Şimdi Ara

2019 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Tahmin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ajax.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Ajax'ı çok severim ancak nedense bir Premier lig finali görmek istiyorum bu dakikadan sonra..
    Dediğimiz oldu. Premier lig dünyanın en büyük yerel ligidir. Şampiyonlar ligi finalinde her zaman Real Madrid haricinde Premier Lig maçları etkili oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit1044

    Duygusallıkla alakası yok.Barcanın ve Messinin yükselişi 2009 CL finalinin alınmasıyla başlıyor.Ondan önce manu 2008 cl şampiyonu olarak çıktı barcanın karşısına ve karşısında ballon doru alan Ronaldo vardı,Messi henüz bir şey kanıtlamamıştı.Karşılarında Ferguson gibi kendini kanıtlamış büyük bir TD vardı,guardiola da ünlü değildi o zamanlar.Yani ibre manudan yanaydı.

    Türkiye'de verdikleri oranlar da 2.40 a 2.40 tı.Yani barca favori değildi,hatta yurt dışında bahis siteleri manuya daha az oran veriyordu.

    2011 finali dersen haklısın orada Barca ağır favoriydi.

    Alıntıları Göster
    O dönem Barca’nın kadrosuna bakıp kaç tane İspanyol oyuncu ilk 11 oynamış söyler misiniz? Sonra Euro 2008 ve ardından gelen Dünya kupasına bakmak, olayı daha netleştirir diye düşünüyorum. Çok boş yorumlar yapıyorsunuz, o zamanlar İspanyollar her şeye ambargo koydu. Ferguson denmiş, o kadronun yaşına bir bakın, hepsi yaşlanmış ve emekliliğe doğru son adımlarını atıyorlardı. Ronaldo için şunu söylemek daha doğru; dönemin en iyi oyuncularıyla birlikte olup, oyununu daha profesyonel bir hale getirdi. Scholes, Giggs, Ferdinand, Neville vs. Onun dışında bu ekibin ağabeyi ve babası olan Ferguson. Ronaldo için bu adam neler ifade eder biliyor musun? Ferguson’un altın çocuğudur Ronaldo. Özel eğitim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.