Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
126
Favori
208.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ksas

    Spice hotel de konaklayan arkadaşlar oldu mu? otel eskimiş duruyor, yeme içme hizmet açısından gidilebilir bir yer yer mi? eylül sonu için düşünülüyor.

    Seminer için gittiğim bir otel Genel olarak iyi ekimde seminer felan olur muhtemelen fiyatlara bakıldığında eder bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada lanet olsun ets gerçekten saçmalamaya başladı iç santai family 1 9 temmuz 4200 du 4600 kusur olmuş daha gün içinde 400 zam yapmışlar nasıl bir mantık bu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssfea S kullanıcısına yanıt
    ben bu sene ilgilenmiyordum ama garip gerçekten fiyatlarda indirimi yüzde 5 düşürdüler sanırım ic santai de. Sabahtan akşama kotayı dolduracak satış yapmadılar herhalde.
  • alva donna world palace a giden oldu mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Yıllardır en pahlı otel/tur satan ve en az taksit yapan ets tur hiç şaşırmadım fiyatlara,hayatımda hiç ets'den rezervasyon yaptırmamışımdır zaten.

    Yıl olmuş 2017. ETS hala kredi kartına vade farkı alıyor. Yıllardır bu sebeple ets den rezervasyon yaptırmıyorum. Lakin adamlar o kadar büyümüşler ki, Atlas Jet bile bunların. Umurlarında bile değiliz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spice otele 2018 yılında üçüncü gidişim olacak.Otel eski filan degil basık dediğiniz yer lobi ile restaurant bölümü arasında kalan dükkanların,pastanenin ve oyun salonunun bulunduğu koridor.Otelin iç mimari şekli o kadar güzel ve gösterişli ki bu asla sorun teşkil etmiyor.Hijyen ve yatak konusunda hiç bir sorun yaşamadım.Bir talebiniz olursa kat görevlileri hemen yardımcı oluyorlar.Havuz çok büyük ben kırık fayans filan görmedim.Yemekleri çok güzel.Bana bir sefer bayi toplantısı denk geldi bu yoğunluk biraz restaurant bölümünde belli oluyor fakat çokta sorun olmadı.Mutlaka fazla beklemeden yemeginizi alır ve boş bir masa bulursunuz.Garsonlar masaları bölüm,bölüm paylaştıkları için sizinle ilgilenen bir garson masanıza kısa süre içersinde gelir.Ayrıca öğleden sonra tam sahilde deniz manzarasına karşı sipariş usulü ara sıcak yemek yenen restaurant var.Son olarak illaki bir eksik bulmak istersek o eksik evimizde dahi vardır.(zaten otelin sahibi olan bayan devamlı otelde bulunuyor ve kontrol amaçlı müşteri memnuniyeti için dolaşıyor) Ben Spice oteli tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • radko kullanıcısına yanıt
    benim için tatilin anlamı o olmadığı için zorlanıyorum, ama olsun bunu sorun etmiyorum.

    bilgi : anıtur 14 kasım tarihinde erken rezervasyona başlayacakmış.
  • redkit09 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgiler için. bu bilgiler ışığında rezervasyon yapmayı düşünüyorum.
  • geçen sene sezonda verilen fiyatlar bu sene erken rezervasyon fiyatımı olmuş?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ulusoy Kemer Holiday Club hakkında bilgisi olan var mı acaba. Yemeği - denizi - temizliği nasıldır.

    Teşekkürler.
  • Geçen yıl erken rezervasyonda 2 yetişkin 1 çocuk 4800 olan Güral Premier Tekirova Bu Yıl 5184 olmuş. Zam oranı %8. Enflasyonun altında. Bu fiyat yurt dışından gelenler için daha da düşecektir. Döviz kurlarının artmasıyla güvenlik endişesi de olmazsa bu sene yabancı turistler otelleri doldurur. Sakın indirim olacak diye beklemeyin kalbur üstü oteller indirim yapmazlar. Enflasyon dolayısıyla alım gücü iyice düşen bizlere bu sene tatil aşırı lüks olacak. Bu yıl UHD tatil planımdan vazgeçtim. Rubi Plantinum bile 4032 yapmış fiyatını.

    Maaşının 3'te 1 fiyatına 15 gün tatil yapacak Alman turist. Ve ülkemizden ayrılırken kıskançlıktan çatlayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Behken

    SENTIDO Turan Prince /ÇOLAKLI(2017 EYLÜL AYI İZLENİMLERİ)
    fiyat kalite uyumlu
    Olumsuz yönleri :akşam biraz gecikince maalesef oturacak ne masa ne de sandalye bulabiliyorsun ,denize 0 olarak görünen oteli sayın otel sahibi yerin altından yol verip epey uzatmış(bodrum da dükkanlar var ,gelip giderken bişeyler alasın) akşam eğlencesi coşkulu sayılmaz ,sıradan animasyon ,canlı müzik (cd den )çoğu zaman

    Yemekleri çeşitli ve lezzetli,şezlong sıkıntısı deniz de havuz da yok,otel odalarında sıkıntı yok temizlik iyi ,tv kanalları hiç bir otelde bu kadar çok olduğunu görmedim(futbol maç kanalları bile var) ,alkoller orjinal olmasa da fena değil
    Müşteri profili genelde Alman ve düzgün insanlar bu Almanlar

    O kadar otel yorumu yaptım 1 kez kişi ismi belirtmedim ama bu sefer belirtme ihtiyacı duydum Ana lokanta da çalışan Hasan Bey'in çocuğu dünyaya gelecekti ,Allah analı babalı büyütsün güzel insan Hasan Bey kardeşim .

    Netice de ,gerçekten kalite bir otel ,sağlığımız yerinde olur da inşallah 1 daha giderim




    Ben de 2015 temmuz da oradaydım. Özellikle denizi çok hoşuma gitmişti dalgasız ve dibi kumdu. Yemekleri de güzeldi. Tercih edilebilecek bir otel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Etsde bazi otellerde fiyat ayarlamasi yapilmis. 28 mayis girer 2 haziran cikar dun 7300 tl idi. Bugun 4200e gerilemis. Kontrol etmekte fayda var. Bakalim bu sene Sueno ne yapacak. Eger fiyatlar uygun banda gelmezse rotayi Odessa ya cevirmek mantikli gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Tam çakallık 7300₺'den aldı biri diyelim nolcak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bircok Otelde yuzde elliye varan firsatlar icin mesaj atabilirsiniz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Vogue oteli geçen sene erken rezervasyon değilde gitmeden bir hafta önce 4yetişkin 1 çocuk 3170 tl ye almıştım. (Ağustos ortası) şimdi 3305 tl çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben jolly turun erken rezervasyonlarını bekliyorum,benim için en güvenilir jolly fiyat olarakta diğerlerinden bi tık daha iyi oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hilton kemerde bir otel devir almış sanırım Haziran 18 girişli 5 gece için 2.400 TL fiyat çıkıyor ets'de acaba nasıldır.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış fiyatı düzeltmişlerdir, fiyat düştüğünde zaten ets ve bir çok firma aradaki farkı iade ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyimli arkadaşlar 2 çocuk ücretsiz otellerde illa 1000 tl fazla ücretli aile odası kaptırmaya çalışıyorlar. Bunu aşmanın bir yolu yok mudur? Normal kara manzaralı 1.898,40 iki çocuk ekleyince aile odası 2847 TL, var mı başka yolu yöntemi yok mu?

    Aynı şekilde yabancı turist olarak arama yaptığımda club standart odayı 2 yetişkin 2 çocuk olarak veriyorlar biz türklere gene hava civa kendi memleketimizde düştüğümüz duruma bak arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofist67 -- 14 Kasım 2017; 16:59:33 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.