Şimdi Ara

2017 Yeni Honda Civic Type R’ın üretim versiyonu gelecek ay görücüye çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honda, 10.nesil civic ile yakaladığı başarılı çıkışının ardından geçen yıl prototip olarak karşımıza çıkardığı yeni Type R ile hepimizi heyecanlandırmıştı. Sonunda Honda, 2lt turbo VTEC motorlu yeni Type R’ın üretim versiyonunu gelecek ay Geneva otomobil fuarında görücüye çıkaracağını açıkladı. Bu yeni çılgın Type R 7 martta saat 11.30’da fuarda görücüye çıkıyor olacak.



    Şimdilik tek bilinen aracın mart ayında Geneva Otomobil Fuarında gösterileceği oldu. Sonunda fuarda 10. nesil civic’in yeni çılgın hot hatch’ini görebileceğiz.

    Honda’nın kimseyi sürprize uğratmayan bir diğer açıklaması ise güncellenmiş 2lt turbo VTEC motor ile geleceğini söylemesi oldu. Önceki nesilin 305 beygirlik bu güzel motoru, mevcut hot hatch piyasasına göre güncellenmiş ve tahminen 345 beygirlik güç üreten Focus RS ile boy ölçüşebilmesi için ona yakın bir güçte olacaktır.



    Geçen yılki Los Angeles otomobil fuarında prototip aracın kokpiti bizlere ufak tüyolar vermişti. Aracın normal üretim versiyonuna benzeyeceğini ve farklı olarak 3 sürüş modunun olacağını biliyorduk. Prototipte konfor, isimsiz bir mod ve “+R” modu vardı. Yeni TypeR’ın ilginç aerodinamik farklılıklarla tam olarak nasıl olacağını Geneva otomobil fuarında görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

    Son olarak yeni Type-R 2017 yaz aylarından itibaren Honda’nın İngiltere fabrikasında üretilmeye başlanıp Amerika da dahil bütün dünyaya ihraç edilecek.


    Görsellerdeki prototip Type R olup Martta tanıtılacak Type R’ın biraz farklı olma ihtimali var.

    Kaynak: JDM Spirit Turkey

    hayırlısı bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Şubat 2017; 21:47:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.