Şimdi Ara

2015 model passat comfortline 1600 km (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2016 modelini bekle.2015 modeller sorunlu.her tarafında sıkıntı cıkıyor.2016 modellerde sorunlar en aza indirilmiş.avrupa forumlarda bile yazılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Acilir tavan olmadan tamamen cop. Hele bir de merceksiz olanlar var kii. Passat aldim diye seviniyor garibim

    dostum ben acılır tavana karsıyım...hatırlamak ıstemıyorum hatta ama akıl notu olsun dıye yazıyorum...2 yıl once uzun yolda megane 2 ters takla atmıs araba gorduk... ondekılerın kemerı takılı oldugundan sadece 1 rının kolu kopmustu cam tavandan kolu cıkmış takla atarken....arkada oturana bakamadım zaten kemer takan olmuyor cogunlukla...bu bende fobi oldu biraz...allah kımseye kaza bela vermesin...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Dogrudur ustam. Ama yola cikmak zaten basli basina bir risk zaten. Arabaya bindigimde on arka farketmez. Herkese kemer taktiriyorum. Ben onlemimi alayim da gerisi artik bahtimiza.. Ha normal tavana gore biraz daha risklidir. Ancak cok iyi bir olay bence. Belki kimisi kirilir falan diye dusunebilir. Ancak ciddi testler sonucunda uygulamaya geciyor bu donanimlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki araç alınır ama ben ilan sahibini pek güvenilir bulmadım. Alttaki açıklamada aracın 790 km olduğunu belirtmiş, ama siteye 1600 olarak kaydetmiş. Ayrıca göstergeleri çekip koyduğu hiçbir fotoğraf da yok. Dolayısıyla işin içinde bir bit yeniği mevcut gibi duruyor.
  • B8'deki manuel vitesin dandikliği ve sorunlarını sağır sultan bile duydu ben olsam almazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 9 Nisan 2016; 22:46:36 >
  • Arkadaşlar telefon ile yapmış olduğum görüşmede comfortline sıfır fiyatı için bayiden en son 90.700 tl fiyat aldım ve fiyatta bayiye gittiğim zaman ufak birşey daha yapıcaklarını belirttiler muhtemelen 90.000 bine yuvarlıcaklar fiyat haricinde forumdan takip ettiğim kadarıyla ekstralar alanlar oluyor kaput koruma falan gibi bu konuda ne gibi şeyler talep etsem kopartabilirim yönlendirirseniz sevinirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.