Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
344.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yunus G.


    quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yunus G.


    quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yunus G.


    quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    quote:

    Orijinalden alıntı: Xieorn

    quote:

    Orijinalden alıntı: SOKANARI

    quote:

    Orijinalden alıntı: SOKANARI

    @Merhabalar,

    Ben de üç hafta önce 55PUK7150/12 aldım. daha önce ilk çıktığı günden beri 8804 kullaıyordum. 3 haftalık kullanımdan sonra diyebilirim ki 8000 serisinin altında philips almak büyük hataymış. Kumandadan tutun, hoparlör kalitesine kadar çok farklı. Bir arkadaş da bahsetmiş, kumanda çoğunlukla iki saniye geriden geliyor. :)

    Görüntü 8804 serisinde çok çok daha iyiydi, bunda resmen hayal kırıklığına uğradım. Ses desen de o da aynı, arkada tarafındaki bas hoparlör çok etkisiz. tamamen görüntü.

    Smart özelliği youtube dışında beş para etmez. Bir kere çok yavaş, 4 çekirdek bir halta yaramıyor. Güncelleme geldi o da birşey değiştirmedi maalesef.

    Tarayıcıya gelirsek 8804te de hemen hemen aynı rezillikte bir tarayıcı vardı. Hiç bir şeyi doğru dürüst açamıyorsunuz. Mouse gibi kullanamıyorsunuz, web sayfasında tanımlanmış olan noktalar var onun dışında bir şey yapamıyorsunuz. popup reklam çıktığı zaman geçmiş olsun. film istelerinden film izleyemedim. 2-3 sene önce bir LG TV görmüştüm, canavar gibiydi tarayıcısı.

    Film oynatmada bir sorun yaşamadım. Herşeyi oynattı ancak bluray'den direk indirilen bir dosyayı oynatamadı. ön izlemede resim gösteriyor ancak film olarak oynatamadı. Ağ bağlantısı başarılı, tüm bilgisayarlarımdan paylaştığım klasörleri gördü ve USB diske yüklemeye gerek kalmadan direkt ağ üzerinden oynatabildim filmleri.

    Oyun olarak x-box 360 var. İşte burada gerçekten büyük zevk aldım. özellikle forza horizon oynarken çok eğlendim.

    Alttan kayan yazıdaki titremeler çok ilginçtir ki ekranın ilk çeyreğine kadar oluyor, sonrasında tüm satır düzeliyor. Yazı bitmek üzereyken bir daha titreyip yok oluyor :). İstisnasız bu şekilde oluyor. Çok canımı sıkmadı açıkçası.

    Futbol maçlarında ya da tenis maçı seyrederken fena değil diyebilirim. Bu kadar para verdiğim bir makineden daha fazlasını beklerdim.

    Ayarların hepsini denedim. Çeşitli varyasyonlar denedim ama yine de 8804 modeli kalitesine ulaşamadım.

    Kumandadaki kısa yollar güzel ve kullanışlı. yalnız kanal listesi açıldığında kanal + ve - tuşları eski TV'imde pageup-pagedown işine yarıyordu, bunda mal gibi tek tek aşağı yukarı gidiyorsunuz listede. 100 kanal aşağı inecekseniz aşağı tuşuna basık tutup bekliyorsunuz. Bu seviyedeki bir TV kumandasının ışıklı olmasını beklerdim. Arkasındaki klavye ise yararlı ancak tuşların tepkisi berbat, bassssssmanız gerekiyor. kibar basarsanız hiç bir şekilde algılamıyor bu şekilde de maalesef amaçlanan etkinlik sağlanamıyor.

    Ambilight bunda 3 yönlü ve gerçekten büyüleyici güzellikte. önceki TV'im de 2 taraflıydı. bunda daha renkli ve daha parlak. ama maalesef üst taraftan üç adet LED renk değiştirmiyor. Servisi aradım gelip kontrol ettiler ve TV'yi alıp götürdüler. ilk ay içerisinde arıza olursa direkt değiştiriyorlarmış. Servisten haber bekliyorum.

    Ben ambilight sevdasına aldım philips TV'yi. Keşke 8000 serisi alsaymışım diyorum. İmkanım olursa da fark verip değiştirmek istiyorum televizyonu.

    Sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

    Sevgiler


    Merhabalar,

    Servis raporu doğrultusunda 7150 için değişim kararı çıktı. Ben de soluğu Vatan'da aldım tekrar.
    Öncelikle Philips'i bu değişim prosedürü için kınıyorum. Kullanıcıya eziyet çektiriyor. Bozuk TV'yi evinize geri getirip gidiyorlar. Satın aldığınız yere geri götürmek sizin göreviniz!!!! Böyle aptal bir şey yok diğer markalarda. Neyse....

    Bir ton zaman harcayarak ve aynı görüntüleri hem 7150 hem de 7600de oynatarak Vatan'da bir saat geçirdim :)

    7150nin görüntüsü gerçekten kötü mü yoksa değişim kararı çıkan TV mi bozuktu bilmiyorum ama artık bir kere soğudum ve "içkim yok, sigaram yok vs..." gibi bahanelerle 1.000 TL daha verip 7600 aldım :)

    3 gündür kullanıyorum, sonuçlar:
    Görüntünün 7150 ile alakası yok, hareketli görüntüler (maç vs) çok akıcı. Ben Conax üzerinden teledünya kullanıyorum. Flash TV vr Sports TV gibi dandik görüntülü kanalları saymazsak gayet memnunum.

    Ses müthiş. 7150'deki alttaki ince ses çubuğundan gelen ses yetersiz kalıyordu, doyurmuyordu. 7600ün sesi gayet iyi, hiç sorun ya da eksiklik yok.

    Ekran da farklıymış :) 7150'deki yansıma 7600de neredeyse yok. 7150de aynaya bakıyor gibiydim.

    Kumandanın yön tuşları dokunmatik ve basmatik. Hangisini istersen onu kullanıyorsun. Gayet başarılı, sorun yaşamadım.

    Kumandadaki sesli algılama sadece Google için arama olarak kullanılabilir, çok da bir gereği yok gibi ama güzel bir özellik.

    Kumandadaki klavye çok güzel, 7150deki klavyedeki tuşlara basmak için çok basmak gerekiyordu ve sinir ediyordu. Bunda ise çıt çıt seslerle basılıyor ve çok kolay yazılıyor.

    Smart TV özelliği bildiğiniz işe yaramaz Philips smartı :) İnternet browser'ı çok kötü.

    Kayan yazılarla ilgili bir sorun yaşamadım.

    Tabi ki bir 8000 serisi değil. Hatta teşhirdeki 8809 ekranında bir darbe olmasaydı onu alacaktım.

    Şimdilik memnunum. 7,5/10 veririm.
    Şu bir gerçek 7150 veya 7600 olsun bu teknoloji ile 4K değil de Full HD olsalarda bence daha iyi performans alınırdı. En azından mevcut yayınlar daha güzel çıkardı. 4K TV almak için sanki biraz acele etmişim :)

    İyi günler, sorunuz olursa yanıtlarım.








    Hocam merhaba, öncelikle yazınız için elinize sağlık gayet güzel yazmışsınız pek böyle yazan kalmadı artık. Bende PFS8109 düşünüyorum bunun hakkında yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Sizce başka bir TV mi almalıyım yoksa PHILIPS mi almalıyım çok kafam karıştı yol gösterseniz çok harika olur hem diğer arkadaşlarda yararlanır.
    Kaç gündür araştırıyorum halla kafamda belirmedi kronik sorunlar yazılım sorunları filan bilmiyorum ne seçeceğimi.

    merhaba

    8109 kullanıcı olarak önermem, 3 . kez iade kararı çıktı ürüne, çok fazla bulutlanma ve kapanma sorunu yaşadım, son verilen iade onayı sonrası artık 8109 dan vazgeçip 7600 aldım, kısmetse bu akşam kurulacak, yorumları paylaşırım

    Hocam öncelikle hayırlı olsun, tv'niz 2015 model 55pus7600 sanırım. Benimde aklımda bu tv'nin 48 inc lik modeli var ama sanırım daha Türkiye'de satışa sunulmadı. Size kurulumu yaptıktan sonra bi kaç sorum olucak, öncelikle
    1- tv de usb 3.0 var mı? Nette araştırdığımda (epey fln) 3.0 usb göremedim
    2- trumotion özelliği varmı ? Lg'nin uf 8507 modelinde olmadığından çok şikayet aldı.
    3- klasik bi soru trt 4k' yı kendi dahili uydu alıcısı açıyormu hevc265 60p olayı.
    4- 2014 modellerinde sıkça yaşanan kapanma, yavaşlama, takılma gibi problemler bu modelinde var mı?

    Şimdiden bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim malum bu tv daha yeni çıktı. Tekrardan hayırlı olsun dileklerimle.

    Merhaba Yunus Bey,

    tabiki sorularınızı yanıtlamak isterim kullanım sonrasında :)

    4k mevcut alıcıda yoktur ondan eminim bu özellik sadece Samsung TV lerde var şuan bizim cihazlar 30p destekli imiş ama yine deneme yaparım sizin için. bu durumdan samsung dışındaki tüm TV markası kullananlar mustarip, ama şunu unutmamak lazım bu yayın hala test yayını TRT yarın bir gün frekans aralığını değiştirse bu seferde Samsung kullanıcıları sorun yaşayabilir bizler seyredebiliriz :) bekleyip görmek lazım



    Sn. Skull67 öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için 30p-60p olayı şuanda lg nin bu tv ye hemen hemen muadil olan tvsi 49uf8507 de mevcut yani bu tv yi kullanan arkadaşlar trt 4k yı izliyebiliyor. Lg yi alanlar genelde trumotion dan şikayetçiler ki 7600 modelinde varmı yokmu oda muamma. Tv karşılaştırma sitesi epey de philipsin 7600 modelinin 60p (hdmi ve usb) yi desteklediği yazıyor ama çok güvenemedim. Samsung un 2015 4k tv lerinin tamamı 60p yi desteklediğini biliyoruz sizinde dediğiniz gibi. Birde epeyde usb 3.0 la ilgili bir bilgi bulamadım bu tv ile ilgili en çok merak ettiğim hevc265 60p olayı (trt 4k) ve usb 3.0. Eğer bu 2 özellik varsa 48 inc modelini bende alıcam inşallah. İnşallah sizde kurulumunu yapar güzel günlerde kullanırsınız tv nizi şimdiden teşekkür ederim :)

    merhaba

    dün akşam TV kuruldu,

    daha önce 55pfs8109 kullanıcı olduğum için karşılaştırma yapabildim

    genel olarak panel kalitesi ve çözünürlük önceki cihaza göre daha iyi, ambilight özelliği çok daha başarılı ve keyifli. 3d yi test edemedim ama gözlükleri önceki seriden farklı , üzerinde player 1/2 yazıyor sanırım hem 3d hemde oyunlarda bölünmüş ekranlarda full ekran oynatabiliyor. genelde bunun için ayrıca oyun gözlüğü alınması gerekiyordu.

    usb 3.0 mı netleştiremedim, servisin bilgisi yok hatta ilk defa kuruyoruz bu tv yi dedi :)
    uydu alıcısından arama yaptırdım kanalları yükledi, aslında çift anten var ama nedense sadece turksat uydusunu gördü hotbird uydusunu görmedi. TRT 4 K yayınını bulamadı ama Turksat 4K test yayını vardı onu açtım ses var görüntü yok :) muhtemelen TRT 4Kda da aynısını yapacak öncekinde yazmıştım sadece samsung TV ler destekliyor şuan

    PS 4 bağladım görüntü akışı ve geçiş hızı netlik gerçekten çok güzel, fll Hd filmlerde çok başarılı, henüz 4k denemedim elimde video yoktu
    ses çıkılını test etmedim soundbar kullandığım için pas geçtim

    gelelim - yönlerine. için doldu doldu taştı dün ya arkadaş neyin kafası bu..... cihaza and 5.0 koyuyordum oyun dışında bir halt yükletmiyorsun bu nasıl bir saçmalık, Google nasıl bir anlaşma yapılmış ise herşey kısıtlı, yani 8109 da 4.4.2 vardı hemen hemen herşey açıktı istediğin browsere yükleyip kullanabiliyordun, bunda kendi saçma sapan browsera mahkumsun akıl alır gibi değil.
    kumanda içler acısı önceki cihazlara göre Mouse özelliği yok, bilerek yapılmış olduğunu düşünüyorum çünkü markette yada farklı yerlerde tıklama yapmanızı engellemek için yapılmış. ben bir şekilde es explorer yükledim, (dosya yöneticisi) bu uygulama içinden Google marketin tam erişimine giriş yapabiliyorsunuz ordan bir şeyler yüklemek istedim ama ne mümkün o koca kafalı kumanda sadece aşağı ve yukarı gidiyor başka hiç bir yere erişemiyorsunuz sinir bozucu...

    arayüz çok yavaş, klavyeden menü yada ayarlar tuşuna basıyorsunuz ort 1 sn de açılıyor hatta bazen algılamadığını düşünüp ikinci kez bastığım oldu.. umarım güncelleme ile bunları bir kısmı düzelir. yoksa 5500 TL ye canavar gibi TV ler var...


    ürünün HEVC/H.265 olmasının ne artısı şuan için göremedim. USB 3.0 olsa ne olmasa ne olur gözle görülür bir hız olur mu bilemiyorum

    TV int bağlandıktan sonra bir güncelleme indirdi ve kurdu bir değişiklik göremedim. genel olarak bu şekilde vakit kısıtlı olduğu için bunları paylaşabildim, farklı bir gözlemim olursa yeniden paylaşıyor olurum.

    özet olarak smart TV takıntınız varsa, ve android için beklenti oluştu ise TV hayal kırıklığı, görüntü performansı yeterli , kasa şık, çözünürlük tatmin edici, ambilight paha biçilmez..

    Sn. Skull67 izlenimlerini paylaştığınız için çok teşekkür ederim şuan forumda ilk kullanan sizsiniz sanırım :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah alacak arkadaşlarada güzel bir açıklama olmuş. Usb 3.0 girişi mavi oluyor genelde ama olmadığından dolayı sanırsam servisteki elemanlarında bilgisi yok bide tv yeni olunca. Turksat 4k test yayınını bilmiyordum ama muhtemelen oda 60p olayından açmıyordur herhalde 3 model arasında kalmıştım verdiğiniz bilgiler ışığında hareket edicem yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

    rica ederim :)

    yardımcı olabildiysem ne mutlu.. hakkınızda hayırlısı :)




  • Philips Smart tarafini iyice kisitlamis.Sony Android Tv lerde en azindan disaridan apk yukleme olayi var.Sony izin vermiş.Philipste tamamen kisitli o yuzden youtube harici hicbirsey yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saitates

    Philips Smart tarafini iyice kisitlamis.Sony Android Tv lerde en azindan disaridan apk yukleme olayi var.Sony izin vermiş.Philipste tamamen kisitli o yuzden youtube harici hicbirsey yok maalesef.

    2014 model tv lerde and 4 vs vardı, onda çözüm bulundu ve hack lendi dışarıdan apk de yüklenebiliyor du marketteki tüm uygulamalarıda açabilmiştik. bakalım bu vs ve tv ler çok yeni elbet birileri el atacaktır.

    ben hallolana kadar smart özelliği yokmuş sayarak kullanmayıp sinir harbi yaşamamak taraftarıyım :) onun dışında TV keyif veriyor hakkını yiyemem birde şu yavaş menü sorunu hallolursa mükemmel olur, bununda nedeni and saçmalığı akşam ayarlardan çalışan uygulamalara baktım bir sürü şey açık gerekli gereksiz oda TV nin performansını düşürüyor




  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle.

    Benim yazdıklarıma paralel şekilde yorumlarınız var.

    İki kişinin kısa süreli tecrübesi sonucunda çıkan özet şu:

    Philips'de Smart Tv olayı hala boktan.
    Philips'i sadece TV olarak değerlendirirsek, gayet başarılı.


    Sevgiler, saygılar
  • SOKANARI S kullanıcısına yanıt
    çok ilginç iki adet 4 k video indirdim youtube den 60fps format mpg4 ama açmadı :)
  • Smart ve yazilim konusunda maalesef cok kotu..insallah guncelemeler ile düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7600 4K bir ürün ama ne mkv ne de mpeg4 formatındaki 4k videoları açmıyor cihaz ses var görüntü yok, şüphelenmeye başladım hikayeden 4K olmasın TV ler :)

    özellikle 60fps olan video indirdim, akşam birde 30fps indirim deneyeceğim,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    7600 4K bir ürün ama ne mkv ne de mpeg4 formatındaki 4k videoları açmıyor cihaz ses var görüntü yok, şüphelenmeye başladım hikayeden 4K olmasın TV ler :)

    özellikle 60fps olan video indirdim, akşam birde 30fps indirim deneyeceğim,

    Skull67 hocam indirdiğiniz dosyaların isim gibi birşeyleri varsa yazabilirseniz hatta media info ile codec özelliklerini yazıp buraya gönderebilirseniz yorum yapabiliriz. Ancak bu şekilde mkv mp4 dediğiniz zaman onlar sadece container olduğu için yani içindeki video asıl hangi codec ile encode edilmiş, 60 fps olup olmadığını göremediğimizden yorum yapmamız zor oluyor.

    Benim bildiğim zaten 60fps 4K video internette çok fazla yok şu aşağdaıki dosya ki bunu başka bir yerde de örnek vermiştim bildiğim kadarıyla 60 fps nin iyi bir örneği

    Big Buck Bunny-Sunflower version-2160p-H264-8MBIT- 60FPS-2D

    (http://bbb3d.renderfarming.net/download.html - bu sitede 3d - 2d 60fps 30 fps bir sürü encode edilmiş versiyonu mevcut benim test için kullandığımın özellikleri aşağıda audio codec ile ilgili olan kısmını kestim)

    General
    Complete name : C:\0-4K - 2160p\Big Buck Bunny-Sunflower version-2160p-H264-8MBIT- 60FPS-2D.mp4
    Format : MPEG-4
    Format profile : Base Media
    Codec ID : isom
    File size : 642 MiB
    Duration : 10mn 34s
    Overall bit rate : 8 488 Kbps
    Movie name : Big Buck Bunny, Sunflower version
    Performer : Blender Foundation 2008, Janus Bager Kristensen 2013
    Composer : Sacha Goedegebure
    Genre : Animation
    Encoded date : UTC 2013-12-17 16:40:26
    Tagged date : UTC 2013-12-17 16:40:26
    Comment : Creative Commons Attribution 3.0 -http://bbb3d.renderfarming.net
    ©com : Jan Morgenstern

    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L5.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 10mn 34s
    Bit rate : 8 000 Kbps
    Maximum bit rate : 35.1 Mbps
    Width : 3 840 pixels
    Height : 2 160 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 60.000 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.016
    Stream size : 605 MiB (94%)
    Writing library : x264 core 120
    Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:1:1 / analyse=0x3:0x133 / me=tesa / subme=11 / psy=1 / psy_rd=0.40:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=16 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=8000 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:0.60
    Encoded date : UTC 2013-12-17 16:40:26
    Tagged date : UTC 2013-12-17 16:40:29



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 12 Ağustos 2015; 10:33:17 >




  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    merhaba

    aşağıdaki youtube videolarını 4k downloader programı ile 4k versiyonlarını indirerek denedim

    https://www.youtube.com/watch?v=Z6lYqgWAmrg
    https://www.youtube.com/watch?v=UceRgEyfSsc
    https://www.youtube.com/watch?v=QS7lN7giXXc




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    merhaba

    aşağıdaki youtube videolarını 4k downloader programı ile 4k versiyonlarını indirerek denedim

    https://www.youtube.com/watch?v=Z6lYqgWAmrg
    https://www.youtube.com/watch?v=UceRgEyfSsc
    https://www.youtube.com/watch?v=QS7lN7giXXc

    Şimdi ilk linkteki Samsung 60 fps evet ancak onu indirdirdiğinizde çıkan dosya WEBM uzantılı oluyor Youtube un bu tip 60 fps 4k dosyalar için kullandığı codec bu..Bu yüzden indirdiğiniz dosyalar mp4 ise eğer 60 fps değil daha düşük verisyonlarını indirmiş olabilirsiniz. Siz bence bir mediainfo ile bu dosyaların özelliklerini inceleyin hatta buraya da gönderin lütfen. 2.ci linkteki Curvature Of Earth de yine ilk linkteki gibi.

    3. linktekinde zaten 60 fps seçeneği aktif değil yani 4k 60 fps yok..indirdiğiniz dosya 60 fps olamaz. Büyük ihtimal 30 fps dir.




  • Kendi oynatıcısı h265 destekliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 12 Ağustos 2015; 20:22:15 >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    merhaba

    60fps altında ise zaten sorunsuz açması gerekmez mi :) ben istediğiniz media detaylarını çıkardım ; sanırım istediğiniz bilgiler bunlardı

    https://www.youtube.com/watch?v=QS7lN7giXXc

    Genel
    Eşsiz ID :253984533968394989437225255021251296965 (0xBF13A4560E1C3B77A2EE4057AD627EC5)
    Tam isim :E:\[ULTRA HD] TRANSFORMERS 4 Trailer [HD 4K].mkv
    Biçim :Matroska
    Biçim sürümü :Version 4 / Version 2
    Dosya boyutu :241 MiB
    Süre :2dk 33s
    Kapsamlı bit oranı modu :Değişken
    Kapsamlı bit oranı :13.2 Mbps
    Yapım uygulaması :Lavf55.33.100
    Yapım kütüphanesi :Lavf55.33.100

    Görüntü
    ID :1
    Biçim :VP9
    Kodek ID :V_VP9
    Bit oranı :12.8 Mbps
    Genişlik :3 840 piksel
    Yükseklik :2 160 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hız modu :Değişken
    Default :Evet
    Forced :Hayır

    Ses
    ID :2
    Biçim :Vorbis
    Biçim ayarları, Floor :1
    Kodek ID :A_VORBIS
    Süre :2dk 33s
    Bit oranı modu :Değişken
    Bit oranı :128 Kbps
    Kanal :2 kanal
    Örnekleme oranı :44.1 KHz
    Sıkıştırma kipi :Kayıplı
    Akış boyutu :2.34 MiB (1%)
    Yapım uygulaması :Google
    Default :Evet
    Forced :Hayır

    https://www.youtube.com/watch?v=Z6lYqgWAmrg

    Genel
    Tam isim :E:\Samsung UHD - Transformers Age Of Extinction (2014) 4K ULTRA HD 2160p 60fps.mp4
    Biçim :MPEG-4
    Biçim profili :Base Media
    Kodek ID :isom
    Dosya boyutu :535 MiB
    Süre :3dk 50s
    Kapsamlı bit oranı :19.5 Mbps
    Yapım uygulaması :Lavf55.33.100

    Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :High@L5.1
    Biçim ayarları, CABAC :Hayır
    Biçim ayarları, ReFrames :2 kare
    Kodek ID :avc1
    Kodek ID/Bilgi :Advanced Video Coding
    Süre :3dk 50s
    Duration_FirstFrame :-33ms
    Bit oranı :19.3 Mbps
    Genişlik :3 840 piksel
    Yükseklik :2 160 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hız modu :Değişken
    Kare hızı :29.970 kare/s
    En az kare hızı :29.970 kare/s
    En fazla kare hızı :29.990 kare/s
    Renk alanı :YUV
    Krom altörnekleme :4:2:0
    Bit yoğunluğu :8 bit
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.078
    Akış boyutu :532 MiB (99%)

    Ses
    ID :2
    Biçim :AAC
    Biçim/Bilgi :Advanced Audio Codec
    Biçim profili :LC
    Kodek ID :40
    Süre :3dk 50s
    Bit oranı modu :Sabit
    Bit oranı :126 Kbps
    Kanal :2 kanal
    Kanal konumları :Front: L R
    Örnekleme oranı :44.1 KHz
    Sıkıştırma kipi :Kayıplı
    Akış boyutu :3.45 MiB (1%)

    https://www.youtube.com/watch?v=UceRgEyfSsc

    Genel
    Tam isim :E:\The Curvature of Earth 4K 60FPS.mp4
    Biçim :MPEG-4
    Biçim profili :Base Media
    Kodek ID :isom
    Dosya boyutu :440 MiB
    Süre :3dk 1s
    Kapsamlı bit oranı :20.3 Mbps
    Yapım uygulaması :Lavf55.33.100

    Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :High@L5.1
    Biçim ayarları, CABAC :Hayır
    Biçim ayarları, ReFrames :2 kare
    Kodek ID :avc1
    Kodek ID/Bilgi :Advanced Video Coding
    Süre :3dk 1s
    Duration_FirstFrame :-33ms
    Bit oranı :20.2 Mbps
    Genişlik :3 840 piksel
    Yükseklik :2 160 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hız modu :Değişken
    Kare hızı :30.000 kare/s
    En az kare hızı :30.000 kare/s
    En fazla kare hızı :30.020 kare/s
    Renk alanı :YUV
    Krom altörnekleme :4:2:0
    Bit yoğunluğu :8 bit
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.081
    Akış boyutu :438 MiB (99%)

    Ses
    ID :2
    Biçim :AAC
    Biçim/Bilgi :Advanced Audio Codec
    Biçim profili :LC
    Kodek ID :40
    Süre :3dk 1s
    Bit oranı modu :Sabit
    Bit oranı :126 Kbps
    Kanal :2 kanal
    Kanal konumları :Front: L R
    Örnekleme oranı :44.1 KHz
    Sıkıştırma kipi :Kayıplı
    Akış boyutu :2.72 MiB (1%)




  • Iyi Gunler,

    Foruma az once uye oldum.

    Fransa'dan yaziyorum. Bugun 55PUS7600 almak uzere magazaya gidecektim, bugune ozel bir indirim var, normal ucreti 1990 iken bugun 1790 €
    Son bir arastirma yapayim dedim, ve forumunuzda bu modeldeki smart tv sorunlarini okudum...

    Tereddute dustum.

    Sony KD55X8509 ile karsilastirirsak hangisini tavsiye edersiniz ?

    Cevaplariniz için tesekkurler
  • gaston92320 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bence ambilight'ı ne kadar istediğinizle bağlantılı bu soru :)

    Yoksa Sony, sony dir.


    Ben ambilight özelliğine deli olduğum için 7 senenin sonunda yine philips aldım.

    Sevgiler,
  • Orijinalden alıntı: ulashon

    55puk7100 modelini almıştım ama sonra gidip 55pus7600 olarak değiştirdim.

    sebebi aradaki 1.000 TL lik farkı zaten 600 TL degerinde "philips hue starter pack" vererek kapatması. Hue zaten alacaktım ve çok daha kaliteli bir tv yi 400 TL farkla almak cazip geldi. Tabiki henüz kurdurmadım. hue ise kampanya şartlarına gore ancak eylül ayı gibi elime ulaşacak.


    Selam ulashon

    55pus7600 ü nereden hue starter pack hediyesi ile aldın?
    Tüm satış noktlarında hue hediye ediliyormu bu cihaz ile birlikte?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boards -- 18 Ağustos 2015; 1:45:01 >
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün vatandan Philips 40pfk6510 aldım sizce doğru bir seçimmi yapmışım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaston92320 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi ben de ambilighta hayran kaldığım için aldım, galiba 7600 modeli 3 taraflı AL var, bende 7008k var 47" boyutta ama tv ünitesi beyaz lake olduğu için inanılmaz güzel yansıtıyor arka ledleri ve rahat 65" görsellik veriyor. 7600 konusunda da bir foto gördüm arkası lake ünite ile çok temiz yansıtmış, öyle bir üniteniz varsa ambilight a değer, yoksa anlamı kalmıyor pek. Özellikle belgesel izleyicisi iseniz nat geonun mavili yeşilli belgeselleri çok keyifli hale geliyor
  • merhaba

    evet 3 taraflı amb var ama yeni seride tam bir görsel şölen sunuyor, ah birde şu yazılım güncellemesi ile smart ve and özelliğini değiştirirlerse hakkını falyasıyla verecek, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, performans ve işleyiş bakımından hiç sıkıntı çıkarmadı.

    ps4 de oyun keyfi başka bir güzel ambilight özelliği ile. ama yine söylüyorum smart tv özelliğin, çok kullanıyorsanız sıkıntılı, ben kullanmadığım için şuan çok keyifle kullanıyorum Tv yi.
  • Sony android tanistik dun. Bugunde bu konuyu gördum yazmadan edemedim. Yorumlara baktim.
    Ben tv daha cok iptv ve sample tv ve konsol icin kullanacigim. Bu yuzden yeni tv de android özelligi iyi olmus. Yoksa harici cihaz android tv box dusunuyorum.

    Bana bunlar yapacak sorunsuz bi tv olarak philips önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün guncelleme geldi 7150 kullaniyorum.Güncelleme detaylarini bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.