Şimdi Ara

2013 Seat Leon FR ederi nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Leona sehir ici 6.5 yaptırmak icin ayaginin altinda yumurta kasasi koymak lazim klasik vag palavralari bunlar.iki aracın da sakin kullanim sehir ici tuketimleri 7.5 8.5-lt aralığında.otobanda sabit hizlarda ikisi de fazlasıyla ekonomik.
    Ozetle kalkip alt c segmenti 140hp arabaya o parayı verene kadar ust,c segmenti 170hp arabaya o para verilir gerisi sezar salata.

    bu üslup nedir ya? palavraymış, sen kimsin sana neden palavra atıyım sen ikna olsan ne olmasan ne? deneyim sonucu yazdım oraya, inanmıyorsan bas git palavraymış sezar salataymış bilmem o paraya x yerine y alınırmış. bir zeki sizsiniz zaten.
  • Evet bir zeki biziz.1.2tsi nin yakalayamadigi degerleri 140hp lik 1.4 motorla yakalamaktan bahsedip giuya sözüm ona laf cakmaya kalkiyorsunuz,cevabi alinca da yok soyledir yok boyledir bos muhabbet yapiyorsunuz.tsi 4 lt ciler kulubu diye millet maytap geçiyor alayinizla bi bitmediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayi yetkili servise sokuyorsunuz bakim icin zAten yetenek isin erbabi ne alaka onu anlamadim 10bin bakimini mugladaki servis yapamiyor da ankaradaki on numara mi yapiyor?
    Van veya hakkarideki adama,zaten alfa önermeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antuaRri A kullanıcısına yanıt
    Kendisi kullanmayıp kiraya verdiyse tabiki yapılır.

    Bence o aracı sahibi işletmiştir, yoksa diğer secenek daha uzak geldi.

    Bana kalsa o aractan uzak durmak lazım. Leon alınacaksa sıfır alıp temiz binmek lazım arkadaslarında dediği gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Evet bir zeki biziz.1.2tsi nin yakalayamadigi degerleri 140hp lik 1.4 motorla yakalamaktan bahsedip giuya sözüm ona laf cakmaya kalkiyorsunuz,cevabi alinca da yok soyledir yok boyledir bos muhabbet yapiyorsunuz.tsi 4 lt ciler kulubu diye millet maytap geçiyor alayinizla bi bitmediniz

    Bak şimdi. Daha önce hiç vag grubu aracım olmadı. Şimdiki aracım 2008 toyota corolla. o paraya leon fr yerine golfün boşunu alırsın diyenlere cevap vermekle geçti son 1.5 ayım. giuya ben neden laf çakmaya kalkıyım bana bir söyle? benim ne karım var bu işten? tsi'cı vag'cı olduğumu nerenden uyduruyorsun? daha arabayı almamışım etmemişim, neden araba fanatikliği yapayım? niye herkesi kendiniz gibi sanıyosunuz? ayıp birşey yahu.
  • bu arabaların pek düzgün kullanıldığını görmedim bir havası bir gidişi var eyvallah ama fiyat biraz yüksek.
  • Hah guzel 140lik leon şehir ici 6.5lt ya ka maz bu konuda da anlasalim sevgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bütün yetkili servisler aynı kalitede hizmet vermiyor demek istemiştim. Ayrıca araba 10bin bakımdan ibaret değil birsürü işçiliğin de önemli olduğu ağır bakımlar var hadi bakımı geçtim herhangi bir arızada problemde servisin tecrübesi ve kalitesi de önemlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 6 Ağustos 2016; 17:04:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah,iste alfa servisleriyle ilgili bir sorun duymadik simdiye kadar.onu gectim bakımlarda yapılan islemler standarttır.ucret farkedebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.