Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saygı değer arkadaşlar,

    uzun zamandır beklediğim PHILIPS 65PUS8901 Ambilux serisi yavaş yavaş marketlerde rafları doldurmaya başladı. Şuan için fiyatı 17.999 TL . Şuan için Vatan ve Teknosa'da satışta. İki markette bu tv için özel kampanya hazırlamış. gerçekten bu özellikte bir tv arıyorum fakat bu kadar para vermeye değer mi bilemiyorum. evet çok pahalı bit tv ye bu kadar para verilmez 1 sene sonra yenisi çıkacak fiyatı %40 düşecek falan filan. böyle düşünürsek bunun sonu gelmez hiç bir televizyon alınmaz. fakat şuana kadar hiç bir televizyonumdan zarar etmedim. 5 yıl önce philipsin ilk led ambilightlı tv sini almıştım hala kullanıyorum taş gibi. komik bir rakama satacak olsamda hakkını verdi yıllarca. PHILIPS 65PUS8901 alırsam da uzun bir süre zaten değiştirmiyeceğimi düşünüyorum.

    gel gelelim vatan ve teknosanın kampanyalarına.

    Vatan Computer şöyle bir teklif sunuyor:

    Ön Sipariş kampanyasının katılımcılarına 3 ödül seçeneği sunulacaktır. Bunlar 1 senelik TAV Passport üyeliği, 1 senelik Hillside City Club ve Norveç Kuzek Işıkları tatilidir. Formu dolduran katılımcı sadece 1 ödül paketini seçebilir.

    Teknosa kampanyası :

    1800 TL hediye çeki.

    Burada ilgimi çeken Norveç Kuzey ışıkları tatili. ben buna zaten eninde sonunda gidicem hep görmek istediğim biyer ve 3 gecelik turlar kişi başı 2000euro dan başlıyor eşimle beraber 4000 euro yapar. ama yeni evli bir çift olarak hemen buraya gitmek mantıklı mı bilmiyorum çünkü evimize dyson dc33 almayı planlıyorduk. onun fiyatıda 1900 tl. teknosanın hediye çeki onu karşılıyor tv bana 16000 ya gelmiş olacak (karttan kazanacağım puanlar dahil)

    kısacası PHILIPS 65PUS8901 tv yi tavsiye edermisiniz yoksa daha uygun fiyata bu özellikte başka tv ler var mı?

    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pus8901-65-164-cm-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html




  • TechTurkey kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Kişiye göre fiyat konusu göreceli bir durum olabilir ancak bana göre yazdığınız fiyat çok pahalı, eğer acil değilse bir kaç ay beklemeniz yararınıza olabilir. Tatil ve hediye çeki konularına gelirsek; philips geçen sene de sattığı tv ürünlerinde tatil kampanyası yapmıştı ancak tv alıp tatil kampanyasına başvuru yapan kişilerin neredeyse tamamı şikayetçiydi. Bu yüzden bence hediye çeki veya size cazip gelen diğer seçenekler daha mantıklı olabilir. (Philipsin geçen sene yaptığı tatil kampanyası ile ilgili bu forumda yazılanları ve şikayetvar.com' yazılan şikayetleri inceleyebilirsiniz)

    https://www.sikayetvar.com/philips-tv-avrupa-seyahati-hikayesi
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv-ucur-beni-android-tv-kampanyasi-5
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv-alana-avrupa-tatili-bedava-kampanyasi-bet-degil
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv-ucretsiz-avrupa-tatili-yaniltmacasi




  • TechTurkey kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki yoruma katılıyorum, tatil kampanyasının fiyasko olduğunu ben de okumuştum sanırım bununla ilgili youtube'da bir videonun yorumlarında dile getirilmişti ...
  • Yapmayın gercekten yazik o paraya.Bir tv icin bu rakamlarin telaffuz edilmesi ve 'normallestirilmesi' beni gerçekten üzüyor.Ambilight evet hoş,seyir zevki veriyor ambilux bu zevki daha da katlıyor ama bu kadar paraya deger mi?Bu ambilight tv lerin ilk çıktıkları tarihi hatırlıyorum o zamanda cok fahiş fiyatlara satıyorlardı.Yani sizi uzmek ve kirmak degil amacim sadece bu simsarlara daha fazla para kaptirmayin ve orta yolu izleyip makul bir tv alin.Ha illa ben cok istiyorum dersenizde biraz sabir o da dusecektir.
    Selam ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 49" puk7150 android tv satın almıştım 3099 TL ye. 29 Ocak'ta Uçurbeniandroidtv kampanyası ile Roma'ya gidip geldim. Uçak biletleri olarak 190 Euro (620 TL) talep ettiler. Uçak biletlerinin 450 tl sini BA Life ödedi.
    2 Gece konaklama olarakta var olan otellerde uygunluk olmadığından yine 4 yıldızlı Des Epoques Hotel'de rezervasyon yaptılar (200 Euro ödemesi BA Life tarafından).
    100 TL beymen club hediye çekinide mail olarak attılar. Ben zaten bir tv alacaktım ve bir sorun yaşamadan Roma turu yapmış oldum :)

    17.999 TL bir fiyat etiketi bence de çok yüksek miktar. Tv yanındakiler ve promosyonlar için değil tv yi begendiyseniz almalısınız, Tabi arz talep ve imkan çerçevesinde karar verilmeli
  • mehmet_bluefox aldığın tv'den memnun musun? Ben de bu aralar 65PUK7120 etrafında dönüyorum. Dün Vatan Bilgisayar'da bayağı bir inceledim. Genel anlamda hoşuma gitti. Gerçi kocaman showroom'da ne kadar etkileşim olur orası ayrı mevzu, evde daha etkileyici olacağı kanısındayım. Ancak izlediğim demolardan birinde hoşuma gitmeyen bir durum söz konusu oldu. Bir maç yayını vardı, futbolcular koşarken arada sırada tam vücut sınırlarında karelenme oluyor. Acaba demodan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum, sizin genel oalrak görüşünüz nedir TV hakkında...
  • Selam arkadaşlar bugün bimeksde philipslere bakarken eleman 55pus7101 i 4669 dan bi para almadan 4100e verebileceğini söyledi. bi para 700 lira ama bi para almazsam 550 lira düşüyor. Sitelere baktım böyle bir fiyat yok. Ne dersiniz, 4100 e bırakırken 55pus 7101 alınırmı sizce ?
  • 6 aydir 55pus7909 kullaniyorum cok memnunum. Sadece tv goruntusunu telefona aktaramadim o canimi sikiyor ama olmasa da olur sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anqunadan A kullanıcısına yanıt
    android phlips uygulamasıyla damı tv yi tele aktaramıyorsun
  • Arkadaşlar bu akıllı tv leri alınca, yani aldığımız gün evde internet bağlı olması gerekiyor mu, hani ayarlamalar falan yapmak için. Önce internet bağlatıp sonra mı tv almalıyız. Son birşey, ben normalde telefonun internetini bluetooth ile laptopa bağlayıp internet kullanıyorum laptopdan, aynı şekilde telefonun internetini tv ile paylaşıp internetti tv üzerinden de kullanabiliyor muyuz. kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • Ben mesela tvde işlem yapmak için(sadece uygulama indiriyorum) sadece telefonumun internetini kullanıyorum. Fakat yüksek mb lı işlemlerde film izlmede vs kota konusunda sorun yaşayabilirsin. Film izlemeyeceksen bence eve internet almana gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film falan şimdilik netten izlemeyi düşünmüyorum, yazın pek evde olmuyorum kışa düşünürüm netten tv film işini. ama anladığım kadarıyla telefonun internetini tv ile paylaşıp kullanabiliyoruz. benim aylık 6 gb kota var aveadan (yeni türk telekom), film milm izlemezsem tv güncellemesi için falan yeterli olur herhal hemi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirman37

    android phlips uygulamasıyla damı tv yi tele aktaramıyorsun

    Evet bir yerde sadece apple ile baglandigini yazmis philips Türkiye. Ama oyle sacma bir sey olmaz o zaman android uygulamasi neden var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın kurulmak üzere philips 55pus7101 için söz kestim bimeks ile,4100 tl. +3 yıl garanti için 400 lira istediler almadım, 2 yıl kendi garantisi var. +3 yıllık yani toplam 5 yıllık garantiyi almalımıydım kararsizim şimdi. bende 3d falan diye samsung 7000 falan çok gittim geldim ama forumlarda gez dolaş yine ağırlık phile kaydı. phildeki şikayetler hep androit yavaş, yada eski 2015 ler için 4k açmıyor yönünde, ha bide avrupa bileti veriyormuşda ekstra para istemişler falan diye şikayetler var. ama ben tv alıyorum uçak bileti değil :) nihayetinde 3d mi, 3 taraf ambilight mı derken 3 taraf ambilight olsun dedim. 3d içerik devamlılığı yok, belli başlı eski filmler var ve yenisi gelmiyor yorumlarıda etkili oldu 3d ısrarımdan vazgeçmemde. yoksa 7600 ü alıp beta sürümle 4k sorununuda çözecektim. yada buradan sık sık dallass'ın tavsiye ettiği gibi ju7000 alacaktım ama bazı samsung bayilerinde teşhirdeki ürünlerde bile yanlardan ışık sızması görünce 2-3 ay önce soğudum samsung'dan, yoksa baya baya ju7000 düşünmüştüm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramço07

    Arkadaşlar bu akıllı tv leri alınca, yani aldığımız gün evde internet bağlı olması gerekiyor mu, hani ayarlamalar falan yapmak için. Önce internet bağlatıp sonra mı tv almalıyız. Son birşey, ben normalde telefonun internetini bluetooth ile laptopa bağlayıp internet kullanıyorum laptopdan, aynı şekilde telefonun internetini tv ile paylaşıp internetti tv üzerinden de kullanabiliyor muyuz. kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    TV yi Internete bağlama gibi bir zorunluluğunuz yok, ama bağlarsanız hem güncellemeleri hemen alabilirsiniz hemde TV nin akıllı içeriğinden faydalanabilirsiniz. TV deki uydu sistemi dışındaki tüm içerikler ınternet ile çalıştığı için kısacası int olmadan pek bir keyfi olmuyor TV nin
  • Hala Philips televizyon alanları görüyorum, yapmayın etmeyin. Paranıza yazık olur. Arkadaşlar gidin bir sikayetvar.com'u falan okuyun. Philips TV'ler işe yaramaz. Inanın bana aldığıma bin pişmanım. Yemişim uçak biletini, TV düzgün çalışmıyor ki. Ne açılması düzgün, ne kapanması. Kumandası algılamıyor, bazen bir tuşa basıyorsun iki kere basmış gibi algılıyor, TV kendi kendine reset atıyor, mobilden (Chromecast ile) görüntü paylaşıyorsun görüntü gidiyor, bozuluyor falan filan. Resmen işkence. Eve servis çağırdım, arızaları evde servis gayet güzel gördü. Videolarını falan da çektim gösterdim ama ilk 6 ay hakkım olmasına rağmen servis hiçbir şekilde iade raporu vermiyor. Servise gönderiyorsun, problem yok diye rapor yazıp geri gönderiyorlar. Yani ürün kötü, servis ondan kötü.

    Kullandığım model 49PUK7100. Bir daha hayatta evime Philips almam.

    Tüketici Hakem Heyetine verdim, karar çıksın da bir an önce değiştireyim diye bekliyorum.




  • yaşadığın sorunlar için üzüldüm ama LG nin SAMSUNG un ve SONNY nin forumlarında senin gibi şikayet eden eve bir daha sokmam diyen o kadar çok kişi var ki....

    birde hem philipste hemde diğerlerinde memnunum diyen bir sürüde kişi var

    şikayet var samsun tv şikayetleri 1564 teşekkür oranı %4, LG 1391 teşekkür oranı %3, Phlips TV 1501 teşekkür oranı %5

    görüldüğü üzere her marka ve modelde sorunlu TVler var.

    Elektronik işi biraz da şans işi....
  • Hayırlı olsun bekliyoruz bakalım yeni model yorumları bence iyi bir işlemci ve ram takviyesiyle canavar olur cihazlar bende puk7100 var dediğin gibi 3d bence gereksiz bir iki film zorla seyrettik gözleri yoruyor ve sinema gibi değil
    keşke lcd leride pc gibi yükseltme şansımız olsaydı ram takviyesi fena olmazdı
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da ki arkadaşa yeni sürüm gelmiş yani trt4 nın açmış olduğu sürüm bana usb ye yüklüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberci1981 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, upload etmeni merakla bekliyoruz :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic35 -- 30 Mayıs 2016; 16:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.