Şimdi Ara

2015 Astra J Arka Cam Buğu Giderici Kaç Dakikada İşini Tamamlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motor soğukken kontağı açıp sonra direk arka cam buğu gidericiyi çalıştırdığımda yere damlayacak şekilde çok yoğun buğulu arka camı neredeyse 15 dk ya kurutuyor.
    İlk başta çalışmadığını sandım ama rezistansdan başlayarak yavaşca kurumaya başlıyor, 5-10 dk sonra düğme kapanıyor, 2. yi çalıştırıyorum sonra biraz daha devam ediyor kuruma yavaş şekilde ilerliyor. Bugün araçtan indim arka camı yokladım sıcaktı içimi biraz rahatlattı. Ön cam zaten fan ile kuruduğu için anında kuruyor. Arka camdan bu hızı beklemiyorum ama ortalama kaç dakikada arka cam kurur öğrenmek istiyorum.
    Arkada yoğun şekilde buhar olması mı işleri zorlaştırıyor, benim araçta mı bi sorun vardır yoksa bu özelliğin oluru zaten bu mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 11 Ocak 2016; 23:19:51 >



  • fanla birlikte denedin mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nr8643

    fanla birlikte denedin mi ?


    Hayır sadece tuşuna basarak denedim
  • Süreyi uzatan asıl faktör araç iç ve dış ortam sıcaklığı bunuda unutmamak lazım. Kesin süre vermek zor. Ama araç ayarlarından otomatik olduğu için sıvılaştığını gördüğümde silecekle temizleyip mis gibi yapıp yoluma devam ediyorum 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüzün Dram Keder kullanıcısına yanıt
    sadece tuş ön camdada geç oluyor havalandırmayla dene
  • Eski araçlarımda daha kısa sürede etkisini gösteriyordu ama astra j sedan aracımda gerçekten çok daha uzun sürede etkisini gösteriyor.Tuşa bastıktan 5-10 dakika sonra buğu çözülmeye başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nr8643

    sadece tuş ön camdada geç oluyor havalandırmayla dene


    Söylediğiniz ilk başta saçma gelmişti ama aşağıdaki yorumla kombo olunca kafamda oturmuştu. Dün ve bugün denedim acayip şekilde hızlandırıyor arka camın buğusunun gitmesini. Ortama giren havayla ve sıcaklık bunda etkili sanırım.


    quote:

    Orijinalden alıntı: SrKntr

    Süreyi uzatan asıl faktör araç iç ve dış ortam sıcaklığı bunuda unutmamak lazım. Kesin süre vermek zor. Ama araç ayarlarından otomatik olduğu için sıvılaştığını gördüğümde silecekle temizleyip mis gibi yapıp yoluma devam ediyorum 👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.