyorum hiç sıfırlama olmadı,aracım 15000 km de ,her yakıt alışımda kendim sıfırlıyorum,400 ile 750 km depo kullanımları.

  • Aracı alalı 1 yıl oldu. İlk sahibiyim 1.0 otomatik. Sıfırlama hiç olmamıştı fakat 1-2 aydır 3 kez oldu. Bakımı yeni yaptırdım fakat çok yoğunlardı baktıramamıştım. Randevu alıp göstereceğim en yakın zamanda.

  • Arkadaşlar merhaba. 1.3 tce touch paket sahibiyim. Arabayla yavaslarken arabanin tam durdugu esnada ön taraftan küt diye bi ses geliyor. Aynısı başına gelen oldumu. Yarin araci bakima götüreceğim. O esnada bu durumuda soracağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba aynı sorun bende de var araç tam durduğu anda (Balata kavradığı esnada) önden gırç diye ses geliyor hele ki sabahları veya araç soğukken bu oluyor mesela 5-10 km gittikten sonra bu ses kesiliyor(veya yumuşak fren yaptıkça) servis tüm araçlar aynı sorun yok dedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elixir_94 E kullanıcısına yanıt
    Üzücü.. şayet gerçekten bir sorun yoksa neden bu ses var. Bir çok farklı marka araç kullandım böyle bir sesle karşılaşmadım. İlginç gerçekten. Araç sahipleri arasında baska yaşayan var mı acaba bu sorunu, ne kadar yaygın merak ettim açıkçası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası bende bilemiyorum bazıları yeni tip balataların bu sesi yaptığını söylüyor, diğer arkadaşlar da görüp bilgi verirse çok iyi olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık bakım yaptıracak olan varsa 18 aralık %20 indirimin son günüymüş. 1350-1400 tl civarı fiyat söylediler. Yılbaşından sonra daha da artacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elixir_94 E kullanıcısına yanıt
    Bugün aracı bakıma götürdüğümde sorunu söyledim. Test sürüşüne çıktık ve sesin normal olduğu bi anormallik olmadığı söylendi. Fazla takılmıycaz o halde arabayı müzikle kullanmaya devam 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahaha evet kabul edip öyle kullanacağız artık..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servise bakıma gittim, yağ filtresi olmadığından yapamadılar, göya Türkiye genelinde parça yokmuş, halbuki parçacılarda dolu, yağ filtresi zaten standart dolu var, nasıl sizde yok dedim, arabayı Bosch servise götürdüm ve bakımını yaptırım, 1100 tl ye, parçalar reno ve orjnal, yağ castrol edge 5.4 lt. araç 1.3 tce, garanti falanda bozulmaz servis homurdandı ama boşa, aradım merkezi o zaman ikame araç verin dedim kaldılar öyle, filtreyi ben alayım takın dedim onada kemkü ettiler, bye dedim bende durum bu, aklınızda olsun, yetki belgeli her yer orjinal parça kullanma şartıyla bakımı yapar, servise mahkum değilsiniz, faturası olacak işlemlerin her parça yağ falan yazacak faturada o kadar.


    Bu arada araca ön park sensörü ve geri kamerayı İstanbuldaki malum arkadaşta taktık, gizli özellik vs. dedikleri şeyler dahil, gayet güzel oldu zaten orjinalda neyse oydu,bizim buradaki yetkili servis alet yok yapamıyoruz dediydi (klip cihazı) ama çıkışta teknisyen yaparız abi, kamera sensçr vs. dedi fakat fiyata fahiş birşey söyleyince yaptırmadım, aracın sağ torpido üzerinde beyni var, oradan bağlanıyor ve reno clip cihaziyla açılıyor, bilginiz olsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 16 Aralık 2021; 10:19:12 >




  • alimelle A kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Malum arkadaşlar servisten daha iyi yapıyor zaten takip ettiğim kadarıyla instagramda. Hatta serviste olmayan orijinal 10 inch sürücü ekranı da takıyolar bende icon olmasa kesin taktırırdım. Kablosuz carplay var android auto yok o gelirse onu açtırcam.


    Servis fiyatları uçuk ya. Yıllık bakıma fiyat aldım %20 inmiş haliyle 1200 dü randevu alırken cumartesi gittim servise o gün zam gelmiş türkiye genelinde 1300 olmuş. Seneye bir daha giderim mecburiyetten ondan sonra zaten 3. bakıma garanti bitmiş olacak dahada gitmem. Özel servisin 700 750 e yapacağı işe 1600 tl istiyolar indirim olursa 1300 ne var içinde polen hava filtresi yağ işçilik. Malzeme fiyatlarına bakıyorsun dışardan kendin alsan yarı fiyatına alırsın. Resmen garanti süresi boyunca bel bağlatıyolar.

  • İzmir ve Aydın bölgelerinde ön park sensörü takan birisini bulsam direkt taktıracağım bende.

  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, yalnız 10" ekranı yani orjinal olanı kimse takamiyor, takılan android olan başka ekran, opsiyonla gelen ekranı takipta çalıştıran yok şuan, bakıma gelince, benim yaptridigim yer Bosch Car servisti, TSE nin bakımla ilgili maddesine uygun bir yer, o yüzden orjinal parça ile bakımda garanti bozulmuyor, zaten bakımda kullanılan malzemeler sarf malzemesi, garantiye giren parcalar değil, servisin garanti gider lafına kanmayın, ona reno garanti departmani karar verir, tıpkı diğer markalarda olduğu gibi, mesela Ford un sitesinden bakın bu dediklerinin aynını yaziyor zaten.


    Bu arada carplay calisyor ama android wifi den olmuyor, yalnız suda var, göstergeye eklenen navigasyon yön göstergesi çok güzel çalışıyor ama sadece kabloyla android telefon bağlıyken, ios ta o kısım çalışmıyor, hale bak, tabii bunlar zamanla düzelecek yazılımsal hatalar....

    İlave olarak bende radyo kanallarını liste olarak göster dediğimde kanal logoları gelmiyordu, bende hata var sanıyordum, ilcedeyim, geçen bu iş için İstanbul'a gidince bir baktım hepsi düzelmiş, sanırım dijital radyo yayını istiyor, büyük şehirlerde var demekki, ilcelerde çalısmiyir, İstanbul'da İzmir'de var, Balıkesir ayvalik Altınoluk tarafında yok mesela...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 16 Aralık 2021; 15:17:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Hocam araç bakımını yaptırdığınıza dair servis kaydı var mı? Yok. Elinizde yedek parça faturaları var bu faturalar genel bakımının yapıldığını göstermez. Peki garantinin bozulmadığını yetkili satıcı tarafında kanıtlayabiliyor musunuz? Hayır. O halde garanti kapsamından çıkmadığını söyleyerek insanları yanlış yönlendirmiş olmuyor musunuz? İnsanlar araç almak için yılların emeğini feda ediyor. Sizin aracınızı alacak olsam ilk işim servis kaydına baktırmak ve garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek olurdu. Yıllık bakım kaydının olmaması bile aracı almamak için yeterli bir sebep bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğim 10 inch sürücü ekranı. multimedya ekranı değil. orijinal takıyorlar onu. hayalet ekran.

  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.