Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
16
Favori
80.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamın nicki cesur katil

    Audi kullanıcısını seviyorum gerçekten seviyeliyiz. Başka foruma yazsa sidik yarıştıran çıkardı mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Biraz ingilizce çalış murder katil demek degil. Bu bir album adi 90li yillara ait İsveçli bir doom metal grubu(muhtemelen ne oldugunu da bilmiyorsun ya neyse)



    Evet cok seviyelisiniz valla, ergen diyen mi yok bilmem ne nickli diyen mi, yahu senin araban gitmiyor diye performansli arac kullanan ergen mi oluyor:) sizlere sadece şu 1.4 motorlu aracınızla sol seridi kapatmayin ait oldugunuz orta seritte gidin dedim sol serit angel eye içindir findik motorlu arkadaslar, hadi bakalim guzel avutuyorsunuz kendinizi devam:) 1.3 saniyeyi kucumsemis biri de o saniye dedigin yolda agzinda durdugundan cok farkli oluyor 100 metrede 2 boy fark yersin. Sidik yaristirmak için oncelikle sidigi yaristirabileceginiz bir aracin olmasi lazim findik motorunuzla bmw ile pek yaristirabileceginizi sanmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravemurder -- 18 Temmuz 2018; 23:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravemurder B kullanıcısına yanıt
    Kimse burada sol şeridi kapatıp kaptırıp gidiyorum demiş mi? Son 2-3 senedir olmayan motorlarla gelmiş bmw savunuyorsun. 252 bg de olsa 190 bg de olsa buradaki kitlenin sürüş karakteri değişmeyecektir.
  • Arkadaşlar bu şahıs daha önce aynı konular ile başlığı kirleten ve banlanan şahıs. Şikayet edildi banlanıcak.

    Boşu boşuna kirletme konuyu, git kendi forumunda gazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanacak? Siz kendinizi george orwell'in 1984 romanında zannettiniz galiba? Burada insanlar ne yazacağını size mi soracak. Aracin motorunu elestirmek ki zaten yukarida kendiniz findik motor oldugunu kabul etmişsiniz, bu motora yetersiz demek banlanmak icin bir sebeb mi? Kendini Hitler zannediyorsun galiba. Bu segmentte 1.4 motor arac binmek zoruna gidiyorsa almayacaktin o araci cunku gittigin her yerde, okudun her forumda bu motor eleştirilecek. Yani sen bu arabayi aldin diye insanlar elestiri de mi yapmayacak, nasil bir kafadir bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bravemurder

    Banlanacak? Siz kendinizi george orwell'in 1984 romanında zannettiniz galiba? Burada insanlar ne yazacağını size mi soracak. Aracin motorunu elestirmek ki zaten yukarida kendiniz findik motor oldugunu kabul etmişsiniz, bu motora yetersiz demek banlanmak icin bir sebeb mi? Kendini Hitler zannediyorsun galiba. Bu segmentte 1.4 motor arac binmek zoruna gidiyorsa almayacaktin o araci cunku gittigin her yerde, okudun her forumda bu motor eleştirilecek. Yani sen bu arabayi aldin diye insanlar elestiri de mi yapmayacak, nasil bir kafadir bu?
    Anlama ve dinleme sorunun var sanırım burası A5 forumu, git bmw ni bmw forumunda tartış. A5 alınca da gelirsin bu foruma katılırsın. Sahip olmadığın aracı ütopik fikirlerinle kirletme. Üç nokta !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Anlama ve algilama sorunu olan sensin ki hala daha neyi tartistigini da bilmiyorsun, zaten bmwyi degil fındık motorlu a5i tartışıyorum burada ve tekrar söylüyorum sana soracak degilim laf kalabaligi yapma işine bak sen bu forum babanin mali degil herhalde, edep kurallari çerçevesinde isteyen istedigini tartisir. Daha iki cumle kurmaktan, duzgun cevap yazmaktan aciz birisin tek bıldıgın elestirilere saygisiz bir sekilde cevap vermek;zaten forum senin neyine bak tekrar yazıyorum findik motorlu aracının elestirilmesi bu kadar zoruna gidecekse sat duzgun bir arac al çünkü surekli birileri bu motoru elestirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravemurder -- 19 Temmuz 2018; 23:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sen git Camaro al, porsche al, mustang al. Aaa pardon ya önce A5 alman gerekecek sanırım paran yetmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 aydır audi a5 2018 model aracımı kullanıyorum motor konusunda düşüncelelerimi aktarmak isterim. Motor 1.4 tfsi 150bg ve gerçekten iyi bir motor. Yok kaldırır mı götürür mü ağır mı gibi soruları saçma buluyorum. Gayet güzel, tepkilere anında cevap veriyor. Yakıt tüketimim, 8.4 uzun süreli geneli şehir içi kullanıyorum. Uzun yolda gidersem 5.5-6.0 arası gidip geliyorum.
    Araba genel anlamda süper. Ha derseniz illa bir eleştiri yap. Eleştirilerim; bu araçta anahatarsız giriş olmalıydı. Ikincisi, ekran daha iyi olabilirdi.(konsoldaki)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velhasılı a5 *kullanıcıları* (kullanıcılar, yani aracı kullanan kişiler) araçlarından performans, kalite, görünüş vs çok çok çok memnun iken aracı *kullanmayanlar* (yada kullanamayanlar) araçtan sürekli şikayetçi

    Aynı durum bmw 418i içinde geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temürrmelik

    Velhasılı a5 *kullanıcıları* (kullanıcılar, yani aracı kullanan kişiler) araçlarından performans, kalite, görünüş vs çok çok çok memnun iken aracı *kullanmayanlar* (yada kullanamayanlar) araçtan sürekli şikayetçi

    Aynı durum bmw 418i içinde geçerli.
    Kesinlikle katılıyorum ağzınıza sağlık. Birçok marka araç kullandım ben de ama audi kullanım karakterime uyan en iyi araç oldu. Hiç marka fanatikliği yapmadım aracın eksi yönlerini de daha önceki sayfalarda belirttim ama diğer markalara göre daha az ve artı yönleri çok daha fazla.

    Audi kullanıcıları gerçekten diğer markalara oranla çok daha farklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Şahsım adına iltifat addediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

    Şahsım adına iltifat addediyorum
    Kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 ne zaman makyaj yiyecek? Bilgisi olan var mı?
  • mbs1905 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni,2017 martta çıktı...Genelde markalar 3.yılda makyaj yapıp 6.yılda kasa yeniliyorlar...2020 ilkbaharı-yazı gibi makyajlısı gelir,sonuçta en güncel model A5...
  • Araçtan beklentileri iyi belirlemek gerekiyor. Makul fiyata güzel bir araba A5 1.4 Tfsi . Bana sorarsanız bütçeme göre 2 litresi ile arasındaki farkı asla etmez, vereceği performans farkına veya ekonomisine değecek bir meblağ olarak görmüyorum. Aynı şekilde bmw 5 serisinin de bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi 1,6 motoru. Yakıt tüketimi bu araçların diyeti oluyor, bazı modeller neredeyse 2.0 litrelik çok daha güçlü modellerine yakın , hatta bazısı daha bile fazla tüketiyor performansı düşük olduğu halde. Ne olursa olsun ekonomik olarak matematik hesap yapan büyük çoğunluk küçük hacimli araçları tercih ediyor. Ben de bugün a5 veya 5 serisi alacak olsam 1.4 tercihim olur.

    Zaten ülkemiz genelinde ekonomik durumlar ve trafik şartları göz önüne alındığında artık eskisi gibi kuvvetli aracınız olsa dahi keyfini süremiyorsunuz. Eskiden bir nebze keyfi alınıyordu. Yakıt fiyatlarının yükselmesi, otoyolların eds sistemi ile bloke edilmesi , şehirler arası yollarda neredeyse 100 km mesafede radarlar kurulması ve bunun gelir kalemi olarak değerlendirilmesi gibi sebeplerden artık güçlü kuvvetli araba almak , yakıtı , mtv si , kaskosu vs derken son derece anlamsız bir hale geldi. Eskiden ben de şehirler arası giderken ufak tefek tempolu sürüşler, atışmalar yapıyordum, heyecanlı da oluyordu. O iş bitti artık.




  • Euro 6.30,2017 nisanda arabayı alırken euro 4'tü...Araba almayı düşünenler bence acele etsinler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 6,75

    Beyler bir sorum olacak. A4 ile A5 arasında süspansiyon yol tutuş farkı var mı?
  • Artes54 A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz 4 serisi buyuk ihtimal 4.20di 4.18 olsa bu kadar direnemezdi size, yalnız sizin aracin dengi olan 4.28i 245hp (4.30i252hp)olsaydi siz arkadan Bavyera amblemini okuyacaktiniz. Cok iddiali konuştuğunuz icin yazdim daha önce 1. 4 findik motorlulara biraz takilayim dediğimde yemedigim hakaret kalmadi burada, ben de 4.28i var isterseniz bir deneme yapalım? Bu arada apaci lafini bmw ile bagdastirmaniz pek hoş olmamis, bahsettiginiz kitle bmwnin eski model ucuz araçlarını arkadan itis olduğu icin tercih ediyor 4 ya da 3 ya da 5serisine binen birini audiden ayiran ozelligi: vwden bozma audi yerine ultimate driving machine olan bmw markasini tercih etmeleri ve omlnceliklerinin sürüş zevki olmasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravemurder -- 11 Ağustos 2018; 0:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme değil de A5 Sportback tokatlama videosu bekliyoruz. BMW leri yanyana fotolarsanız da gözümüz gönlümüz açılır şu günlerde. Hep laf hep laf boş yapmak oluyor epeyce. Konu şenlenir biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.