Şimdi Ara

2020 Ford Kuga aracimin çözülemeyen arizasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet sıfır aldıktan 1 sene sonra sorun vermeye başladı. Sorun şu kafasına göre çalışmaması. Tuşa bastığım an ekranda bir sürü uyarı görünüyor fakat araba çalışmıyor. Defalarca servise gitti ama bulunamadı çünkü araba çekiciyle servise giriş yaptıktan sonra çalışmaya başlıyor. Makina bağlıyorlar hata yok, istanbuldan mühendisler bağlandı bir hata yok... Geçen ay akuden diye aküyü değiştirdim. Bugün aynı sorunu verdi.


    Araba ne hikmetse 1 gün sonra çalışıyor 1 gün marşa basmadan yatınca...


    Acaba ilk aldıktan sonra subwoofer baglatmistim (servis bu hata ilk olduktan sonra söktü, garanti dışı kalır araban dediler-servis tanıdıktı bu arada -) subwoofer olayından sonra nuksetmeye başladı bu olay.


    Ne dersiniz dostlar çözümü nedir acaba tesisat mi sigorta mi beyin mi. Kafayı yiyecegim








  • Yazılım güncellemesi isteyin aldığınız bayinin servisine götürerek

  • temmuzaksami kullanıcısına yanıt

    Servise gittiğimde yazılım güncellemesi yapıldı

  • Arabada b&o ses sistemi varken gerçekten subwoofer mı bağlattınız ? Hocam kusura bakmayın ama bu arabaya küfür hakaret etmekten başka bir şey değil. Aracın zaten kendi subwoofer'ı var sağ arka çamurluğun üzerinde.


    Derdinize gelince de start tuşuna bastığınızda verilen uyarıları hatırlıyor musunuz ? Ne uyarıları veriyordu ? Marş kartellerine bakılmasını öneririm.

  • kaplanemral K kullanıcısına yanıt

    Hocam benim ki Titanium paketti Bang and Olufsen ses sistemi yoktu maalesef.


    Tuşa bastığımda : el kitapçığına bakın, esp iptal,yokuş kaklış desteği arızalı, çarpışma önleyici arızalı gibi uyarılar geliyor ve çalışmıyor. Çekici gelip götürüyor seervise, araba sorunsuz çalışıyor makina bağlıyorlar , hata görünmüyor...

  • alptekin15 kullanıcısına yanıt

    doğru b&o opsiyondu 2020'lerde 22'den sonra standart'a döndü. Aracın sigortalarına bakıldı mı ? Anlaşına subwoofer'ı yapan arkadaş bazı şeyleri yanlış yapmış. Yazık olmuş şimdi problemi bul bulabilirsen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.