Şimdi Ara

-----2014 SAMSUNG YENİ H SERİSİ H8000-7000 VE DİĞER MODELLER----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet Samsung beklenen yeni Tv'lerini tanıttı. Kavisli olması ve yüksek çözünürlük sunması bunun yanında kumandasının da daha işlevsel olması şu an bildiğimiz özellikler. Bu başlık altında hem bu modelin tüm özelliklerini hemde paylaşımlarınızı yaparsanız sevinirim. Buldukça yeni bilgileri sizinle paylaşacağım. Sizlerde paylaşırsanız sevinirim. Ayrınca hepimizin müzdarip olduğu bir durumda var. Şimdi elimizde olan tvleri ne yapacağız hepimiz bunu düşünüyoruzdur normal olarak. Teknoloji sürekli güncellendiğinden elimizde ürünler hep atıl durumda kalıyor. Elinde bir önceki serilerden olan ve yeni seri almak isteyen tüm arkadaşlarımız pm yoluyla şu ürünü satmak istiyorum tarzında mesaj yollarsa alıcı arkadaşlara çok daha hızlı bir şekilde ulaşma ve ürünümüzü satma fırsatı oluşturmak istiyorum. Kendimde bu durumda yaşamış olduğum elimdeki ürünü satıp yeni ürün almak derdinden hepimizi de kurtarmak istiyorum. Özellikle bir önceki F serisi modelleri halen güncelliğini koruyorken bu ürünleri satıp yeni seri almak şimdi için mümkün fakat 2 ay sonra tüm ürünlerimiz yok pahasına ya satılacak yada evimizin bir köşesinde süs olarak bekleyecek. Bu bağlamda iyi bir paylaşım olacağını hepimiz adına düşünüyorum.

    Yeni tv ler ilgili linkler aşağıda yer almaktadır.

    http://on.aol.com/video/a-look-at-samsungs-h8000-curved-1080p-television-518076478

    http://ces.cnet.com/8301-35303_1-57616606/samsungs-ces-2014-tvs-curved-and-4k-leds-but-no-new-oled-or-plasma/

    http://www.youtube.com/watch?v=VxqbtRsDZQQ




    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirdiği “Samsung Forum 2014”te en yeni ürünlerini tanıttı.

    Bunların içinde tablet, kavisli ekrana sahip televizyon ve akıllı buzdolabı da bulunurken, kavisli ekranlı akıllı TV’ler etkinlikte en çok dikkat çeken ürünlerden biri oldu. Nisan ayında Avrupa genelinde satışa sunulması planlanan kavisli ekranlı televizyonların fiyatları ise henüz açıklanmadı.

    FİYATI AÇIKLANMADI
    Kavisli ekranı sayesinde görüntü kalitesinin standart düz ekranlı TV’lere göre arttığını dile getiren Samsung AV Grup Ürün Müdürü Taner Veysel Kaya, kavisli ekranlı TV’nin sarmalayıcı özelliği sayesinde kullanıcıların izlediği filmlerin veya futbol maçlarının içindeymiş hissi yarattığını söyledi. Standart düzen ekranlı televizyonlarda ekranın ortasındaki mesafeyle kenarlardaki mesafenin eşdeğer olmadığına dikkat çeken Kaya, kavisli ekranlarda hem ekranın ortasına olan uzaklık hem de kenarlara olan uzaklık eşdeğer olduğundan kullanıcıda 3D izliyor hissi yarattığını belirtti.





    Samsung yeni tasarımlı uzaktan kumandali Smart Control

    Samsung, akıllı televizyonları için kumandalarına yeni tasarıma kavuşturdu.

    Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan CES 2014 fuarında Samsung‘un akıllı TV’leri için yeni tasarladığı kumandalarını da fuar kapsamında katılımcılara sunacak.

    Smart Control adı verilen TV kumandasının ilk görseli şirket tarafından yayınlandı. Yeni uzaktan kumandaları bu yıl üretilecek HD TV‘lerle birlikte sunulacak.

    26 tuşlu bu yeni kumanda çakıl taşı tasarımına sahip ve dokunmatik alanı önceki versiyonlardan yüzde 80 daha küçülmüş durumda. Kullanıcılar kumandayı sallayarak bazı kontrollere erişebildikleri gibi tuş takımını veya ortadaki dokunmatik alanı da kullanabiliyor. Kumanda ses komutlarını da algılayabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator-13 -- 13 Şubat 2014; 12:51:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.