Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Adrasan ve Olympos birbirinden cok farkli yerler. Adrasan daha bakir ve daha kendi halinde bir yer. Denizi harika. Tekne ile sulu ada ve benzeri yerlere giderseniz oldukca guzel bir dogasi var. En onemlisi kucuk bir belde olmasina karsin asiri kalabalik degil.

    Antalya ve civarina her yil 2-3 kere giden birisi olarak Adrasan`i 5 yasindaki oglum cok sever. Her nekadar tatil koylerinde ve buyuk otellerde tatil yapsak da, son 4 yildir mutlaka Adrasan`a 1-2 gece gecirmek icin gideriz. Oglen vakti denizden karaya esen ruzgar, sicagi pek hissettirmez. Halk plaji oldukca yeterli.
    Ozellikle aksam 7-8 gibi gun batiminda denize girmek cok guzeldir. Yavru su kaplumbagalari vs bizim oglanin en sevdigi seyler. Bildigim kadariyla Sulu ada Turkiyedeki en zengin su alti yasaminin oldugu bir bolge.

    Konaklama icin zaten cok secenek yok. Kucuk bir bolged. Plaja yurume mesafesinde ve kahvaltisi olan yerleri tercih etmenizi oneririm, Biz genelde Ada Adrasan otelde kaliyoruz.
  • Forumumumuzun gülü sueno'larimiza yetiyor mu bu bütçe :) tüm yüksek sezon bu galiba , yetmeyebilir. @diverso bey, görev başına yapın bu kardeşe bir güzellik, bütçesi güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emindoner09

    Forumumumuzun gülü sueno'larimiza yetiyor mu bu bütçe :) tüm yüksek sezon bu galiba , yetmeyebilir. @diverso bey, görev başına yapın bu kardeşe bir güzellik, bütçesi güzel
    Merhaba.
    Görevimizin başındayız.
    Kendilerine özel mesaj gönderildi.
    Sevgiler.
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Turist çoktu ama Arap hiç yoktu. Her yere minimum beklentiyle giderim. Daha iyisi çıkarsa mutlu olurum. Oteli satın aldım havalarına girmedim hiç, öyle yapanlari veya en ufacık şeyi şikayet edenleri de anlamıyorum hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Club Hotel Sera

    Tabi ailenin olmadığı otel pek yoktur ama bekarlar için iyi bir oteldir .Tabi iki arkadaştan kastın ikisi de bay ise :) değilse uzak dur
  • Yeni fırsat buldum yazmaya avsiyeler için teşekkür ederim. Olumlu yorumları olduğu için linktaki butik oteli tercih ettim. Ayrıca Otobüs biletine taksit yapan firma var mı?
    Link:https://www.tatilsepeti.com/kaptan-otel-bitez?ara=oda:2;tarih:08.07.2019,13.07.2019;click:true



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali87 -- 20 Haziran 2019; 13:13:18 >
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Aynenabi.Benim gözümde hepsi Arap işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Yaptığım araştırmalar okuduğum yorumlar ve Sayın Diverso nun da yardımları ile otel seçeneklerini şimdilik 3 e kadar düşürdüm.

    Bunlardan birincisi
    Starlight Resort hotel
    Diğeri
    Club hotel turan prince
    Ve sonuncu
    Zeynep otel

    Benim için yemek, içecek kalitesi, odalar 2.planda benim önceliğim 3 yaşındaki kızım ile eğlenilecek bolca seçenek olması.

    Bu saydığım otellerde de bunlar var görünüyor. Daha önce konaklayanların ya da bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    merhaba , ben 2017 yazında starlight resort hotelde konakladım.Otelde genel olarak konaklama yiyecek kalitesi temizlik fena değildi yalnız benim kızım el ayak hastalığı denen havuzlardan bulaşan viral bir hastalık geçirdi bilginize.İyi tatiller
  • nexivol191 N kullanıcısına yanıt
    Onu ben de duydum ama bir sezon oluşan salgının 2 sene sonrasına kalmayacağı ve hatta malum nedenden otelin olması gerekenden daha dikkatli davranacağını düşünüyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    O hastalik parktada kapilabilir otel e baglamayin onu , malesef benim çocuğum kalamış marinada yakalandi , bilginiz olsun diye diyorum , bu sene zaten salgin yok çok şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Datça oda kahvaltı fırsat oteli önerisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexivol191 N kullanıcısına yanıt
    Evet nalet bir hastalık dr lar griple karıştırıyor
    Oyun parklarından da bulaşabilyo
    çocuk havuzları genelde çok hijyenik olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, benimde bir önceki arkadaşa verdiğiniz özel mesajdaki önerilere ihtiyacım var. 4 gece düşünüyorum, temmuz içinde eşim ve 3 yaşında bir kızım var. 4000 civarı olursa çok güzel ama tatmin etmeyecekse 5000 e kadar çıkabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailecek aylık veya haftalık apart ya da yazlık kiralamayı düşünüyoruz nereden bakabilirim Ege-Marmara civarı(Muğla,Çanakkale vs.) şehir içinden ev kiralayıp arabayla seyahat de olabilir daha önce bu şekilde yapan var mı
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 10-15 haziran Zeynep otelinde konakladık. Çocuklar için mini kulüpte eğlenceli ve değişik aktiviteler vardı. Aquapark çocukların vazgeçilmeziydi. Bence Zeynep sizin için en iyi bir tercih olabilir.

    Not: El ayak hastalığından kaçınmak için ortadoğudan gelen turistlerin olduğu otelleri tercih etmiyorum. Zeynep otelinde ağırlık Ruslarda, sonra Türkler geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 20 Haziran 2019; 23:44:49 >
  • Yazıktır arkadaşlar vermeyin o kadar paraları büyük otellere. Fiyatları maalesef geçen seneye göre 3 katına çıkardılar.

    Kaç kez yazdım burada . Gidin bir pansiyona, aparta . Hem küçük işletmeci kazansın . Hemde çevredeki esnaf kazansın . Hem de cebiniz kazansın.

    Gidilmez bu fiyatlarla arkadaşlar,
    Airbnb ye de bir bakın arkadaşlar . şimdilik yeni üyeliğe 179 tl indirim oluyor. Ben geçen yıl airbnb deki bulunan Olimpos apartlarında kaldım . 920 tl ye 6 gün kahvaltı dahil tatil yaptık . istediğimiz yerde de yemek yedik içtik. çokta uyguna geldi.

    Formda konusu vardı . bir bakın isterseniz ... https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-aparat-ev-kiralama-hakkinda-bilgiler-179-194-235-tl-indirim--138659519#138736708




  • fettah kullanıcısına yanıt
    Parkta bu hastalığı kapmak oteldekinden çok zor. Otelde çocuk havuzunda veya ortak havuzdan çocuklara su yutması nedeniyle bulaşma oluyor. Parktan sonra çocukların ellerini yıkamanız önlem olarak kesin çözüm olabilir ama otelde bu mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.