Şimdi Ara

2015 dizel focus titanium satıp astra k almak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçtiğimiz yaz aylarında 2015 ford focus dizel titanium araç satın aldım. araçtan memnun olmadığım pek bir nokta yok. fakat bazı durumlardan dolayı aracı kardeşime devretcem. yeni bi araba bakmaya başladım sizce astra k 1.6 cdti dynamic veya excelence pişman eder mi?maksimum 95 bine kadar çıkabilirim. özellikle kullanmış arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.



  • Şuan bende 1.4 Dynamic Astra var ve focustan sonra üzmeyeceğini söyleyebilirim. Fakat focusu satıp astra alıcam deseydiniz aradaki fiyat farkı değecek kadar fark yok derdim fakat sizin durum biraz farklı.

    Astra K'dan önce J kasası vardı ve J kasadan inip K kasaya binince araç çok ferah ve orta konsolun kullanımı aşırı rahat geldi. Malzeme kalitesi çok çok iyi olmasada Leon'dan kaliteli, Golft'ten bi tık aşağıda malzeme kalitesi var diyebilirim.

    160'lardan sonra hafif bir rüzgar sesi alıyor fakat çok rahatsız edici bir durum değil ve 160'a çok nadir çıkıyorum.

    Boy 1.68 () olduğu için oturma pozisyonu biraz önde ve arkamdaki yolcu için çok geniş bir yer kalıyor. Sizinde 1.80 olduğunuzu varsayarsak arkanızdaki yolcu rahatsız olmayacaktır.

    Aracın eksik şeylerine gelecek olursak, torpido gözünde ışık olmaması tam bir fiyasko. Gece torpidoda bişey arayanın telefon ile ışık tutmadan bulmaması neredeyse imkansız. Vitesin önündeki flexdock dedikleri şeyde tam bir rezalet. Onun yerine derin bir göz yapılsa en azından otopark kumandaları vs. bişeyler konurdu fakat şuan orası hiçbir işe yaramıyor.

    Dynamic ve excellence arasındaki farka gelecek olursak, en büyük farklardan biri Led Matrix far teknolojisi. Bu farı dynamic pakete +5000 TL ödeyerek opsiyon olarak satın alabiliyorsunuz. Bildiğim bir diğer fark ise arka yolcu koltuğuna havalandırma çıkışı ve usb girişi portu.

    Bu kadar para vermeye değer mi konusuna gelecek olursak bütçenizi zorlamadan 95 çıkıyorsa alın keyfinize bakın. C segmentindeki en alınası araçlardan biri. (Diğeri golf bence) Aracı almadan önce çok araştırdım ve sıfır alan arkadaşların bazı sorunlar yaşadığını ve bir türlü çözülemediği hakkında isyan yazıları okudum. Verdiğiniz fiyatı dikkate alarak 2. El bir araç alacağınızı düşünüyorum. Alacağınız aracın 2016 Nisan sonra üretilmesine dikkat ederseniz iyi olur çünkü 2016 Mart üretimi itibari ile araçtaki bütün sorunlar giderildi.




  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    olabildiğince tatminkar bir cevap vermişssiniz teşekkür ederim.ben focustan sonra farklı bir araba kullanayım diye astra düşünüyorum. fakat dediğiniz birkaç fiyasko küçük ama önemli ayrıntılar. verebileceğim fiyattanda anlaşılan üzere ikinci el araç alacağım. dediğiniz tarihide değerlendiririm. şuan araştırma aşamasındayım. verdiğiniz bilgiler gayet aydılatıcı oldu.
  • Excellence paket farkı;



    Elektrikli katlanır yan aynalar, kör nokta uyarı sistemi, gelişmiş park pilotu, geri görüş kamerası, koltukları yarı deri, MY 17 öncesi modellerde 18" excellence jant, Led Matrix LED Farlar, İç brj renk seçeneği.



    Excellence'da sport tuşu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.