Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boolat

    55PUS6581/12 - 3.600 TL - Uhd - Direct Led - 8bit - 100hz - HEVC/H.265(60p) - HDMİ 2.0 - USB3.0 - DVB-T2 - Android - Ambilight 3

    kullanan varmı aramızda? nasıl sizce?

    O kadar para verme 2 ambi olsun, voice search olmasın. 6501 modeli 3,150 TL (Teknosa) ya da 3,085 TL (Gittigidiyor Teknosa). Ben çok memnunum siyahlar da çok kötü değil açıkçası.
  • madem 3600 tl gözden çıkarmışşın samsung ju 7000 e bak derim geçen senenin modelidir fakat iyi tv dir. bayilerde gidip bi bakmanı tavsiye ederim.

  • birde samsung 50''js 7200 model suhd kapalı kutu bulabilirseniz almanızı tavsiye edebilirim avrupa şampiyonası boyunca kullandım bu tv yi ölü pixel yüzünden iade ettim hd görüntüler ve 4 k görüntüler gerçek anlamda çok iyi idi 50 inç olanı 55 inç olanından uzak durun hisense firmasının ıps panelini kullanıyorlar 55'' de... iade ettigime pişman oldum resmen banding falan yoktu panelde siyahlar tatmin edici seviyede iyiydi ku 7000 e bakan arkadaşlar bence 50 js 7200 e baksınlar..




  • bugün dediğin modeli gördüm vatanda 3500yazmışlar teşhir ürün var dediler 3300verelim dediler ben 3000 teklif ettim olmadı.

    dediğiniz sitelere baktım o fiyata yok?
    link verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    http://www.dijitall.com/samsung-ue50js7200uxtk-suhd-smarttizen-dahili-hd-uydu-alicili-nanocrystal-led-tv?ref=go&utm_source=epey.com

    burda buldum kapalı kutu mu değil mi sormak lazım yarın bakayım lakin kafama takılan samsung ile bazı uygulamalar ücretliymiş?
    ne kadar doğru bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu link deki fiyat 50 js 7200 için çok fazla 2899 ist.vatanda sakın 2900 TL yukarı verilmez bu tv ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    gideyim sorayım....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv yazıldığı gibi 200 hz değil 50 hz fakat hz takılma tizen de paralı uygulamada var ücretsiz uygulamada var tüm sistemlerde böyledir Android gibi tv de oyun oynamak istiyorsan gidip ps4 veya xbox almalısın Android de dahil hiçbir tv nin smart ı oyun konsolu tadını vermez.keşke philips va panel 2000 TL 3000tl aralığında bi tv çıkarsaydı bizde ağız tadıyla izleseydik adamlar tüm serileri ips çıkarmışlar bakın Phil e hep üst seviye tv lerde va panel kullanırlar.fiyatlar hep abartılıdır bizde tüm panelleri va kullanan Samsung kucağına atlarız fiyatlar daha makuldur renkler canlı siyahlar iyidir müşterinin istediği budur vivid renkler kimse solgun görüntü veren tv ye para vermez örn.vestel ...gidip vestel bayisine bakın tv lere buğulu gibi görüntü verir.sony desen adamlar full HD TV leri bile 3000 TL bandındadır.4k ya girmiyorum 4 bin 5bin bayilmadan Sony 4k evine sokamazsın...birde lg var diğer koreli ips ekranı ve 3d yi.ayakta tutmaya çalışıyorlar truMotion olmayan tv leri çakıyorlar millete sonra tv tir tir titriyor. kısaca tüm firmaları bi araya getirsen izlenebilir bi tv üretirler hepsinde ufak tefek sıkıntı vardır .zevkler renkler tartışılmaz gözüne hoş geleni bütçeni de sarsmiyacak olanı alır koyarsın .





  • Şuan kullandığım 6581 standart ayar kendi uydu alıcısı HD performansı

  • Bu tv de bugün izleme şansım bulduğum Sony xd 7005 modeli okadar kalın yapılmış ki lcd zannettim.
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    Hocam bu lg nin 770v modeli var teknosada 6561 e bakarken satici lg ye yonlendirip 770v yi ove ove bittiremedi tek 200hz panel kullanan firma 200hz panelli diger markalar 5000 den basliyo felan dedi tek suan lg kullandi felan dedi orta sinif olarak felan ama inandirici gelmedi 200 hz panel olayi bana ama goruntu guzeldi hosuma gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 12 Ekim 2016; 11:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 hz hakkında bi bilgim yok kagıt üzerinde öyle gözüküyor uf 770 v de bakılması gereken karanlık sahne performansı.. hd yayınlar vede banding kesin olduguna inanıyorum fakat izlenebilir ölçülerde olması gerekir.özelliklerine göre alınabilir tv şahsi fikrimi sorarsan evime tv alıcak olsam kesinlikle ıps ekran almam.smart ve görsellik için alınabilir akıllı kumanda falan var.
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    yokya ben bu senede tv almıycam su philipsin va larını 4 lü ambi yada 3 lüsünü bekliycem bakalım :(
  • Doğru karar bende iade için tüketici ye başvurdum geçen ay .bugün aradılar sonuç olumlu gibi para iadesini alınca beklemeye geçicem model numarasını yükseltip bize kakalıyorlar örn.samsung ku 6300 bizde ku 7000 olmuş...yurt dışında ku 7000 e bakın on numara özellikler var.bu kadar enayi yerine konamaz bir millet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Büyük resim bize kakaladiklari yanındaki küçük resim verdikleri model numarasının gerçeği fiyatlarda nasıl bi kazık yediğimizi gösterir derecede..
  • Merhaba arkadaşlar, bende 2 gün önce philips 43pus6501 satın aldım, tv çok şık çok hafif sağlam bir kutu ile geliyor, 108 ekran beni tam olarak tatmin etti, android uygulamaları harika, çok hızlı açıyor herşeyi, sadece kendi digital uydusunu kullanırsan kanal geçişleri 1.5 saniye kadar o kadarda olsun aceleci olmamak lazım, valla ben çok beğendim, elimden düşmeyen 6s plus telefonu bir kenara attım sürekli elimde kumanda spotify , youtube den 4k videoları açıyorum böyle giderse 50 gb adsl adıl kullanım kotası 4-5 günde dolar, ben eskiden tv seyretmiyormuşum meğerse, bu kadarmı net ve gerçekçi olur herşey ya, dijitall com dan 2173 liraya aldım bu arada ertesi günü kargoya verildi satıcı sağlam güvenilir, banding ışık süzülme sorunu yok, başka soracağınız şeyler olursa çekinmeden sorun, ben alma arefesindeyken kaç kişiye sordum bir allahın kulundan cevap gelmedi inat ettim philips aldım iyikide almışım diyorum 1 tane bile pişmanlık duyacağım bir durumla karşılaşmadım, arka ışık efektleri harika odanın ışıklarını kapatıyorum odanın içi görsel bir şova dönüşüyor, tv beni mest etti , saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    yokya ben bu senede tv almıycam su philipsin va larını 4 lü ambi yada 3 lüsünü bekliycem bakalım :(

    Kesinlikle bekle TV var ise, bende yoktu zorunluluktan aldım. VA + Direct Led + 100 Hz. muhteşem olur. Panasonic gelirse o da iyi alternatif olabilir.
  • guneyone kullanıcısına yanıt
    Sizin tv deki banding özellikle maç yayınlarında sağa sola hızlı hareketlerde mi belli oluyordu ?Bilirkişi inceleme yaptı mı ? Davanın sizin aleyhinize sonuçlanması durumunda size maliyet oluyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava aleyhime sonuçlanırsa 5 tl fotokopi masrafım oldu onu alamam.birde sattıkları kusurlu tv bozulana kadar kullanırım.saglam delillerim var servis raporum atılan mailler gelen cevaplar hepsi bi dosyada... gizli ayıplı mal işte ayrıca izlenebilir ölçülerde değil kesinlikle bunlara rağmen ben kusurlu bulunursam yapacak birşey yok dünyanın sonu değil.ben sadece hakkımı arıyorum bu ikinci şikayetim ilkinde para iademi aldım. bu bandıng maç yayınlarında çok belli tüm ayarlarda belli yok olmuyor azalmıyor sabit kalıyor diger yayınlarda farkediliyor dikkatli gözler görür ilk baktıgımda panelin içinde kir var gibiydi.markayı kötülemek istemiyorum sonuçda para iadesi alınca gene gidip phil alırım.. tv görüntüsünü ne lg ne samsungda bulamazsın benim sıkıntım 9 sene önce aldıgım phılıps tv nin görüntüsünün yanını yaklaşamaması.. gidip bakın phıl bayisi bulabilirseniz va panel phil ıps panel phil e yanyana getirebilirseniz bi bakın hangisinin daha iyi oldugunu anlarsınız.ne kadar çok verirsen okadar iyisini alırsın fikrinede katılmıyorumphıl 4101 serisi 1000 tl fiyatı var izleyip bakın nasıl siyahlar..




  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.