Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
38.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Merhaba baktım. Çocuklar için çok fazla olanagı yok gibi geldi. Hele beton üstünde bir kaydırak gördüm. Hiç bizimkilere göre değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem2016

    Ben geçen sene gittim.Yemekleri güzeldi havuz çok büyük değil.Odaları güzeldi genişti .Ama deniz berbattı .Yani verdiğim fiyata göre idare eder bir otel.
    Berbattan kasıt tam olarak nedir? Suyu nasıl mesela berrak mı yoksa bulanık mı yada dibi kum mudur çakıl mı, dalga var mıdır gibi. 2 yıldır sürekli karşıma çıkıyor burası bu sene seçenekler arasına aldım ama deniz konusu kritik o yüzden detay lazım. :)
  • Macabre kullanıcısına yanıt
    Ben de yorumlara bakarken deniz berbat yorumlarını gördüm. Deniz in özellikle temmuz ve ağustos aylarında dipte bulunan algler sıcak dolayısıyla çıkıyor yazmışlar. Otel de bunu yazmış. Tamamen yosun tabakası oluyor demişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    İyi haftalar.
    Fiyatı uygun olsa dediğiniz Rixos Tekirova Aile odası Güral aile odasına göre daha uygun.Tabi uygunluk göreceli,bu yıl ve bundan sonraki yıllarda muhtemelen yaşanacak problem,daha öncesinde fiyatlar nisbeten daha uygunken üst seviye otellere giden misafirler-aşırı fiyat artışından dolayı fiyatı daha uygun otellere yöneliyor ama bu defa da beklenti ile gerçekler ve daha önce alışılan,yaşanan hizmet kalitesi vb. çok örtüşmeyebiliyor.
    Hanımınıza beğendireceğiniz oteli duymak isteriz :)
    Bu yıl için fiyat,hizmet,performans vb kriterlerine göre Voyaga lar,benzeri kalitedeki otellere göre daha mantıklı gibi.
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Bu sene hanimin begenebilecegi oteli bende merak ediyorum acikcasi , aslinda lend of legends i kullanmak icin rixos lardan birine gidelim diyor ama o paralari vermem git parkta cocugunla kay diyince 😜 işler karışıyor.
    Bence rixoslarda pahali bu sene , boyle giderse ilk defa erken rezervasyondan almayip son dakikalari kollayacagim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sueno beach side'ye 5 ağustos giriş 6 gece 11 ağustos çıkış 2 oda aldım 4 senedir suenoda golf belek'te kalan olarak bakacağız artık 4 senedir sueno ailesinde kalan birisi olarak 4 ve 7 yaşlarında olan çocuklarım içn 4 yaşa ücretsizlik sağlamadılar. bakacağız denizi güzel, havuz alanı baya büyük side sokağı felan idare edeceğiz artık... hayırlısı odanın biri 6300 e aldım diğerini de 7088 tl ye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rafi_baskan

    sueno beach side'ye 5 ağustos giriş 6 gece 11 ağustos çıkış 2 oda aldım 4 senedir suenoda golf belek'te kalan olarak bakacağız artık 4 senedir sueno ailesinde kalan birisi olarak 4 ve 7 yaşlarında olan çocuklarım içn 4 yaşa ücretsizlik sağlamadılar. bakacağız denizi güzel, havuz alanı baya büyük side sokağı felan idare edeceğiz artık... hayırlısı odanın biri 6300 e aldım diğerini de 7088 tl ye
    Öncelikle hayırlı olsun.Eylül ayında Ali Bey Resort'te konaklamıştım. Sueno Side'nin bitişiği. O civarın denizi gerçekten güzel. Çakılsız, kumlu, berrak ve sığ bir deniz. Umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.
    Jolly'den mi aldınız?
  • 12 - 17 eylül voyage türkbükü 5 gece için iyi fiyat bence 4200 tl
    Artilari ; voyage kalitesi ,temiz guzel deniz , sakin huzur arayanlara birebir
    Eksileri ; eylülde bodrum riskli bölgedir , gece eglenceleri pek yok türkbükü 'nün , diger voyage lerle kiyaslarsaniz hayal kirikligi yaşarsınız
    Bence okadar sacma fiyatlar varken degerlendirilebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 11 Kasım 2019; 14:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ağustos un son haftasına bakıyirim en uygun görünen sueno ve Voyage turkbuku su anda o bütçelere cikamayacagim için alternatifleri bekliyorum Datça sıkıcı olmasa perili resort da çok iyi fiyattan görünüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bstsn

    Jiva Beach Resort Fethiye’de konaklayan oldu mu acaba? Ağustos ayında iki yetişkin ve 3 yaşında çocuk için 4.600 TL görünüyor. Otel hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
    bu oteli ben de düşünüyordum ama çatı katı odasını çocuklu aileye vermiyorlar. o nedenle standard oda almak gerek. ama benim vazgeçme sebebim çocuk için (4 yaş) çok aktivite yok. aquaparkı var ama 5 yaş üstü çocuklar kullanabiliyor (5 yaş üstüne farklı renkte bileklik takıyorlarmış). Çocuk için ufak bir kaydırak var başka da birşey yok. Herkes yemeği güzel diyor. ben vazgeçtim
  • Ets bu sene bonus la açmış. 2 Aralık sonrası world card a aynı fiyatlar gelir mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Anlaşmayı bonusla yapmışsa , world e dönmesi zor bence helede 2 aralik ilk indirimin bittigi tarih demiş bence azda olsa zam bile gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bodrum çevresinde Voyage Torbaya çocuk dostu olarak alternatif olacak çok bir seçenek yok,daha doğrusu daha uygun fiyatla ,daha iyi şartlara gidebileceğiniz pek bir seçenek yok,veya 3 yıldır Bodrum bölgesine giden birisi olarak ben bulamadım.Daha uygun fiyatlı ve odaları daha büyük olarak Sianji WellBeing Resort var ama oda çocuk dostu değil,yine de bir inceleyiniz isterseniz.(Rixos Premium Bodrum vb var ama fiyatları Voyage torba dan daha pahalı)
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Önümüzdeki Mayıs için fiyatı bütçemize uygun otelleri sıraladım Antalya bolgesinde UHD konspetli. 8 kişi + 2 yaşında bir çocukla 3 gece 4 gün için gideceğiz. Herşey dahil ve otel işlerinden pek anlamayan birisi olarak favoriniz ya da favorileriniz hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim.

    1- Crystal Paraiso Verde Resort & SPA
    2- Crystal Admiral Resort Suites & SPA
    3- Crystal De Luxe Resort & SPA
    4- Crystal Aura Beach Resort & SPA
    5- Crystal Palace Luxury Resort & SPA
    6- Crystal Family Resort & SPA
    7- Crystal Flora Beach Resort
    8- Crystal Waterworld Resort & SPA
    9- Crystal Sunset Luxury Resort & Spa
    10- Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
    11- Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA
    12- Amara Prestige Elite Hotel
    13- Martı Myra
    14- Limak Limra Park
    15- Ulusoy Kemer Holiday Club

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    Listenin basina limak limra ondan sonrada marti myra ve amarayi koyarim ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 11 Kasım 2019; 18:23:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    Parasio denize uzak traktörle ulaşım sağlanıyor, geçtiğimiz yillarda gitmiştim çocuğu el ayak hastalığınada yakalattik diğerlerini bilen varsa paylaşır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Ben de bayağı bakıyorum. Antalya civarında var bir kaç tane ama, 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. Ets ile görüştüm. Onlar da voyage grubu bu konuda daha iyidir dedi. Sanırım yine torbaya gideceğiz. Düz ayak olması vb de çok iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aras kullanıcısına yanıt
    Aralarındaki en iyi otel bana göre limak limra.Lakin park olan kısmını yazmışsınız.Burası limradan bağımsız bir yer.Aradan yol geçiyor. Sonrasında limraya giriş yapıyorsunuz.Her gün 8 kişi gelgit zor olabilir.Ha çok uzak değil ama bunuda bilin istedim.Amarada geçen sene gittiğim için biliyorum tavsiye ederim Hatta park otelde kalmaktansa Amarayı tercih edin.Crystal tat Beach idare eder bir otel.Alanı küçük havuz sayısı azdır.Ulusoy kemer yeşillik içinde bir yer isterseniz tavsiye ederim.Ama otel değilde yazlık gibi düşünün orayı.Sunrise quen tavsiye etmem.Diğer crystallerde pek iç açıcı değil.Tercihim amara-limak-tat beach olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waterworld uzun dar bir otel cok yurunuyor aqua parkı güzel animasyon eğlence fena değil yemekler pek iyi değil
    Sunset plaja ulaşım traktör gibi bir araçla buranın da yine aquası güzel eğlence fena değil yemekler waterworld gibi tavuk ağırlıklı lezzetsiz
    Bu sene de amara prestige elite otele aldım yorumları güzel duruyor tabi bu tarz oteller aqua park vs olduğundan çocuklu ailelere daha çok hitap eder bu da bir not



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 11 Kasım 2019; 20:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Granada Luxury Beach Avsallar dan bugün akşam ankara ya gelebildim. Öncelikle otel odalar vs. yeni. Oda yeterli büyüklükte ama yatak kocaman güreş minderi mübarek. Biz kara tarafı yani anayola bakan tarafta kaldık, ilk girdiğimizde eyvah yol sesinden uyuyamayız dedim ama çok iyi izolasyon var hiç rahatsız olmadık. Minibar da su (2 adet) kola fanta gazoz soda ve 2 kuru ufak efes vardı. Ayrıca kettle var onun içinde 1.5 luk su var. 3 gece kaldık oda hergün temizlendi ama çarşafları hiç değiştirmediler. Havuz çok küçük, keza çocuk havuzuda küçük. Deniz 2 adımda olmasa bile 3-4 metrede derinleşiyor temiz. Sahil ve deniz kum. İskele inşaatı devam ediyordu bitince sahil rahatlar inşallah çünkü bu mevsimde bile sahilde şezlong sıkıntı olabildi. Sahildeki snack de birçok şey mevcut gün boyu sıkıntısız yenilip içilebiliyor ( meyve, dondurma, tavuk, gözleme, pizza vs.) Ana yemekler ehh ama aç kalmazsınız, hergün bir şekilde kırmızı et vardı. Misafir ilişkileri iyi bize odaya şampanya ve özel masa süsü yaptırdılar (yıldönümü). Bira efes rakı yanılmıyorsam yeni rakı, export içkiler yok yada mevsim dolayısı ile yoktu. Genelde Rus, Alman ve çok az (2 aile gördüm) Arap müşteri vardı. Otel bayağı kalabalıktı Kasım ayı olmasına rağmen. Başka aklınıza takılan birşey olursa cevaplamaya çalışırım. İyi akşamlar.


    2020 F/P Tatil Fırsatları
    2020 F/P Tatil Fırsatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.