Şimdi Ara

2017 WORK&TRAVEL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
27
Favori
26.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba bir soru soracagim. Ben suan ABD de okuyorum. Kardesimi 2017 yazinda WAT ile buraya getirmek istiyorum. Eger isi buradan ben ayarlasam, yine bu belirtilen program ucretlerini odemek zorundamiyim. Buradan isi ayarlamanin sakincalari varmi acaba ileride. Ben Tennessee deyim, sanirim buradan bir is ayarlayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egelieee

    Arkadaslar merhaba bir soru soracagim. Ben suan ABD de okuyorum. Kardesimi 2017 yazinda WAT ile buraya getirmek istiyorum. Eger isi buradan ben ayarlasam, yine bu belirtilen program ucretlerini odemek zorundamiyim. Buradan isi ayarlamanin sakincalari varmi acaba ileride. Ben Tennessee deyim, sanirim buradan bir is ayarlayabilirim.

    Self placement yapar 500 800 dolar arasi degisiyor o sponsorun isi onaylamasi lazim bildigm kadariyla kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar , 1 yılı aşan süre sonunda artık wat2017 ye hazırım . Bir kaç firma ile de görüşüp fiyat vs araştırması yaptım. Bir kaç gün içerisinde bir firmaya kayıt olacağım. En büyük avantajı ise Eylül - Haziran arası haftanın 3 günü ing eğitimlerinin olması . Bu beni cezbetti açıkcası. Ayrıca kafa dengi arkadaşlarla tanışırsam seneye bir ekip oluşturup eğlenceli bir wat geçirmek istiyorum ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 arkadaş ArmadaGrandee ile gitmeye karar verdik eylül ayı ortalarında kayıt yaptırıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebeyen

    Atlasglobal ile giden yok mu abd ye iner inmez iş yerine kendileri götürüyormuş sırf bu yüzden tercihe edeyim mi?

    bazı işverenler zaten kendisi havaalanında karşılar. Karşılamasa bile koca insanlarsınız , iki otobüs ,tren yolculuğu yapmak zor olmasa gerek. Şirket seçerken bu dediğine hiç bakılmaz bile. Sonra pişman olma.
  • AtesliSquirtle kullanıcısına yanıt
    ilk mesajdaki şirket fiyatlarını kaldırırsan daha iyi olur. Çünkü oradaki bazı fiyatlar doğru değil. Ayrıca fiyatlar bazene esneklik gösterebilir. Mesela özel durumu olan birine özel bir indirim yapılmış olabilir. Ya da tersi de olabilir. Kayıt almak istemedikleri bir öğrenciye yüksek fiyat çekmiş olabiklirler. Bunun dışında şirketlerin fiyatları aydan aya değişebiliyor. Bu fiyat değişikliklerini takip etmek zor olur. Bu nedenlerden dolayı bazı şirketler haksız şekilde avantaj ya da dezavantaj yaşamış olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sportcaster

    Merhaba arkadaşlar , 1 yılı aşan süre sonunda artık wat2017 ye hazırım . Bir kaç firma ile de görüşüp fiyat vs araştırması yaptım. Bir kaç gün içerisinde bir firmaya kayıt olacağım. En büyük avantajı ise Eylül - Haziran arası haftanın 3 günü ing eğitimlerinin olması . Bu beni cezbetti açıkcası. Ayrıca kafa dengi arkadaşlarla tanışırsam seneye bir ekip oluşturup eğlenceli bir wat geçirmek istiyorum ..

    şirket seçerken iş seçeneklerini ve fiyatını gözönüne alın. Bu tarz değişik ve çok da etkisi olmayan durumlarla şirket seçmeyin. Pişman olabilirsiniz.
  • 10 000 lira az para değil hani özel üniversitenin 1 yıllık parasının yarısı

    Zenginin zaten bu programda işi olmaz herhalde normal bütçesi olan gidiyo herhalde
  • United towersla gitmeyi dusunuyorum sizce iyilermi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar bende suanda Amerikadayim work and travel vasıtası ile. Suana kadar öğrendiğim BANA GORE sponsorun şirketin cok fazla bi onemi yok. Benim size tavsiyem eğer kendinize guveniyorsaniz yani her turlu zorlugun altindan kalkarim diyorsaniz takılmayın sponsora sirkete. Bunu soylememin sebebi bircok sirket size ev bulma guzel is bulma veya ulasim konusunda size vaatler verecek ve bazilari bunlari gerceklestiremeyecek ve eger sizde bunlarin ustesinden gelemesseniz erken donebilirsiniz veya yaziniz zehir olabilir. Gözünüzü korkutmak istemiyorum cidden bu tur şeylerin ustesinden gelmek cok zor degil sadece kendinize guvenin. Eger guvenmiyorsaniz veya hazir hissetmiyorsaniz birazdaha bekleyin work and travel yapmak icin. Is konusuna gelirsek yine bana gore iş şans işi. Isiniz guzelde olabilir kotude. Ama bunu iyi yapmak birazcikta sizin elinize. Yapamayacağınız isi kesinlikle secmeyin cunku burada size işinizden fazlasini yaptiriyorlar ve eger işinizi sevmesseniz ve bu gibi durumlarla karsilasirsaniz yaziniz zehir olur. İşte çalışmak cogunuz için gercekten tahmin ettiginizden cok zor olacak bunu unutmayin (Cogunuz icin diyorum cunki hem şans işi hemde bünyeniz yogun calismaya alisik olmayabilir) çünkü bende ilk sefer geldim ve gecen sene sizin gibi hayaller kuruyordum ve karsilastigim birazcik farkli oldu. Is konusunda falan sansliyim menejerlerim cok guzel insanlar. Seneye tekrar gelmek istiyorum inşallah gelirim bu farklı bir yerde olabilir ayni is yerimde ve kayit olan arkadaslarada iyi şanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babam 5 000 verebilirim diyo üzerine 10 daha koy araba al diyo üstünü nasıl tamamlıcam ya Ü

    Böyle kredi çeken var mı veya başka şekilde çözüm bulabiir miyim yoksa gitmeyeyim mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebeyen -- 3 Eylül 2016; 12:28:57 >
  • Daha once arizonaya gitmis olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New yorka yakin otobusle gidip gelebilcegim(bisiklet almayida dusunuyorum) ucuz yollu konaklamasi olan bi yer onerebilir mi tecrubeli arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksik çıkıyor wat ücreti kredi çeksem watta bu parayı çıkartabilir miyim? Biri yardım etsin ona göre çekicem lanet olsun ya
  • Şirket konusunda yardıma ihtiyacı olan bana ulaşabilir !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler ben şuana kadar her yaz çalıştım bu tecrübeyide üniversiteyi bitirmeden edinmek istiyorum. Ve özellikle bilgisayar parçalarının çok ucuz olması Amerika'ya ilgimi dahada çok artırıyor. Tek işle toplam ne kadar kazanabilirsiniz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Eğer sansiniz olursa ve calismaya dayanirsaniz sabah aksam, wat parasini cikartir ustune travel yapip belki alışveriş bile yaparsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brnde studyzone a kayıt yaptırdım umarım her şey gonlumuzce olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanoman

    Gençler ben şuana kadar her yaz çalıştım bu tecrübeyide üniversiteyi bitirmeden edinmek istiyorum. Ve özellikle bilgisayar parçalarının çok ucuz olması Amerika'ya ilgimi dahada çok artırıyor. Tek işle toplam ne kadar kazanabilirsiniz bilgilendirirseniz sevinirim.

    İşlerin saatlik ucretleri 8-11 dolar arasıdır genelde haftalık min 32 saat calısırsın zaten ama cok daha fazla calısabılecegın ısler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla deli gibi elektronik alışverişi yapmak istiyorum gidince hallolursa bakalım wat parasını çıkarmak gibi bir düşüncem yok açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.