Şimdi Ara

2014 Toyota Corolla 1.4 Dizel Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Malum baktığımız bir A4 var, aktif kullandığımız Corolla'yi da koyduk ilan açıp.. Donanımhaber ailesine de göstereyim istedim..

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014-corolla-premium-dizel-otomatik-282581170/detay

    İlanımız bu, aracım hatasız.. Yorum ve öneriniz varsa alabilirim, müşteri varsa başımız üstüne verebiliriz..

    Herkese hayırlı sabahlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nudeanchowy -- 23 Mart 2016; 19:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • nudeanchowy kullanıcısına yanıt
    Yok mu hiç Corolla bakan araştıran yahu herkes mi a4 5.20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 advance mm var hocam 25binde hatasiz 71bine. Isterseniz ozelden ulasin. Premiuma o kadar fark vermek yersiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightblueist

    2015 advance mm var hocam 25binde hatasiz 71bine. Isterseniz ozelden ulasin. Premiuma o kadar fark vermek yersiz.

    arkadaş premiumu satacak herhalde
  • tristran kullanıcısına yanıt
    Baktigimiz arac demis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilanda anlam karışıklığı olduğunu ben de farkettim, en azından zor cümleler kurmuşum sanırım toyota premium bendeki araç satıyorum. En azından objektif bir yorum olmuş sizinkisi de. Zamanında dolusu olsun istedik bunu aldık emsallerine göre normal bir fiyatı olduğunu düşünüyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı ne kadar premium un ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmayın Allah aşkına 2014 model araca 75.000 istemekte neyin nesi araç piyasasını ne diye yükseltiyorsunuz 2016 model corollyaa 76.000 ila 80 arasında istiyolar.yapmayın bu kadarda ne ya !!!
  • Dostum ben bisey belirlemedim. Gidin sicak firsatlarda dolasin bana niye agliyorsunuz ben ne anlarim piyasadan. Baktim benim arabam sunroof disinda herseye sahip, bir tane bu fiyata emsali yok gibi sitede neredeyse. Siyah deri kaplama koltuk olmasina ragmen bej kaplamalarla ayni fiyata koydum ne oluyor yahu ne bu isyan? 2013 lere istiyorlar benim istedigim fiyati madem bilmiyorsunuz yazip rezil olmayin her yere ayni sey ben 93 bin liraya aldim 2 sene once senin cebinden kac kurus cikti o zaman? Oyle bir konusuyorsunuz ki hirsizlik yapmis gibi hissediyor insan kendini, azicik mantikli olun gozunuzu seveyim hak yiyen insanlara gidin isyan edin bana degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nudeanchowy -- 25 Mart 2016; 7:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldi ki actiginiz diger ilanda da istediginiz araç araligini yazmissiniz. 30 ila 50 bin lira arasi. Gidin onlara bakin kimse kimsenin malini yeremez gunluk bilmem kac milyon insan giriyor milyonlar donuyor koskoca ikinci el piyasasi her sey yanlis bi tek bizim olucu tayfa hakli. Bir tane insan gormedim ikinci el piyasasina laf etmeyen, e demek ki rajonu bu satarken siz 10 bin lira eksige mi satacaksiniz? Hoc sanmiyorum. Kazasiz hasar kayitsiz tertemiz aractan 2 yilda 15 20 bin lira zarardan bahsediyorum, kredi faiz vb katmiyorum bile. Ben ne yapayim? Ikinci el arac alirken de 3e 5e bakilmaz hasarsizi pahali olsa da temiz olanini pazarlik yapar alirsiniz. Varsa sorunuz mantik dahilinde sorun, yoksa hic gerek yok konusmaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende onu demeye calisiyorum. tek siz degil coğu kişiler yuksekten satiyor araba 2.el olmasina ragmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye gore yuksek kime gore yuksek. Yani bu ayakkabi degil ki 3 ay sonra çöp fiyatina gitsin. 1 yilda 5 oynasin 10 oynasin insanlar da buna gore fiyat koymus. Turkiye piyasasi hep ayniydi ancak insanlar cebindekiyle gonlundekini kiyaslamadan her zaman hep fiyatlardan yakindilar. Ben genelleme yapiyorum yanlis anlamayin ancak dusunce yapimiz cidden yanlis. Benim fiyatim icin oyle bir yakinmissiniz ki vallahi zoruma gitti sanki mazda 323 falan satiyorum.. fiyatim normal ve normalin altinda, kaldi ki pazarligi da var. Benle alakali bir sikinti bir sorun yok yani bunu dile getirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifiri 93 suan 90in bile altina iner pazarlikla, siz nasil 2yil once 93e aldiniz, kredinin faizini falanmi eklediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil once de o senenin yeni arabasiydi hocam oyle mantik mi var bana araba 86 ya geldi o su busu faizi 93 u buldu. O yuzden o sekilde yazdim. Kaldi ki bunun yaninda vereceklerim var benim aktif aracim oldugu icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    Ayrica sifiri 96, 91 e veriyorlar baya baya sohbetimiz muhabbetimiz olmasina ragmen maksimum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nudeanchowy

    2 yil once de o senenin yeni arabasiydi hocam oyle mantik mi var bana araba 86 ya geldi o su busu faizi 93 u buldu. O yuzden o sekilde yazdim. Kaldi ki bunun yaninda vereceklerim var benim aktif aracim oldugu icin..

    Arkadaslarin yazdigi yorumlar size mustehak. Faizi bile aldiginiz paraya ekliyorsunuz!!! Ondan sonra cok zararim var kac yazsaydim diyorsunuz ayip..
    Faturasi vardir sizde koyunda bizde gorelim, 4yil toyotada calistim. 2014 kasimda premium m/m fiyati 82.000tl... Bu da liste fiyati.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacma sapan yorum yapmayin kardesim cebimden cikan para dedim zaten. Azicik dusmanca yaklasmasaniz su ilanlara anlayacaksiniz ne demek istedigimi. Ben bir ayrinti verdim dedim ki BEN SIFIRINI ALIRKEN BU PARAYA ALDIM, AMA KALDI KI SANANE BU FIYATTAN. SEN BU PARAYLA ILGILENMEYECEKSIN, BEN DE BU PARAYI DUSUNEREK YAZMADIM ZATEN BELLI BIR PIYASA VAR VE BU PIYASAYA GORE FIYAT GIRDIM. Farkindaysan liste fiyati 93 yazmadim, en ufak yanlisim yok yazdiklarimda kaldi ki sen kimsin bunu sorguluyorsun? Millet kafayi yemis arkadas kendini sherlock holmes mu zannediyorsun mustehakmis.. ayiptir yahu su kadar sorunsuz sikintisiz actigim konunun haline bak, buna bile atacak camurunuz var. Millete hasarli araci hasarsiz diye satmaya calisan, kilometresini dusuren de sizin gibi 1 in 2 nin hesabini yapan degil, kimi nasil daha cok zarara sokarim diye dusunen "seyler". Rica ediyorum daha fazla derdiniz varsa ozelden yazin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araban guzel.
    Istedigin fiyata satarsin umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvodor_07 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam çok sağolun. Satıldı gibi bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.