Şimdi Ara

2016 E180 Edition E alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    170.000 TL civarına full (hafızalı koltuk, ahşap kaplama vs.) E180 w212 kasa bu fiyata alınır mı? Yakıt tüketimi şimdiki fiyatlara göre ne olur? Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam selam,

    bizde bu aracı bu sonbahar ötv zamları gelmeden hemen önce almıştık izlenimlerimi ve görüşlerimi söyliyim:

    iç mekan:

    -bi kere araba premium olduğu için kalite algısı çok yüksek ahşap kaplamalar çok şık.
    -direksiyon harika tam kararında hafif ve hıza göre ağırlaşıyor. diğer e180lerden farklı olarak altının hafif bi şekilde düz olması da bence güzel bir detay. bmw kullanıcısıyım şu an ve günlük sürüşte kol kası yaptığımı farkettim bu direksiyonu görünce bu muazzamdı bence
    -yine 2013-14 e180 lerden farklı olarak yeni menu dizaynı var. (güncel yeni kasa e ve c de bulunan) hani bu dizayn ile kendimi son kasa bi mercedeste hissetmiştim bence önemli. navigasyonda baya detaylı yemekçiler benzinlikler ne ararsanız var.
    -ses sistemi bence gayet yeterli bass treble midtone diye üç farklı ayarlama şekli var, bmw nin hifi ses sisteminden aşağı kalır yanı yok.
    -ve gelelim en beni etkileyen bölümüne ambiyans ışıkları :) üç farklı ışık seçeneği var ve hepsi birbirinden güzel sarı beyaz açık mavi olarak. Ben şahsen açık maviye bittim bayıldım, hani o kadar huzurlu ki özellikle gece arabaya hayran kalıyorum.
    -arabanın paralel parkları kendisinin yapması harika. sadece gaza veya frene basıyorsunuz o direksiyonu kendi hallediyor :)
    -onun dışında kalan kısımları hafızalı koltuktur torpido bagaj filan normal e serileri ile aynı şahsen ben hiçbir zaman w212 lerin koltuk tasarımını beğenemedim ama çoook rahat.
    -iç mekan olarak herşeyi ile araba hem dolu hem de huzurlu hissetiriyor. gündüzleri de güzel ama geceleri bu arabanın hissetirdikleri çok başka be.

    aracın dışı:

    -farları mükemmel zaten adaptif olduğu için kendi kafasına göre takılıyor ama teknoloji ile donatıldığı çok aşikar hani far normal xenon gibi beyaz değil böyle mor lila karışık süper bence. sinyallerinin dizaynı da harika özellikle önden.
    -bizdeki arabanın amg dizaynı yoktu keşke bi de tampon ve jantlar amg olsaydı dedim içimden açıkcası.

    motor şanzuman:

    -motor bence ön yargıların aksine gayet yeterli. şehir içinde hiç bir sıkıntısı yok ara hızlanma kalkış yokuşlarda vs. ama tabi bazen kickdownlarda motorun yetmediği hissi ve direksiyona bi titreme geliyor (araba 4.5 bine kadar çeviriyor nedense) ama nadir yapılan bişey tabi bu. performans takıntılı biri değilseniz bence motor gayet yeterli.
    -7 ileri şanzuman her yerde bahsedildiği gibi mercedeslerde yetersiz şöyle söyliyim kulakçıklar ile kullanırken üst vitese geçmesi için 2 saniye abartmıyorum bekliyorsunuz. ama normal şehir içi sıkıntısız.
    -yakıt olarak bence 9.5 ile 11 arası değişir kullanıma göre yani ama büyük bir kasa normal bence bu değerler sonuçta e serisi.

    konfor yalıtım süspansiyon:

    -ben arabanın konforuna bayıldım bindiğim bütün e lerdeki gibi bunda da o huzur ve bulutların üzerinde gitme hissi mevcut. araba yeni olduğu için de yalıtımı harika araba çok sessiz motor sesi bazen duyulsa da benzinli bi motor olduğu için bence no problem :)

    özet: bence araba da hani aa yeni kasası çıktı eskidi bu hissiyatı asla ve asla yok araba her yönü ile huzurlu ve çok tatlı bence :) yeni menu dizaynı, kaplamalar, iç ışıkları, farları ve sessizliği arabanın öne çıkan noktaları. o fiyat civarında şahsen olabilecek en iyi alternatiflerden bi tanesidir mercedes e180 edition e.

    ekstra sorunuz olursa sorabilirsiniz tabikide




  • Beverly Hills B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam. Her şeyi açıklamışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede yeni kasa mercedes karakterini yansıtmıyor.Sıradan bir araba haline gelmiş bu matruşka kasayla
  • Yakıt tamamen kullanım ve şartlara bağlı,ev iş arası 41km (42dk ortalama sürat 59km/h) yakıt ortalaması ise 6,2l/100 km
  • Kısa özetliyim çok yakmıyor, konforlu ve rahatça alınabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.