Şimdi Ara

2019 sonrası Peugeot 3008 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

    Mesela 2019 model dizel 3008 sahibi olarak ben almadım. Chery modelleri olarak gerçekten güzel ama ben ülkeye bir gelip bir giden firmanın aracını hemen alma kararı veremem. Hele iyice servisleri yaygınlaşsin ve piyasaya otursun o zaman düşünülebilir.☺️

  • Sorunu araştırmıştım o zaman ama üzerinden epey zaman geçince arızanın asıl kaynağı neydi hatırlayamadım hocam. Ancak internette araştırma yapınca bulunabilir sanırım.

  • kelmehmet K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz "sorun duymadım" deyince ben 3008 ana konusundaki eski postlardan şunu aklıma getirdim. Tarih itibariyle 2019 modelleri kapsıyor olabilir.

    Buyrun:
    2019 sonrası Peugeot 3008 hakkında
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlaşılmasın eleştiriyi severim eksi yönlerini de yazarım aracın ama şu an ikinci 3008im bu yazılanların hiçbirisi yok:)

  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şansınız var muhtemelen veya makyajlı modelden mi aldınız? O değilde şu listedeki 7 numaralı titreme sorunu epey meşhurdu sosyal medyada özellikle. Sonradan dizeller için AdBlue sorunu daha çok popülerlik kazandı.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    1.6 dizellerde adblue sorunu yaşandı açıkçası bende de çıkarsa direk iptal ederim ama garantiden çözüyorlar başka marka araçta yaşayan arkadaşımın ki iflah olmadı en son iptal etti

    Orada yazılmamış ama ilk araçta sol camı kapatırken ses vardı ve birçok kişi bunu yaşadı neyse ki o durum da yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 10 Aralık 2023; 0:57:36 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Bu yazılanlardan ilki olan kaput titremesi oldukça yüksek +180 km gibi hızlarda benim aracımda vardı. 2019'da Kaput ayarı yapıldı daha sonra hiç olmadı. Ekran gidip gelmesi ilk aldığım dönemde birkaç kez oldu doğru daha sonrasında güncellemeler ile tekrar olmadı. En az 2 yıldır hiç olmadı diyebilirim zaten daha öncede ara ara oluyordu. 120 km hız sonrasında titreme ben de geçen yaz oldu. Aracım 2019 model. Balans ayarı ve lastik rotasyonu ile düzeldi. Lastikler 2021 4 mevsim Continental crosscontact lx2. Şanzıman ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, DSG,dct,EDC gibi çift kavramalı yarı otomatik şanzıman gibi korkarak kullanmıyorum. Döşemeler ve koltuklarla ilgili hiç bir sıkıntım olmadı. Hatta 4 yılı geçen aracımda hala ilk günkü gibi trim sesi yok ve rijid. Adblue ile 3-4 aydır sorunum var doğru ama her markada olabiliyor. Satsam yerine 1.2 veya 1.6 puretech 3008 alırım o kadar sevdiğim bir araç. Tavandan su alıyor deniyor aynısı VW Tiguan'da da olabiliyor veya diğer markalarda. Tıkanmış kanal bakımı yaptırmak lazım 3008 özeli bir sorun değil. Fiyat performans olarak oldukça iyi bir araç piyasayadaki araçlara bakıp değiştirecek araç bulup beğenemiyorum. Servisler ilgili sıkıntı diyebilirsiniz Türkiye'de genelde problem var. Müşterilerin hakkı ve hukuku korunmuyor. Demem o ki yerin dibine sokulacak veya satıp kurtulacak bir araç değil. Sıkıntıları yok mu var. Dediğim gibi f/p aracı, yine araç alacak olsam 0 km yeni model araçlardan kafama yatan olmazsa yine ikinci el 3008 bakarım.





  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    Bireysel yazılan şikayetleri liste yapıp hepsi kronik sorunmuş gibi paylaşmışlar. Gerçekten kronik sorun tüm markalar da olabilecek Euro 6 motorlarla beraber zorunlu olan adblue ile ilgili sorunlar. Bu gerçekten bireysel kullanıcılarda sıkıntı yaratan bir durum. İçtenlikle söyleyebilirim ben de 2.el bile tekrardan 3008 alırım ama dizel almam, benzinli alırım.

  • Katılıyorum hocam bireysel birkaç sorunlar hepsi ama cam sorunu birçok araçta vardı tabi ne sürüşe ne kullanışa engel bir durum değil sadece son kısımda biraz ses yapıyor

    Aslında 3008deki eksik olan tarafları ds7 de tamamlamışlar arka bağımsız süspansiyon ve süspansiyonlar çok konforlu, yalıtım yine üst seviye yapılmış bir de biraz daha geniş bir araç benzinli bir ds7 ikinci elde çok iyi bir tercih olabilir

  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    Cam tavan sorunları yazdığım gibi VW Tiguan'da da oldu ama insanlar VW olunca ölü taklidi yapıyor, PSA olunca sadece bu markada varmış ve kronikmis diye yorum yapıyor. Benim araçta da cam tavan var ve hiç bir sıkıntım olmadı. Mesela VW'deki DSG şanzıman gerçekten kronik bir sorun. Ama yok hızlı vites değiştiriyor az yaktiriyor yok servis iyi niyet garantisinden değiştiriyor, sanayi de artık dsg'nin problemleri kolayca çözülüyor yazıyorlar. Aynısı PSA Grubu araçlarda olsa PSA pişmanlıktır, Fransız çöpü vs yazıyorlar 2019 sonrası Peugeot 3008 hakkında 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_Hammer -- 10 Aralık 2023; 18:10:40 >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Bir sürü kronik sorun derken nelerden bahsediyorsunuz? 3.5 yıldır 1.6 puretech araç kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım, yaşayanı da duymadım. Mesajınızı okuyanlar bu motora karşı ön yargıyla yaklaşacak. Gayet sessiz, titreşimsiz, konforlu ve tutumlu, bir o kadar da güçlü bir motor.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt

    1.6 motorun bir sürü sorunu var demedim hocam. Aracın başka ufak tefek sorunları var dedim. Tek tek yazmaya üşenmiştim ama @kaiser75 yukarıda 10 maddelik bir paylaşım yaptı ufak tefek sorunlar dediğim o listedekilerdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 11 Aralık 2023; 0:11:56 >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    "1.6 benzinli motorları da sürekli sorun çıkarıyor." yazmışsınız. Buradan anlaşılan ile arkadaşın yazdıkları arasında bir ilişki kurmaya çalıştım ama bu motor ile ilgili yaşanan bir sorundan bahsedilmemiş. Nasıl okuyup yorumluyorsunuz anlamadım açıkçası.
  • 1.6 180liğini kullanıyorum gayet sorunsuz sıkıntısız araç, parasının arabası değil orası ayrı.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt

    Dostum ilk mesajımı yanlış anlamışsın diye açıklamasını yazdım ama onu da anlayamamışsın. Okuduğunu anlayamıyorsan maalesef yapabileceğim birşey yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.