Şimdi Ara

2014 MAZDA 3 -EN YENİ VİDEOLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çapraz arkadan bakınca bir orantısızlık var gibi duruyor. arka tasarım önü kadar iddialı değil. arka dar basık gibi ayrıca.

    kısacası arkasını pek beğenmedim.
  • İ 30'un tasarımı da çok güzel bence, Şu dizeli biraz daha güçlü olup ve az yaksaydı iyiydi. Astra'nın 1.6 Dizelini bekliyorum, bakalım nasıl olacak fiyatı. Mazda 3'ü bekleyemeyecem 2015'te gelecekmiş dizeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrmst

    quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli

    güzel araba ama özgün değil. konsol ön ızgara falan hep başka arabalardan esinlenmiş.

    Nasıl yani? KODO tasarım felsefesi ile yapıldı bu araçlar inanın dikkatli bakarsanız farkı rahatlıkla anlarsınız çok cesur çizgilere sahip her Mazda gibi.

    Mesela ön farları i30 a benziyor. İçerisinde merceğin altındaki dalgaya kadar aynı nerdeyse. navigasyon kısmı a3 gibi. göstergeler civicteki gibi. ben arabaya bakınca direk bu saydığım arabalar gözümün önüne geldi. sanki o arabalardan bir toplama yapılmış gibi. ama bu olumsuz anlamda değil güzel olmuş sadece özgün değil bence.

    Mazdanın bu tasarımının(KODO) kaynağı 2010 da tanıtılan concept araç Mazda shinaridir .Shinari den sonra 2011 tanıtımı yapılan concept takeri ile tasarım teması son şeklini aldını,zaten yeni mazda 6 nın kaynak concepti takeri oldu.Kısaca Mazda 3 ü, i30 ile benzetebilirsiniz,ama tasarımı özgün değil derseniz yanılmış olursunuz.

     2014 MAZDA 3 -EN YENİ VİDEOLAR
     2014 MAZDA 3 -EN YENİ VİDEOLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_a_s -- 17 Kasım 2013; 5:02:07 >




  • Mazda diğer Japon araba markaları gibi çizgisini yukarı çıkartmak istiyor.
    Orası burası benzese de bunun bilinçli olduğunu bende sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_a_s

    quote:

    Orijinalden alıntı: kiral33

    Mazda kullanan arkadaşlar! Garanti bitiminde yedek parça sıkıntısı yaşar mıyız? ..

    Yo herhangi bir sıkıntı yok benim aracım 2007 model bayram öncesi kaza yaptım ön tampon,sis farları,sis farı kapakları,fan davlumbazı,ızgara,sağ ön teker çamurluk davlumbazı gibi parçalar hasar gördü ve değişti yani parça sıkıntısı yaşamadım. Ancak 10 yaş üzeri araçlarda durum nedir bilemiyorum.

    Cok geçmiş. Olsun. Peki diger markalarla kiyaslandiginda parca fiyatlari arasinda nasil bir fark var. Veya var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda Mazda sempatim ve Mazda 3'ü de ilk neslinden beri çok beğenmekle beraber üçüncü nesline de olan merakım bir yana, videolardan birinde bulunan Clubsport 3 ve 6 Concept'lere hayran oldum ben, tek kelimeyle mükemmel duruyorlar. Daha henüz gerçekleşen SEMA fuarında gösterilmişler ama kaçırmışım, henüz gördüm. Gerçekten, şu son 15-20 yılda çıkardıkları modelleri bir göz önüne getiriyorum da, nazarımda başarısız saydığım MPV, Familia ve 5 dışında sevenlerini yanılttıkları bir model daha olmadı. Bunun yanında sorunsuzluğunu, kullanıcısına verdiği güveni ve sürüş zevkini, malzeme kalitesini ve zamanında 323, 626 gibi modellerinde yapabildiği donanım bonkorlüğünü de göz önünde bulundurursak göze hitabının yanında ortaya hiç de azımsanmayacak bir "cabası" kısmı çıkıyor tabii.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.