Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizde 49 puk 7100 modeli var diimi TV üst kısmında da amblight ışıkları var mı acaba sadece yanlarda mi var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    Benim sadece yanlarda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüklemeyi bitirdi sanırım USB yi çıkartıp reboot system now mu diyecegim yardımcı olurmusunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum hiç ama reboot system now demek şimdi yeniden başlat demek başkasa seçenek yoktur zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hallettim teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goktepe kullanıcısına yanıt

    Hocam sizi baya meşgul ettim hakkınızi helal edin

    Bir şey sormak istiyorum siz hangi yazılımı kullaniyorsunuz acaba, ben sitedeki ve müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği 038.219 yazılımıni kurdum özellikle hızlı akan sahnelerde dalgalanmalar titremeler devam ediyor.. artık yazılımsal diilde teknik bir sorun mu diye düşünmeye başladım bir servise göstersem mi diye düşünüyorum.. fikrinizi almak istedim .. siz de bu sorunlar yok sanırım diimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam ne rahatsızlığı bende 219 sürümü varmış fotosunu ekledim ama senin arıza bencede yazılımsal gibi gelmedi ama yinede belli olmaz yazılım çok alakasız hatalar verebiliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekürler

  • Fair17 F kullanıcısına yanıt

    yazılımı paylaşır msıınız?

  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    Bunu nereden yapıyoruz. Android hata ayıklama moduna nasıl girip ne yazıyoruz.

  • murat ergull M kullanıcısına yanıt

    Merhaba, öncelikle uzun zamandır foruma girmiyordum ve mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama elimde bulunan 4k yazılımları altta paylaşıyorum.


    Philip'sin ilk çıkan bu model android tv leri maalesef ram-işlemci olarak yetersiz ve sorunlu cihazlar sürekli donma takılma v.b bir çok sorun yaşanıyor. Son verilen bu 4k (QV151E_000.006.172.000) yazılım bende ses ile ilgili sorun oluşturmuştu ve kaldırdım. (ses biraz çatallı ve boğuk çıkıyor).


    Bu son yazılımdan önce 4K için 2 yazılım daha verilmişti (QV151E_0.6.0.5) ve (QV151E_0.6.24.0) onlarda ses ile ilgili her hangi bir sorun yok. Her 3 yazılımı da paylaşıyorum.


    4 K yazılımı kurduktan sonra kullanılmayan ve gereksiz programları kaldırır veya devre dışı bırakıp, güncellemeleri de iptal ederseniz daha rahat kullanırsınız. Geçmiş sayfalarda bir arkadaş daha iyi performans ve sorunsuz kullanım için hangi programları kaldırıp devre dışı bıraktığını paylaşmıştı.(sayfa 213 te alıntılanmış mesaj içeriğinde görebilirsiniz.) Yoksa bir süre sonra Tv de takılmalar, donmalar ve reset'ler artıyor.


    Tv yi yeniden kurarsanız artık desteklenmediği için "play store",ye bağlantı yapamıyorsunuz ve Youtube'de açılmıyor. Youtube yi dışardan apk yükleyerek çözebilirsiniz. Ancak 4 k olmayan ve son verilen resmi yazılım (QV151E_000.005.038.219) ile 4K olan ve yine en son verilen (QV151E_000.006.172.000) beta yazılımda "Bilinmeyen kaynaklardan" maalesef apk yüklemeye izin verilmemiş . Diğer yazılımlarda ise yüklenebiliyor.


    Eğer, 4k yazılım yükledikten sonra tekrar son yazılıma veya bir alt yazılıma dönmek isterseniz kurtarma menüsü ile dönebilirsiniz. Bununla ilgili forumda geçmiş konularda açıklama yapmıştım.


    4K yazılım Linkleri:


    ilk yazılım QV151E_0.6.0.5  : 

    https://www.dosyaupload.com/Ljlj/autorun_QV151E_0.6.0.5.upg


    ikinci yazılım QV151E_0.6.24.0 :

    https://www.dosyaupload.com/27efB/autorun_QV151E_0.6.24.0.upg


    Son yazılım QV151E_000.006.172.000 :

    https://www.dosyaupload.com/27efA/autorun_QV151E_000.006.172.000.upg




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 27 Eylül 2023; 10:41:53 >




  • serkanctn S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Bu durum google'ın artık yüklü işletim sistemine destek vermemesinden kaynaklanıyor. Fabrika ayarlarına dönüldüğünde güncellenmiş olan uygulamalar eski versiyona döndüğünden sorun yaşanıyor.


    Örneğin; google hesabınız ile oturum açamıyorsunuz, play store'ye giremiyorsunuz, youtube açmaya kalktığınızda " bu işleme izin verilmiyor" uyarısı veriyor.


    Maalesef 8-10 yıl önce alınan ürünler zamanı geldikçe bazı özellikleri bu şekilde kullanılmaz duruma gelecek.


    Ben de Philips 49Puk7150 tv mi fabrika ayarlarına döndürdüğümde aynı sorunlar oldu. Bir türlü Google hesabımla iki adımlı doğrulama ile oturum açıp Google Play Store bağlanamadım. İlk aşamadan sonra ikinci aşamada açılan tarayıcı sayfa işlemde sürekli takılıp kaldı. iki aşamalı girişi kaldırıp denedim ama her şey doğru olmasına rağmen yine "kullanıcı adınız ve şifreniz uyuşmuyor" uyarısı verdi ve giriş yapamadım.


    Google hasabı oturum açma sorununu "Android System WebViev" APK yi dışarıdan güncelleyerek çözdüm ama bu defa da fabrika ayarları ile gelen "Google Play Store" nin versiyonu çok eski olduğundan "play storeye" bağlanmaya çalıştığımda yine hata verdi. Aynı şekilde bu programı da güncelledim ve play strore'ye giriş sorunu çözüldü. Ancak Tv, gerek donanım, gerekse işletim sistemi olarak düşük kaldığından (Android 5.1 (Lollipop) güncellenen programları kaldırmıyor ve Tv de donmalar, kasmalar oluyor.


    Aynı şekilde "Youtube açma sorunun nu da dışardan uygun Apk ile güncelleyerek çözmek mümkün ve sadece youtube yüklemek çok fazla sorun yaratmıyor.


    Ancak daha hızlı tepki veren takılmayan donmayan bir televizyon istiyorsanız diğer programları güncellemenizi pek tavsiye etmem.


    Eğer diğer özellikler de benim için önemli derseniz o zaman "mi box" veya "stick" alıp kullanmak daha mantıklı olabilir...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 26 Eylül 2023; 17:59:50 >




  • Beyler merhaba. Bizde 2017 Philips Android TV var ve birkaç gündür KENDİ KENDİNE MAĞAZA MODU/DEMO MOD konumuna geçiyor. Biz hiçbirşey yapmadık. Ambilight kendi kendine açılıyor. Güncelleme de gelmedi. Ne yapmak lazım?

    Sanırım gizliden gizliye ufak (patch) tipi güncelleme atarak bozdular. Konum ayarı (Genel ayarlar) menüsünde de Ev ve Mağaza yerine Ev ayarı kısmında "ANA MENÜ' diye ayar yazısı çıkıyor saçma şekilde.


     2015 PHİLİPS ANDROİD TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Kasım 2023; 15:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 9 Aralık 2023; 2:10:22 >
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam. Fişi çıkarıp tekrar taktım ve ayarları kurcaladım biraz. Şimdilik tekrarlamadı demo ve mağaza modu olayı ama belli olmaz.

    Bir de bu Philips televizyonlarda kendi kendine menüler arasında zıplıyor kumandadan sanki o tuşa basmışsınız gibi. Örneğin YouTube'da gezerken kendi kendine birden Netflix'in açılması gibi, veya sık kullanılanlar düğmesine basmadığınız halde kendi kendine açılması gibi saçmalıklar.

    Not: Üstteki bir önceki mesajımda menü dilini İngilizce yapınca Türkçe'ye çeviri hatası yaptıklarını da farkettim. "Ana Menü" yerine "Home" yazıyor olması gerektiği gibi İngilizce yapınca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Aralık 2023; 2:15:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puk7150 bu gece gitti tv. Hic acipmiyor. Fisi takinca. Logo geliyor 10 saniye sonra karariyor kaliyor. Yeni yazilim yukledim durum ayni. Cozum onerisi olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 657 6 kullanıcısına yanıt

    Ayni durum bende de var.logoda kalip kapaniyor. Brn yazilim attim kac kez ama gene sonuc ayni. Sorunu tespit edebildiniz mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk yi yüklerken çıkan pencerede iptal butonunun yanında yükle var ama bir türlü o seçeneği seçemiyorum. iptal seçilebiliyor sadece. Ne yapmam gerekiyor?

  • International kullanıcısına yanıt
    Menuye giren bir tusa basman lazım. Mesela kumandadan ayar tusuna bas sonra geri tusuna bas cik. Buton aktiflesecektir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadirman37 kullanıcısına yanıt
    Hıcam eminmisin? 3 farklı dosya yöneticisi denedim. 3ünde de aktif değildi yükle butonu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.