Şimdi Ara

2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RNNN Hocam sizden Allah razı olsun kimse sorularıma yanıt vermez ilken siz verdiniz. Araştırmalarım neticesinde sizin söylediklerimiz de haklılık payınız olduğunu gördüm. Söylediklerinizin hemen hemen hepsi Adem helvacı ile örtüşüyor. Oda bir çok marka hakkında eksikleri söylüyor siz de. Tv alınırken bütçe izleme mesafe vs gibi bir sürü etmen vardır. Elektronik şans işidir ama burada bütçeye göre tavsiye verilir. Size olan sorunları söylemesi gayet normal. Sonuçta bütçenize göre ütün alacaksınız tu serilerini rezilliğini Adem helvacıda söylüyor gidin bu yorumları adamın kanalının altına yazın bakalım alacağınız cevabı çok merak ediyorum.

    Şunu söyleyeyim paranıza göre en keyif alacağınız tv yi alacaksınız nihayetinde bir kaç yerden daha araştırsaydınız ben sordum arkadaş cevap verdi bütün kabahat da onun öylemi. Neden başka yerlerden de araştırmadınız. Ben bütün aldığım cevapları başka yerlerden de araştırdım ve çelişki görmedim.

    Tekrar teşekkürler RNNN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _*_ShadoW_*_ kullanıcısına yanıt

    hocam o şahısa allah sizi inandırsın en az 100 kez cevap verdim yanlış anlaşılmasın bunu bişey için söylemiyorum ama insanda bazı duygulardan biraz olacak...gidip saçma sapan toshiba rgbw dizilim lg berbat samsung ru modellere bakarken genel anlamda diğlerlerinden daha iyi olan yansıması parlaklığı motion vs lg modeli önerdim aldığı paraya alabileceği daha iyi bir tv modeli yoktu piyasada...bu arkadaş diğer tv leri görmediği için ve aldığı tv va panel olduğu için oled siyahı göreceğini düşündü ama göremeyince vay efendim bu aslında va değil ips va bu modeller sorunlu vs gibi yorumlar yapmaya başladı...


    yani şu forumda elimden geldiğince insanlara hiçbir karşılık beklemedne yardımcı olmaya çalışıyorum ama yinede suçlu çıkıyorum o yüzden artık gerekmedikçe yazmıyorum karışmıyorum ama bazen dayanamıyorum :) bu şahısların hakkı forumdaki tv satıcıları...bir tane var mesela lg satıcısı aynı paraya çok daha iyi tv ler varken yok kumandası yok işletim sisteminde şu program var yok mouse kullanılıyor gibi saçma sapan özelliklerle insanların gözünü bpyayıp satış yapacak birileri lazım daha çok hoşlarına gidiyor insanların...birde tv satıyor bu şahıslar diye işin teknik kısmını bildiğiini düşünüp bunlardan akıl alıyorlar ben gerçekleri yazdığımda marka düşmanı ilan ediliyorum neyse fazlada uzatmaya gerek yok hocam azda olsa durumu farkında olan sizin gibilerin olması güzel :)





  • Yazmayacaktım ama bana laf atıldığı için yazıyorum yasın Rnnn
    1. ben sana bana tavsiye vermedin dedim hayır
    2. Sizinle bir sürü konuda konuştuk her dediğine tamam dedim
    3. TV aldım sorun yaşadım olur veya olmaz ama size bir kere olsun senin yüzünden dedim mi
    4. İade etmeye çalıştım olmadı işi kapattım
    5. Ondan sonra senin tavsiyenle 3 4 kişi aldı aynı sorunu yaşamaya devam etti ve sen bunları görünce ısrarla yine un serilerini tavsiye vermeye devam ettin.
    Tamam dedik işi kapattım taki ben LG forumunda q70t de ışık sızmazı var diyene kadar orada geldin yazıların silineceğini bildiğin için bana ne hakaretler ettin ben bişey dedim mi.
    Yetmezmiş gibi herkese tavsiye verdin aldırdın neden şimdi gelip burada vay LG alınmaz vay bilmem kirli ekran madem bunları biliyordun bize neden aldırdın diye sormaz mı insan. Birde ikide bir yüz kere cevap verdim deme hay keşke böyle kafama kakacağını bilseydim sana bir soru bile sormazdım.
    Hem ikide bir beni söyleyip duruyorsun konu kapanmadı daha ne bu şimdi.

    Ben konuyu kapattım sana karşılık vermezken 2 hafta sonra beni neden gizlide olsa alıyorsun eğer bir daha benle ilgili konuşursan gelir bütün konularda sana cevap yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_brahi_m

    Rnnn efendi laf kalabalığını bırak 3 tane şey söyledin bunları kanıtla yoksa iftira atmış olursun. Artık bu işi yapma veya nick değiştir yeterince ifşa oldun.

    KANITLA 3 MADDEYİ hadi
    Hatırlatayım istersen
    1. Lg fan boyu olduğumu
    2. Her forumda seni kötülediğimi
    3. Q70t için ışık sızması var deyince etmedim dediğin hakaretleri

    Bak hala daha mübarek Ramazan günü iftira atmaktan geri durmuyorsun senle hiç bir sıkıntım yokken sırf q70t böyle dedim diye saldırdın.

    Senle başa çıkılmaz ama bana karşı bir yazı daha yaz senle uğramaya devam edeceğim.

    Sen ilk önce şu sorulara cevap ver sonra bana laf et daha bir kelime bile yazmadın beni tatmin edecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _*_ShadoW_*_ kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız bizde suç TV tavsiye forumunda herkes buna soru soruyor tavsiye alıyor diye sorduk şimdi günah keçisi olduk hemde neden bilmiyor musunuz Samsung q70t de ışık sızması var dedim diye. Hay keşke sormaz olaydım her seferinde sorularına cevap verdim madem öyleydi neden geldin burda LG alınmaz diye konu açtın diye sormaz mı insan neyse ben konuyu kapatmıştım geldi 1 ay sonra açtı madem öyle cevap vermeye devam edeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _*_ShadoW_*_ kullanıcısına yanıt

    Hani hocam vi laf vardır ya iyilik yap denize at balık bizmezse Halik bilir diye hani diyor ya herkese yardım ettim karşılık beklemeden madem neden ikide bir sorularını yanıtladın madem karşılığını kuldan bekliyorsun ne yapmam lazım 24 saat kölesi mi olmam lazım.

    Ya bu TV konusuna yazdığım güne lanet olsun yok psikolojik rahatsızmışım yok bilmem neymişim yok hakkımı helal etmem neler neler hay keşke sormasaydım alıp geçseydim de böyle her yerde yok tavsiye verdim diyen birisi olmasaydı. Gerçi bana kaç kişi yazdı ama bu arkadaş kadar takan olmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter Rnnn benim hakkımda buraya bir kelime daha yazma 2 hafta olmuş geçmiş hala daha benle uğraşıyorsun ne yapmamı istiyorsun TV yi kırıp buraya videoyu mu atayım. Ne yapayım 24 saat kölen mi olayım yeter be yeter senden tavsiye aldığığım güne lanet olsun insanın üzerine bu kadar da gelinmez ben başkası gibi sana hakaret mi ettim ne yaptım.
    Bundan sonra sen yazarsan bende yazmaya devam edeceğim git senle kavga edenlerle uğraş sana bir kelime bile yazmazken bana takılma. Başka takılacak adam bul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde mağdur ayağına yatma Sony LG ve LG oled forumunda tartışmadığın kimse kalmadı bu forumlardan ban yedin hala daha benle uğraşıyorsun. Sana ne dedim milletle neler neler tartıştın sana bir kelime bile demedim şimdi suçlu biz oluyoruz.
    2 haftadır ne güzel kafam rahattı ama durmazsın sen benle uğraşmaktan böyle devam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende her duygudan var sende biraz olsa o dediğin duygulardan ilk önce o şahıs demezsin ben bak senin adın mı nickin mi neyse onu yazıyorum insan bu kadar terbiyesiz olamaz ya pes vallahi pes. Beni utanmasan düşman ilan edeceksin vay be neymişim ben sen olmasan ne olduğumun farkında olmayacağım sağol beni aydınlattığın için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha neyi istiyorsun koskoca TV forumunda hakaret etmeyen kalmadı bi insana da bu kadar yüklenilmez olmaz bu kadar da.

    NE YAPMAMI İSTİYORSUN AÇIK AÇIK YAZ TV NİN PARASINI VEREYİM KIRAYIM NE YAPAYIM VEYA ADRES VER GELİP ÖNÜNDE DİZ ÇÜKÜP AF MI DİLEYİN NE YAPAYIM SÖYLE.

    Bi TV yüzünden psikolojimi altüst ettiniz bu mübarek günlerde de geldin sen takılıyorsun bırak.

    Kaldı ki 2 kere senden özür diledim ama sen de o kadar kibir var ki sanki haşa küçük dağları ben yarattım edası ile tenezzül edipte kabul bile etmedim. Ya adamlar dışarıda yumruk yumruğa kavga ediyor 2 ay sonra barışıyor ama sende nerde. Varsa yoksa laf sokmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 4 Mayıs 2021; 17:4:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.