Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (501. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.522
Cevap
200
Favori
1.112.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tiguan yillik bakim icin 1500-2000 tl rakamlar donuyor dogru mu ?
    2. yil bakimi ne kadar tutacak acaba ?
    maddi gelirim iyi ama manuel benzinli araca 1500-2000 bakim ucreti vermek manyaklik.sanayiye giderim 300-400 e hallederim en iyi yagi koydururum bir de..
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ben ekimde 970-980 civarı bir rakama yaptırmıştım. Manuel benzinli 2. Bakımı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    tiguan yillik bakim icin 1500-2000 tl rakamlar donuyor dogru mu ?
    2. yil bakimi ne kadar tutacak acaba ?
    maddi gelirim iyi ama manuel benzinli araca 1500-2000 bakim ucreti vermek manyaklik.sanayiye giderim 300-400 e hallederim en iyi yagi koydururum bir de..
    Konulan yağ 350 lira idi kardeşim. Vergisi kirası SGK sı bunları ekle. arabayı uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız olur. Yahut çok bilgili bir ustanız vardır olur.

    castrol edge Long life 3, 4 litre fiyatını öğrenir misiniz?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından önce aynı araç için 1050₺ idi , yeni yıl zammı gelmiş olabilir, %15 zubizu indirimi falan var,

    4 litre castrol 5-30 LL titanyum 190-200 ₺ filtreler ile birlikte 400₺ ,

    Ben kendim değiştircem 😀

    vw 2018 yılında 52.340 araç satmış 2017 daha çoktu
    Yıllık bakım 52.340 x 1000 ₺ = 52 milyon ₺ idare eder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osus3535 -- 16 Ocak 2019; 3:2:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    Sanırım trendline da kendiniz yüklemelisiniz. Diğerleri otomatik alıyor. youtube da videoları olması lazım, USB den yükleniyordu.
  • gokturk010 kullanıcısına yanıt
    Olay artık psikolojik sınırı geçti.. 110 a aldığım tiguana 1500 tl bakım ücreti manyaklık. Ev alırsınız misal evin kendini garanti etme süresi 150 kira çarpanıdır

    Bu otomobil firmaları kafayı yedi 50 bakımda arabayı amorti ediyolar şu an.

    Yok iyi usta vs derken bugün vw de ki çalışanların yüzde 80 i 18-25 yaş arası. Ve evet çok iyi vw özel servisleri var istanbulda.

    Aracım otomatik olsa evet götürürüm ama manuel ve benzinli bir araç için bu ücret çok fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 255/45/19 kışlık lastik bakıyorum, olanlar iletişime geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    13:40 itibari ile Kuşadası Lena servis ile görüştüm tiguan manuel 2 yaş doldurmuş 2.bakım 1045₺ , 2 yaş doldurduğu için indirimden yararlanıyorsunuz 888₺ dedi .

    Standart 15 bin bakımı. Araç 2 yılda 50-60 bin yapmıştır o zaman fiyat artabilir ama 888₺ uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagdasgun C kullanıcısına yanıt
    Oradan baktım ama istasyona basılı tutuyorum yinede çıkmıyor logo menüsü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2. El güncel kasa tiguan dsg alma niyetindeyim. Standart Highline donanımda yıllara göre hangi değişiklikler var? Bir de golften tiguana geçen arkadaş varsa sizce geçmeye değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil759 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sanırım bu konuda yılların Golf kullanıcısı (4-5-6-7) olarak. Henüz 17 gün 250km'lik çiçeği burnunda Tiguan kullanıcısı olarak (bu arada bende bi hoşgeldin alırım konu üyelerinden) Size fikir verebilirim naçizane..

    Yukarıda da belirttiğim gibi, yaklaşık 20 yıla yakındır Golf kullanıcısıyım. benim ki artık tutkuya dönüşmüştü. Kesinlikle piyasada bulunan tüm C segmenti hb araçların en keyiflisidir bence (öznel yargı; üstüme gelenlere kalkan olsun:)) zaten Golf'ü kullanmışsınız, detaya girmeye gerek yok ama şu detayı belirtmeden geçemeyeceğim. 2015 Aralık ayında (yine Ocak 2016 Trafiğe çıkışlı) son Golf'ümü alırken ailem iyice genişlemişti. Hatta o dönem eşim çocuklar "Passat alalım, alamıyorsak jetta bari alalım bagajımız geniş olsun, seyahatler de kısıtlanmak istemiyoruz" dedilerse de ikna olmadım. Yılda sadece 20 gün için idare edin diyerek. Golf 7'yi almıştım.

    Şimdi ise, hiç aklımda yok iken, "SIFIR ARAÇ ALANLAR..." konusunda ki, fiyatları okuyunca özellikle de Passat ve Tiguan'larin iyi bir indirime gittiğini görünce VW bayiisine gittim ve Passat impression tdi-dsg seçeneğiyle 166k'ya çok cazip gelmişti. Diğer tarafta 127'ye boş Tiguan hafif gelmişti. lakin, passatın opak uranüs gri rengini beğenmediğimden, elinde açık renk bulununan özellikle beyaz rengi olan MEZ'e gittim. Bu defa eşim ve çocuklar ile gittik. orada Higline cam tavanlı beyaz tiguan vardı. Tabir-i caizse eşim çocuklar mest oldu. Passata bakmadılar bile, içine oturduk cam tavan olması münasebetiyle ve meşhur arka diz mesafesi oranıyla öyle ferah gelmişti ki; "oluyorsa Tiguan olsun olmuyorsa passat'a gerek yok. hem o sana yakışmaz" denildi. Tiguan ise, Golf'ün sunduğu spor duruşun SUV temsilcisi gibi, hem aile hem de spor duruyordu. Ve kararımızı o yünde vererek, yine İstanbul da hangi versiyon opsiyon var derken;
    1.6 TDI Comportline artı olarak Cam tavan+Keyless GO opsiyonu ile satın aldım.
    Bu hem size hemde değerli üyelere tanıtım mesajı babında detaylı yazdım. Araç almaya muhakkak eşiniz varsa çocuğunuzla birlikte gidin. Onların farklı bakış açıları bile size yön vermede faydalı olacaktır.

    Gelelim 250km'lik ve 18 günlük ilk izlenimlere.. Golf'ten sonra epey heybetli geliyor, sürüş pozisyonu herkesin SUV'lara gıpta ettiği şekilde yukarıda olmak hoş bir duygu. Acaba buraya sığar mıyım, geçer miyim endişelerine de çok mahal vermiyor aslında. Sürüş konforu klasik VW motor dizel olmasına rağmen, mesela 1.6 TDI ve 1.9 TDI Golfte kullandım. 1,9 zaten traktördü ama 1.6 TDI Golf kadar bile dizel homurtusu yok. Bu beni ayrıca memnun etti açıkçası normalde benzinli kullanmayı sevmeme rağmen. Bağaj şahane, içi geniş bir salon kadar ferah ilk izlenimler olarak kesinlikle Passat almadığıma çok memnun oldum. Keyif aracı, gidip görme test etme imkanınız varsa muhakkak görün test edin. beklentilerinizle kıyaslayın.

    Evet, değerli kullanıcı arkadaşlar, nedense konu çok aktif görünmüyor. Buna sebep acaba herkes mutlu mesut aracına biniyor sorunsuzca buralar da böyle boş mu kalıyor acaba? Yoksa çok fazla satışı olmadı mı bu kasanın?

    Aracımın farlarını beyaz led ile değiştirmek isterim. Daha önce yapan oldu mu? Arıza ışığı falan yanar mı? Nereden kaça yaptırabilirim?




  • thall kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Ben de 25 günlük henüz 1000kmde tiguan 1.4 trend sahibiyim. Gücümüz anca buna yetti, şimdilik memnunum. Highline kromajlarindan aldim, dün onlari uyguladim. Araci daha hoş gösterdi. Gündüz farini LED düşünüyorum, uygulanir mi merak içindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil759 H kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Kasım 2018 de ÖTV indiriminde uygun fiyatlı diye Golf 7'den Tiguan'a geçtim.
    Bagaj ihtiyacınız varsa kesinlikle değer ve de Golf'ten sonra premiumlar dışındaki SUV'lar sizi üzer.
    Golf bagajı bana yeter diyorsanız kesinlikle değmez,çünkü iç hacim olarak sanıldığı gibi çok büyük değil.
    3-5 sayfa geride iç ölçü mukayesesi yapmıştım.
    İç kullanım alanı olarak bariz farklar yok.Sadece oturma pozisyonu farklı. Tiguan'da doğal olarak daha dik oturuyorsunuz.

    Golf highline donanımda ne varsa Tiguan highline'da mevcut.
    İlave olarak pratikte çok kullanılmasa da park assist var.
    2018 modellerden itibaren geri görüş kamerası var.
    DSG alacaksanız ıslak kavrama(daha problemsiz) var.
  • narec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun..
    Zaten bende ilk olarak bu trend'lerin fiyatı olmuştu. Aslında benim de gücüm ancak ona yetiyordu, cam tavan hevesim vardı. Cam tavanlısına 140 dediler, onu vermişken comfortline+dizel olunca bütçemizi zorlayarak, aradaki farkı sıfır faizli krediyle tamamladım.
  • thall kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı-uğurlu olsun, benimde cam tavan hevesim vardı ama aldığım dönemde sadece cam tavan opsiyonlu bulamamıştım, tak çalıştır led far değişimi yapanlar gördüm instagramda bende değiştirmek istediğimden araştırıyorum.
  • osus3535 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam, cümlemizin ki hayırlı olsun.. Hakikaten oraları Facebook, instagram daha aktif gördüm.
    İlla bişeyler eksik kalacak hep, ben de katlanır ayna istemiştim, o da normalde çok az olan fırtına grisi iç döşeme vardı onda da, siyah döşeme daha kullanışlı ve hoşuma gittiğinden katlanır ayna heveste kaldı.. Geçmiş sayfalar da ender elektronik bunu da yaptığını okudum. Güncel fiyat alan, yaptıran oldu mu acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Highline da katlanır yan ayna standart mıydı? 2016 2017 model bakıyorumda.



    Anahtarsız çalıştırma olanlarda anahtarsız girişte oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Merhaba, sanırım bu konuda yılların Golf kullanıcısı (4-5-6-7) olarak. Henüz 17 gün 250km'lik çiçeği burnunda Tiguan kullanıcısı olarak (bu arada bende bi hoşgeldin alırım konu üyelerinden) Size fikir verebilirim naçizane..

    Yukarıda da belirttiğim gibi, yaklaşık 20 yıla yakındır Golf kullanıcısıyım. benim ki artık tutkuya dönüşmüştü. Kesinlikle piyasada bulunan tüm C segmenti hb araçların en keyiflisidir bence (öznel yargı; üstüme gelenlere kalkan olsun:)) zaten Golf'ü kullanmışsınız, detaya girmeye gerek yok ama şu detayı belirtmeden geçemeyeceğim. 2015 Aralık ayında (yine Ocak 2016 Trafiğe çıkışlı) son Golf'ümü alırken ailem iyice genişlemişti. Hatta o dönem eşim çocuklar "Passat alalım, alamıyorsak jetta bari alalım bagajımız geniş olsun, seyahatler de kısıtlanmak istemiyoruz" dedilerse de ikna olmadım. Yılda sadece 20 gün için idare edin diyerek. Golf 7'yi almıştım.

    Şimdi ise, hiç aklımda yok iken, "SIFIR ARAÇ ALANLAR..." konusunda ki, fiyatları okuyunca özellikle de Passat ve Tiguan'larin iyi bir indirime gittiğini görünce VW bayiisine gittim ve Passat impression tdi-dsg seçeneğiyle 166k'ya çok cazip gelmişti. Diğer tarafta 127'ye boş Tiguan hafif gelmişti. lakin, passatın opak uranüs gri rengini beğenmediğimden, elinde açık renk bulununan özellikle beyaz rengi olan MEZ'e gittim. Bu defa eşim ve çocuklar ile gittik. orada Higline cam tavanlı beyaz tiguan vardı. Tabir-i caizse eşim çocuklar mest oldu. Passata bakmadılar bile, içine oturduk cam tavan olması münasebetiyle ve meşhur arka diz mesafesi oranıyla öyle ferah gelmişti ki; "oluyorsa Tiguan olsun olmuyorsa passat'a gerek yok. hem o sana yakışmaz" denildi. Tiguan ise, Golf'ün sunduğu spor duruşun SUV temsilcisi gibi, hem aile hem de spor duruyordu. Ve kararımızı o yünde vererek, yine İstanbul da hangi versiyon opsiyon var derken;
    1.6 TDI Comportline artı olarak Cam tavan+Keyless GO opsiyonu ile satın aldım.
    Bu hem size hemde değerli üyelere tanıtım mesajı babında detaylı yazdım. Araç almaya muhakkak eşiniz varsa çocuğunuzla birlikte gidin. Onların farklı bakış açıları bile size yön vermede faydalı olacaktır.

    Gelelim 250km'lik ve 18 günlük ilk izlenimlere.. Golf'ten sonra epey heybetli geliyor, sürüş pozisyonu herkesin SUV'lara gıpta ettiği şekilde yukarıda olmak hoş bir duygu. Acaba buraya sığar mıyım, geçer miyim endişelerine de çok mahal vermiyor aslında. Sürüş konforu klasik VW motor dizel olmasına rağmen, mesela 1.6 TDI ve 1.9 TDI Golfte kullandım. 1,9 zaten traktördü ama 1.6 TDI Golf kadar bile dizel homurtusu yok. Bu beni ayrıca memnun etti açıkçası normalde benzinli kullanmayı sevmeme rağmen. Bağaj şahane, içi geniş bir salon kadar ferah ilk izlenimler olarak kesinlikle Passat almadığıma çok memnun oldum. Keyif aracı, gidip görme test etme imkanınız varsa muhakkak görün test edin. beklentilerinizle kıyaslayın.

    Evet, değerli kullanıcı arkadaşlar, nedense konu çok aktif görünmüyor. Buna sebep acaba herkes mutlu mesut aracına biniyor sorunsuzca buralar da böyle boş mu kalıyor acaba? Yoksa çok fazla satışı olmadı mı bu kasanın?

    Aracımın farlarını beyaz led ile değiştirmek isterim. Daha önce yapan oldu mu? Arıza ışığı falan yanar mı? Nereden kaça yaptırabilirim?
    Çok güzel yazmışsınız hocam



    Hayırlı olsun tekrardan.



    Keyless go özelliğinde anahtarsız girişte oluyor mu yani sizin araçta var mı?



    Biz de bi kaç ay sonra araç değiştirmeye niyet var. 2. El highline dsg passat tiguan bakıyoruz. Farklı segmentler ama kararsızım . Aile fertleri suv istiyor, tiguanda standart olarak anahtarsız giriş çalıştırma, koltuk ısıtma olmaması vb. kafamı karıştırıyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam..
    Keyless go da evet anahtarsız giriş, çalıştırma ve kilitleme var. Bir öz eleştiri yapacaksak hakikaten en full higline da bile opsiyonlu olması. Yalnız, 2.el fiyatları şuan sıfırlarından pahalı. Sıfırlarda sıfır faiz kampanyası tekrar başlanacağı söyleniyor. Özellikle passat da kredi miktarı ve vadesi daha uzun oluyor. Fakat, burada da araç sıkıntısı var.
    İnşaAllah gönlünüze göre bir araç bulursunuz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Teşekkür ederim Hocam..
    Keyless go da evet anahtarsız giriş, çalıştırma ve kilitleme var. Bir öz eleştiri yapacaksak hakikaten en full higline da bile opsiyonlu olması. Yalnız, 2.el fiyatları şuan sıfırlarından pahalı. Sıfırlarda sıfır faiz kampanyası tekrar başlanacağı söyleniyor. Özellikle passat da kredi miktarı ve vadesi daha uzun oluyor. Fakat, burada da araç sıkıntısı var.
    İnşaAllah gönlünüze göre bir araç bulursunuz..
    2017 lerin fiyatı yüksek ama 2016 bir nebze daha uygun. Bayi çok hesaplıya da vermez diye düşünüyorum.

    Passat satsın diye sanırım tiguan highline da standart yapmadılar diye düşünüyorum.



    Sürüş hissinden memnun musunuz tiguanın? Beklentinize göre nasıl çıktı tiguan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.