Şimdi Ara

2015 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları[İlk Mesaj Güncel] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
38
Favori
39.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu takip 3 arÇ var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DENİZBANK vs. bütün kampanyaları ilk mesaj a yazarmısınız
  • 2013 ocak ayında, 2012 model araç satın almanın en güzel yanı 2015 ocak ayında saklı
  • Silver Shadow kullanıcısına yanıt
    Sitede vakıf yazmıyor ama bende beklemedeyim @Silver Shadow

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess ten azda olsa chippara bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 motor ve üstüne ne Biçim vergi varmış öyle yahu ikinci elde neden fiyatı düsuk Anlaşılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximum 5 taksit yapıyormu
  • Axess icin durum nedir,siteye girip kontrol etmek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model aracım için en alt seviyeden ödeyeceğim değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furuncu64

    Kampanya Detayları
    2-31 Ocak 2015 arasında CardFinans kredi kartıyla veya Kampanyaya dahil Fixcard’lawww.vergikolay.com.tr,www.gib.gov.tr,www.finansbank.com.tr veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak 50.000 TL’ye kadarki Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı! Ayrıca, Motorlu Taşıt vergisi ödemelerinde taksit kampanyamızdan yararlanan tüm müşterilere, SMS’le gönderilecek indirim kodu ile 2 Ocak- 28 Şubat 2015 arasındawww.mtv.goldmaster.com.tr 'de Finansbank kredi kartları veya Kampanyaya dahil Fixcard’la yapacakları alışverişlerde %50’ye varan indirim imkanı !

    Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebilir. 50,000 TL ye kadar yapılacak olan ödemelerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacak olup, 50.000 TL'yi aşan ödemeler ise tek çekim olarak gerçekleştirilecektir.
    İndirim kodları ödeme sonrasında müşterilerin banka sisteminde kayıtlı cep telefonlarına sms ile bildirilecektir. Müşteriler bu kodları 02 Ocak-28 Şubat 2015 tarihleri arasındawww.mtv.goldmaster.com.tr 'dan yapacakları alışverişlerinde kullanabileceklerdir.
    İndirim oranı ürüne göre değişkenlik gösterecek olup, en fazla %50 oranında indirim uygulanacaktır.
    Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.
    İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez
    www.finansbank.com.tr ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması ve indirim kampanyası geçerli olmayacaktır. Bireysel ve ticari banka kartları, sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit ve indirim kampanyalarına dahil değildir.
    Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
    İndirimin uygulanmasıwww.mtv.goldmaster.com.tr firmasının sorumluluğunda olup, indirimle ilgili konularda firmadan bilgi alınabilir. Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


    http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp6330/mtv-cardfinansla-3-taksit.aspx

    Finansbank ATM de ödeye bilirmiyiz acaba




  • Devlet baba bi büyüklük yapsa deseki bu sene vergileri artirmiyoruz. %5 dusurduk :). ruyaydi gerçek oldu derdik beee. Arabanin vergisi 187 den 206 ya cikmis araba yaslaniyor vergi artiyor yaww...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortasına 400-900 arası para istiyorlar, kasko 1000 tl üzeri, MTV 950den yüksek. Olsun ya marmaray var.

    Kampanyalarda sürekli taksit var indirim gibi bir şey yapın artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ​İş Bankası Maximum Kart’ınızlawww.isbank.com.tr’ de İnternet Şubemiz üzerinden (*) yadawww.gib.gov.tr’ den 2 Ocak – 2 Şubat 2015 tarihleri arasında yapacağınız 100 TL ve üzeri tutardaki Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı!


    quote:

    Kampanya Detayları:


    1- Kampanyamız kapsamında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni 2 Ocak- 2 Şubat 2014 tarihleri arasındawww.isbank.com.tr 'de İnternet Şubemiz üzerinden veyawww.gib.gov.tr’den ödeyen müşterilerimiz, ödeme sonrasında kendilerine iletilecek kodu kullanarak, hizlial.com’da 28 Şubat 2015 tarihine kadar yapacakları 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde geçerli 50 TL indirim fırsatından yararlanabilecektir.
    2-www.hizlial.com’da geçerli 50 TL indirim fırsatından yararlanılması için Maximum Kart ile yapılacak MTV ödemenizin ardından Banka sisteminde kayıtlı cep telefonuna gönderilecek kodun kullanılması gerekmektedir.
    3- Hizlial.com’da geçerli 50 TL indirim fırsatı, 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde kullanılabilecektir. Taksitli alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulmaktadır.
    4- Hizlial.com 50 TL indirim kampanyası TL yükleme, altın, takı ve değerli maden alışverişlerde geçerli değildir. Yasal düzenleme uyarınca hizlial.com’dan yapılan cep telefonu alışverişlerinde taksit yapılamamaktadır.
    5- Hizlial.com’dan Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
    6- Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kapsamında her müşteriye sadece 1 kod iletilecek ve her müşteri sadece 1 kod kullanabilecektir.
    7- Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi kapsamında taksit fırsatı 2 Şubat 2015 tarihine kadar, hizlial.com 50 TL indirim kampanyası 28 Şubat 2015’e kadar geçerlidir.

    *www.isbank.com.tr 'de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde İş Bankası Maximum Kart müşterilerimize hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunulacaktır. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması durumunda ise 100 TL ve üzeri tutardaki ödemelerde 3 taksit fırsatı sunulacaktır.




  • 3 taksitin üzerine çıkan olmamış henüz. ay sonunu mu beklesek
  • Garanti Cep Şubesinden yapınca Piranha tabletlerde indirim veriyor. Detaylar linkte
    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/aralik/mtv_piranha_kampanyasi.page?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk taksit 1012 tl.
    4 yada 5 taksite ihtiyacim var bu dönem.
    Paraf tan umutluyum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımın en rahat mtv dönemleri evdeki arabaları yazın sattım eşime 2000 model 206 aldım 1.4 vergisi 6 aylık 56 lira çok şükür ilk kez es geçicez
  • 1 – 31 Ocak 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini İnternet Şubesi, Cep Şubesi, garanti.com.tr, 4440333 Alo Garanti veya Paramatikler’den yapan müşterilerimiz store.piranha.com.tr adresinden yapacakları tablet alışverişlerinde %40 indirim kazanacaktır.
    İndirim sadece Zoom II Tab 7.0, Aristo Q Tab 7.0 (3G) ve Ultra II Plus 9.0 Black tabletlerinde geçerlidir.
    Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 12 Şubat’a kadar SMS ile gönderilecektir. SMS ile gönderilecek olan kampanya kodunun store.piranha.com.tr adresinde ibraz edilmesi gerekmektedir.
    Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 20 Şubat 2015 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir.
    İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez.ve tek kullanımlıktır.
    Piranha ve Garanti Bankası gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
    İnternet Şubesi, Cep Şubesi, garanti.com.tr ve 4440333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapılan tüm MTV ödemelerinde 3’e varan taksit seçeneği sunulacaktır. Paramatikler’den yapılan MTV ödemelerinde taksit imkanı bulunmamaktadır.
    Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, Amex Business, Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri faydalanabilir.

    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/aralik/mtv_piranha_kampanyasi.page?




  • Konuya binaen motorlu taşıtlar vergisine bakayım dedim.
    2012 yaris 1 life 412 lira imiş.
    Sonra gözüm trafik cezaları bölümüne takıldı.
    Birde ne göreyim ceza varmış 6 ay öncesinden, tebliğde 8. ayda yapılmış sözde kime yaptılarsa.
    Nerede ve nasıl oldu hatırlamıyorum bile.Hız yapanda biri değilim ki.1 motorla ne hızı yapacaksam
    Sanırım paşa paşa ödeyeceğiz var mıdır fikri olan.





  • kenist kullanıcısına yanıt
    egm sitesine gir. cezanın nerede ve hangi suçtan kesildiğini görürsün. Ben zaman zaman burayı kontrol ediyorum. tebliğat adresim mevcut adresim olmadığından (çocuğu okula kayıt ettirebilmek için değiştirmiştim) haberim tesadüfen olmuştu. Zaten apartmana da gelse görememe ihtimalim vardı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.