Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
37.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Evet geçen sene erken rezervasyon açıldıktan 1 hafta sonra almıştım. Toplam ödenen 5 yetişkin 13.450 TL, 6 gece konaklama yapıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    iyi fiyatmış. teşekkürler. bu sene, hem yenileme, hem talep nedeniyle erken rezde bile %50 koaylar üstüne
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok iyi fiyata almışsın.
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Biraz geç de olsa cevaplayayım, oteli merak eden olursa fikir olsun en azından. (Arnor de Luxe) 8-13 Eylül arası konakladık bu otelde. Bize tavsiye eden kişi otelin yemeklerini çok övmüştü ve dediği gibi de çıktı. Yemek kalitesi harikaydı, pastalar, tatlılar hemen hemen hepsi lezzetliydi çok sevdik. İçki kalitesi olarak ortalarda diyebilirim, çoğu alkol çeşidinden içtik fazla kalite hissedemedik, kokteyller fena değildi ama. Plajı uzak fakat 15dk da bir servisle o da sıkıntı olmadı, denizdeyken plaj barında öğle yemeği, snack gibi olanakları mevcut otele dönmeye de gerek kalmıyor yeme içme için. Ayrıca tamamen kum sahil olması çok iyiydi, en ufak bir taşa kayaya rastlamadık sahili bu açıdan harikaydı. Otel havuzu aşırı büyük olmasa da yeterli diyebilirim. Ana havuzdan ayrı havuzsuz kaydırakları ve çocuk havuzu mevcut onlarda fena değildi. Her akşam canlı müzik, dans gösterileri, yarışma gibi vakit geçirilecek etkinliklerde düzenleniyor.




  • Bu sene Granada Okurcalalari 4750 tl 5 gece deniz man. seklinde almistim. acilmamasi sebebiyle Havuz manzarali Granada Belek verdiler otel zaten cok buyuk ve muazzam ustelik bu fiyata cok keyifli oldu seneye yemek lezzeti yuksek ancak alkol kalitesi düşük olsa da olan F p oteli bulmayi umut ediyorum. Alkol kullanmadigimiz icin cok yuksek fiyat odemek istemiyorum acikcasi hayirlisi bakalim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eXaLs

    bizim 3 yaşındaki çocuk da tatil sonunda hastalandı ama Korona ile alakalı değil. Nezle tarzı olmuştu. Düşün düşün sonunda nedenini buldum. Çocuk aquası sürekli ordan burdan su fışkırdığı için su hep normalden soğuktu. Çocuklar genelde orada hasta oluyor.
    hocam sizede geçmiş olsun , valla bu konuya dikkat etmek gerekiyor seneye , bizimki de mini clupte içerideki klimadan hastalandı diye düşünüyorum . Ablalar klimayı açıyor tabi sonra biz düşünüyoruz .
  • crystal flora beach resort kemer otele giden varmi haftaya orayı düsünüyoruz 2 bebekle ne dersiniz yorumlarınız benim icin önemli ???
  • 7 ekimde kıbrıs Salamis Bay rezervasyonu var ama gidilebilir durumda değil sanırım Kıbrıs. Net bir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eylül başı döndüm Salamisten çift pcr la gittim ama şuan bildiğim ekim başına kadar gelen herkes 1 hafta karantinaya alınıyor.Risk almak isterseniz 1 ekime kadar bekleyin yoksa iptal etmeniz en sağlıklısı.
  • 5 ekime kadar bekleyebilirim. Bizim de Salamis Bay :) teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın vadede granada luxury beache giden var mı arkadaşlar, son durum nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Voyage side gideceğiz önümüzdeki hafta. Nasıldır bir fikri olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta hem kairaba blue dreams hem de duja bodrumda kaldık. İkiside hem fiyat olarak hem tripadvisor yorumu olarak birbirine eşit gibi görünüyordu ama arada dağlar kadar fark var. duja hertürlü üstün bir oteldi diğerinden. dujanın tek kötü yanı deniz iki adımda derinleşiyor. kairabada aç kaldık desem abartmış olmam o kadar boş o kadar kötü yemekler. iki otel arasındanda seçim yapacaksanız gözünüz kapalı dujayı seçin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kator K kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ordaydım,2. tatili yaptık.
    Otel full rus ve azınlık olarak türk vardı.Bayağı kalabalıktı ancak yemek sırası ve oturma yeri anlamında sıkıntı yok.Çalışanlar bildiğimiz voyage hizmetini sunuyorlar.İçecekler hemen servis ediliyor.
    Yemekler lezzetli ancak kırmızı et yönünden zayıf buldum.Voyage torba da daha çok çeşit vardı mesela ama zaten torba bir üst klasman.Öğle yemeklerini genelde 24 saat açık olan ana bina girişindeki snackte yedik ve ordaki yemek çeşitliliği bize daha çok hitap etti.Mesela Diyarbakır,Antepte yaşayan biri olarak lahmacunu bizim memleketteki lahmacuncular içinde ilk üçe rahat girer.Döneri ha keza yine öyle.
    Denizi rezalet.Hani dalgaya bulanıklığa razıyım ama taştan,kayadan dolayı yürüyerek denize girmek mümkün değil.Plajı kum.
    Havuzlar ara ara yoğun ara ara sakindi.Çevresinde içecek hizmeti çok hızlı,elemanlar sık sık isteğimi sordular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurforever53

    crystal flora beach resort kemer otele giden varmi haftaya orayı düsünüyoruz 2 bebekle ne dersiniz yorumlarınız benim icin önemli ???
    ben bu sene konakladım. çok da uzun bir yorum yazmıştım. bu konu içinde aratırsanız bir kaç sayfa öncededir. sormak istediğiniz farklı bir şey olursa dm atabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu haftasonu eşim ve oğlumla birlikte VonResort Abant ' ta konaklama yapmayı düşünüyoruz. İnternet yorumları gayet güzel fakat yinede buraya sormak istedim.
    Daha önce bu otelde konaklamış yada bilgi sahibi olab arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • Simena Hotel'de konaklayan var mı? Bilgi verebilirse sevinirim.
  • Öğrenci işi F/P açısından Antalya'da nereyi tavsiye edersiniz? Mümkünse Türklerin azınlıkta olduğu bir yer olsun.
  • Ölühaber Donanımcısı Ö kullanıcısına yanıt
    Böyle bir soruya kimse arzu ettiğin şekilde cevap vermez dandik bir yer değildir burası .
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.