Şimdi Ara

2017 Carraro Sportive 227 Aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @immortal

    Ben de 2019 model 224 aldım. 51 kadro ve 28" jantlı, boyum 186cm. 5 yaşımdan 18 yaşımq kadar bisiklet üzerinde yaşamış ve sonrası hiç binmemiş birisi olarak 40 yaşıma gelmeden tekrar özümüze dönmüş olduk :).

    Bisikletin genel yapısı, ağırlığı ve kullanılan malzemelerden genel olarak memnunum. Lastikler biraz ince, konforu düşürüyor ama bisiklet de yağ gibi akıyor. İlerleyen dönemde daha konforlu lastiklere geçerim muhtemelen. Fren sisteminden dolayı 225 i tercih etmedim. Sele çok konforlu gelmedi, kılıf almak istiyorum. Bu konuda önerilerinize açığım.
    Hocam 186 cm boy icin kadro seçimini yanlış yapmışsınız sanki. Benim boyum 182 ve bende 51 kadro almıştım sonradan pişman oldum. Çok sorun olmasada boyu bana ufak geliyor.
    Lastik konusunda ise ben 2015 modelini almıştım. O zaman michealin protek patlamaya dirençli lastik kullanıyordu Carraro. Eğer hala ayni lastikleri kullanıyorsa hiç değiştirmeyin. Lastikler çok iyi. Gerçektende patlamaya dirençli. 4 yıldır binlerce km yol yaptım bir kez patlamadı. Konfor için değiştirmeyi düşünüyorsanız lastiği değil jantı değiştirmeniz lazım. Şehir bisikletlerinde jant boyutu aynı olduğu için alacağınız x lastik de aynı incelikte olacak o yüzden çok bir fark olmayacak.
    Sele konusunda ise evet sele rahatsız edici. İlk aldığım zamanlar bende değiştirmeyi düşünüyordum ama alışınca gerek duymadım. Jelli kılıflar biraz daha rahatlatır ama bunun ilacı dediğim gibi alışmak. Sürekli kullanacaksanız bir zaman sonra hiç fark etmeyeceksiniz bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tatangaa kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler. Bisikleti aldığım firma bunu önerdi. Eşimin kullanımını da düşünerek 51 de karar kıldım. Kaldı ki çok uzun mesafe değil de günlük 5-10km arası spor için aldım bisikleti.

    2019 modelde mitas flash 700x35c apc lastik var. Lastiklere alıştım. Başta küçük engellerde sert his sanki jant yamulacakmış gibi geliyordu ama gerek süspansiyon gerekse patlamaya karşı dirençli lastik sertliği ile kafamdaki önyargı biraz kırıldı.

    Sele için decathlondan jel kılıf aldım. Kılıflı hali ile bile acıma vardı ama belirttiğiniz gibi alışınca şu an pek rahatsızlık yok.

    Genel olarak memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.