Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
160
Favori
1.474.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler gideceğim bölüğü aradım, telefon kamerasızsa kendi hattın sorun olmaz dedi çalışan asker.. inşallah beni keklememiştir:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün terhis oldum. Tecrübeli arkadaşlara sorum var. E devletten askerlik durum belgesi sorguladığımda "en yakın askerlik şubesine başvurun" diyor. Bu normal mi? Terhis belgem elimde. E-devlete işlenmesi zaman mı alıyor? Pazar günü istanbula gidecem çevirmelere rastlarsam sıkıntı yaşar mıyım?
  • 5 ocak ta sakaryaya gidecek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mylord92

    Sevk belgesi nasıl alınıyor arkadaşlar?



    24 Kasım Denizli 11. Komando tugay komutanlığı
    merhaba kardeş

    nasıl geçti askerlik ? kardeşim de 5 ocakta denizli 11. komando tugayına teslım olacak kısmetse bedelli olarak

    tavsiyede bulunacağın bir konu varmıdır ?
  • Merhaba arkadaşlar bilen biri destek olabilir mi



    Sevk başlangıç : 24/05/2019

    Sevk tarihi : 08/06/2019

    Sevk bitiş : 08/06/2019



    Ben bu tarihe göre kaçında teslim olmam gerekiyor siirt’ten gideceğim yol izni olacak mı yol izni olur ise kaçında teslim olmalıyım erkenden bilet almam gerekiyor çünkü sevk bitiş tarihi bayramın bitiş günü bilet bulmam çok zor olacak konu hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim



    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün terhis oldum.hiç öyle 21 gün tatil dediklerine bakmayın. bildiğin askerlik yapıyorsunuz.
    5.50 kalkıyorsun akşam 9da yatıyorsun.nizami yürüme atış tüfek hareketleri marş ezberleme tören provaları derken bitiyor. sağlığınıza dikkat edin koğuş ortamları gerçekten havasız tozlu 1 kişi hasta oldumu herkes oluyor.en kötü 15. gün hasta oluyorsun.asların adamı da var huysuzu da var bedellilere kinli olanı da var.herhangi bir durumda hakkınızı ararsanız bölük komutanına iletirseniz isteklerinizi yerinize getirirler.unutmayın onlar için önemlisiniz.kendinizi küçümsemeyin ve başkasının da küçümsemesine izin vermeyin.o atıp tutanlar 3 gün bile duramaz o şartlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 4 Ocak 2019; 21:30:47 >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Nerede yaptınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bendeki tuşlu telefonda kamera var ama kötü işte kalitesi.. sıkıntı ederler mi acaba? Elimde başka telefon yok.. oradan çıktığımda ailemin yanına da dönemeyeceğim telefon şart benim için haberleşme adına..ekstra para da vermek istemiyorum şu askerlik işi adı altında gereksiz harcamalara! napacam bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    Denizli zordu bir miktar. Komando Tugayı, acemi birliği değil. Sürekli yürüyorsunuz, terliyorsunuz ve o ter ile soğukta oturuyorsunuz :) Ben bronşit olarak döndüm, içlik vs olmasına rağmen. Ter ve soğuk dengesini ayarlayamiyorsunuz çünkü.

    Tavsiyem yanına içlik alsın, sokabilirse içeri nurafone veya a-ferin, burun spreyi, boğaz pastili, multivitamin ve majezik(ödem attırmak için) soksun. Mutlaka tabanlık alsın(silikon ile bayağı rahattı) ve ayak numarasını +1 numara söylesin. Birde orada şafak saymasın şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye, gün çok uzun bitmiyor Hayırlı teskereler diliyorum şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cklnc

    Yav bendeki tuşlu telefonda kamera var ama kötü işte kalitesi.. sıkıntı ederler mi acaba? Elimde başka telefon yok.. oradan çıktığımda ailemin yanına da dönemeyeceğim telefon şart benim için haberleşme adına..ekstra para da vermek istemiyorum şu askerlik işi adı altında gereksiz harcamalara! napacam bilmiyorum.
    Her ihtimale karşı telefon kartı al hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırım kartı o sıkıntı değil de telefon gerekli dostum ya ailem başka şehirde ben başka şehirde, şimdilik yanlarındayım oradan gideceğim birliğe. akıllı telefonu onlara bıraktım tuşlu buldum bi tane evde ama kamerası var çok iyi olmasa da inşallah sıkıntı etmezler. dönüşte falan lazım olabilir onların yanına dönmüyorum. Aranızda eski tip kameralı tuşlu telefon sokabilien oldu mu ne yapmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Mart'ta İskenderun'da bedelli askerliğimi yapacağım. Askerlik sonrasında önemli bir sınavım var. Acaba bu sınavım için 1-2 kitap götürsem ders çalışabilecek boşluk bulabilir miyim? Günde 1-2 saat çalışabilsem yeter de artar. Özellikle daha önce İskenderun'da askerliğini yapmış olanlar cevap verirse sevinirim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    hocam ben de dün terhis oldum. E-devletten askerlik durum belgesi sorguladığınızda sizde de "en yakın askerlik şubesine başvurun" diyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.