Şimdi Ara

2019 WORK AND TRAVEL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
7
Favori
16.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şirkete 1700-2100$ arasında para ödemen gerekir.ortalaman çıkmayacaksa muhtemelen şirket seni zaten kayıt almaz.mesela 4.sınıflar için konsolosluk bir kısıtlama yok diye açıklama yapmasına rağmen şirketler kayıt dahi almıyorlar.Bazen transkripte bakıyorlar bazen ise hiç bakmıyorlar.Mesela bana ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın nereye gideceksin daha önce yurtdışına çıktın mı haklarını biliyor musun dedi ve vizeyi verdi ortalamama bakmadı 45 saniye falan sürmüştü.Bence ortalama çıkarıp girmen daha mantıklı olur.
  • 4.Sınıf kabul eden bildiğiniz bir şirket var mı? Geçen sene gitmiş biri olarak bu sene 4.sınıf olduğumdan dolayı kabul alamadım hiçbir şirketten. Geçen yıl 1,58 ortalamayla transkripte bile bakılmadan vize aldım. İngilizce iyiyse hiç sorun değil ortalama falan :) en önemlisi kendine güven.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 25 Ocak 2019; 2:0:57 >
  • sene başında 7.şirkete kendimi kabul ettirmiştim.artık onlarda almıyorlar biraz geç kalmış olabilirsin.umarım bulursun.
    Buraya konsolosluğun paylaştığı şirketlerin adlarını bırakıyorum.

    Link
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1270393

    sene başında 7.şirkete kendimi kabul ettirmiştim.artık onlarda almıyorlar biraz geç kalmış olabilirsin.umarım bulursun.
    Buraya konsolosluğun paylaştığı şirketlerin adlarını bırakıyorum.

    Link
    Teşekkürler umarım.
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    1-)Yaş konusunda programda açıkça bir şart yok.29 yaşında wat yapanı da gördüm.Ama şirketler kayıt almak istemeyebilir.
    2-)Zaten ağustos ayında erken kayıtlar başlıyor.Sen giden kadar bir dönem bitirirsin.Çünkü vizede transkriptini isteyecekler.
    3-)15mayıs 1 ekim arasında en az 2.5 ay çalışmalısın.Sana verilen iş job offerdan önce iş bırakırsan sponsorun ülkeyi terk etmen için süre verecektir.Bu süreyi aşarsan daha sonraki abd vizesi almanı olumsuz yönde etkileyecektir. Travel maksimum 1 ay zaten.İş bitişi gezebilirsin.
    4-)vize görüşmesinde ne kadar evrak getirirsen getir senden transkript ds belgeni istiyotlar.Olurda sorarsa ibraz etmek için ekstra belge(dönünce gireceğin iş yüksek lisans staj vs)Uçak biletini vize sonrası da alabilirsin.Öncesinde alırsan 15-20 dolar kesintiyle iade ederler eğer vizeden red alırsan.
    5-)minimum saatlik ücretler seni şaşırtmasın mesela virginia'da minimum 7.75 ama maryland sanıyorum 10.10.Virginia'da bir marlboro 6 dolarken new yorkta 11 dolar.Konaklama vs bu yüzden artıyor.
    6-)25 yaş üstüysen young fee ödemeyeceğin için uygundur.carrentals'dan avis üzerinden kiralamıştım ben üç kere.Önemli olan kampanyayı denk getirmek.Turo ve benzeri uygulamalarda var.Bu ücretler çok değişkenlik gösterdiği için net fiyat söyleyemem.Motorsiklet kiralayan hiç görmedim, duymadım.




  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    vize görüşmesine mart nisan mayıs aylarında gireceğin için elinde bir not ortalaman oluşacak yani bir dönemi bitireceksin.Bu transkriptle vize görüşmesine gireceksin.konsolosluğun şu olumsuz bir izlenim bırakır şu olumludur diye yaptığı bir açıklama yok.O yüzden insanların yorumları şu olumlu bu olumsuz gibi etkileri sıralayabiliyor.bence hiç bir olumsuzluğu düşünmeden kayıt yaptır ve kendini rahat hisset.mezun durumdayım ortalamam kötü ingilizcem kötü yaşım yüksek bi sürü faktörler var öğrencilerin.vize görüşmesine gidince göreceksin gereksiz heyecan yapmışım diye.gerçekten öyle sen başvurunu yap ve kendine güven vizeyi alacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslan.fatih

    Umudunu kırmak için yazmıyorum ancak geçen yıl son sınıfların hemen hemen hepsi res yediler.Ama sen gidemezsin anlamına gelmiyor iyi bir ortalama ve ingilizceyle konsolosun karşısına çıkarsan alabilirsin.
    Son siniflar red yediyse yuksek lisans 1.sinifda yermi acep ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    şehir seçimi yapın oradaki işler listelencektir.2000 dolarınız yanmıyor 300-400 dolar arası şirket kesiyor+195 dolar vize bedeli yanıyor.geri kalan iade ediliyor.kim daha erken kayıt yaptırırsa daha iyi işler seçebiliyor.şirketlere sorsan son sınıfların yüzde 90'ı red yedi.Ama benim çevremden 8 tane arkadaşım gitti.(okul, şirket, abddeki arkadaşlarım) hepside son sınıftı hiç biri red yemedi.
  • arkadaşlar vize mülkatı ne zaman?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekşici velet

    arkadaşlar vize mülkatı ne zaman?
    18 şubatta başlıyormuş görüşmeler.
  • an itibariyle not ortalamam 1.78 ve 3. sınıfım.Vize almayı denemeli miyim yoksa bu sevdadan vaz mı geçmeliyim? 1.70 ortalama ile vize alanları biliyorum hatta ve hatta transkripte bakmadan vizesi onaylananı da biliyorum tabii ki bu şans. Benim gibi ortalaması olup denemeyi düşünen var mı? Not ortalamasının düşük olmasını geçerli bi sebeple açıklayarak vize alma ihtimalim nedir?
  • Bugün son sınıfa gidip vize görüşmesine giden herkes vizeyi almış.(Vize görüşmesine giden arkadaşlardan aldığım duyumlara göre)
  • Vize mulakatina gidenler hangi sorularin soruldugunu?nelere dikkat etmemiz gerektigini yazarlarsa guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.wat yapmaya karar verdim fakat asıl kayıt zamanı geçmiş.
    ne önerirsiniz?
  • UnexpectedJihad kullanıcısına yanıt
    seneye başvurmanı
  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    öyle yapacağım .teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnexpectedJihad

    arkadaşlar merhaba.wat yapmaya karar verdim fakat asıl kayıt zamanı geçmiş.
    ne önerirsiniz?
    hala başvuru yapabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar.Ben arakdaşımla birlikte wat'e biraz geç kayıt olduk ama kayıt alan kişi işten yana bir sıkıntınız olmaz dedi.Bugün aradı ve arizona south lake powell diye bir yer önerdi.Page isimli küçük bir kasabaya 15 dk uzaklıktaymış.Haftalık 22 dolar gibi ucuz bir konaklama bedeli var ve saatlik 11 dolar asgari ücret var.Haftada minimum 30 saat çalışılabiliyormuş.Gelen mesajda overtime olduğu ve 2.iş imkanının çok olduğu yazıyor ama internette herangi forum veya blogda bu bölge hakkında bir şey yazmamışlar.Yazanlarda gidecektim overtime yok 2. iş yok dediler o yüzden vazgeçtim yazmışlar.Tabi bu mesajlar hep 2012-2013 yılından kalma.Sizce ne yapmalıyız gitmeli miyiz yoksa başka bir yeri beklemeli miyiz?
  • Bu saatten sonra başka bir yer zor gibi.Konaklama 22 dolar ve saatlik ücret yüksekse emin ol küçük bir yerdir.İkinci iş imkanı zordur.Yine de iyi araştır.
  • Son sınıfım ama okulum 1 dönem uzayacak. Bugün vizemi aldım. 2 tane soru sordular: 4.sınıf mısın? Okulun niye bu yıl bitmiyor? 2-3 dakika sürdü sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.