Şimdi Ara

2013 punto mu clio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizce hangisi alınır clio yu test etmedim içine bindim ama malzeme kalitesi olarak punto çok önde test eden varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Punto cok guzel bir arac. Ic mekan kalitesi iyi. Tasarimi iyi. Donanimi iyi. Benzinlinin masrafi az bakimi seyrek. Lpg ile garanti. Punto cidden o siniftaki en mantikli arac. Test surusunde de begendim.

    Clioyu test etmedim ama icine bindigimde bu ne rezalet deyip indim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbatasoy

    Punto cok guzel bir arac. Ic mekan kalitesi iyi. Tasarimi iyi. Donanimi iyi. Benzinlinin masrafi az bakimi seyrek. Lpg ile garanti. Punto cidden o siniftaki en mantikli arac. Test surusunde de begendim.

    Clioyu test etmedim ama icine bindigimde bu ne rezalet deyip indim.

    Son satır hariç katılıyorum.
    Dipnot:Son satıra katılmama nedenimde aracı test etmemiş olmam.
  • 2 yıl punto evo dynamic benzinli kullandım Cliodan kaliteli olduğunu söyleyebilirim. İki aracıda inceledim.
  • kesinlikle punto
  • Ben clio'da rezalet bir taraf göremedim. icon modelinin içine bakmıştım bence kendi sınıfı için yeterli malzeme kalitesi sunuyordu yanlız arka tarafı biraz basık gibi gelmişti bana. Test sürüşü yapamamıştım ama dizel motorunu önceden bildiğim için oldukça yeterli geleceğini düşünüyorum. 1.2 75hp benzinli motorunu clio 3'ten biliyorum ne güldürür, ne öldürür diğer motorları için birşey diyemeceğim.
  • Punto B sınıfı araçlar içinde en büyük ölçülere sahip arabadır.. bende 2012 mjet 95 ps duologic modelinden var tek kelimeyle mükemmel bir araç.. kesinlikle tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto
  • bu en büyük hacim punto evo damı güldürme arkadaş

    grande punto diyecektin sanırım..

    ama 3 ay clıo kullandım böyle rezil araba görmedim sadce yapmak için yapılmış kaliteden eser yok 3 ayda döküldü aracım desem abartmam sattımda kurtudum şükür..

    illa b sınıfı ise honda jazz yada yeni kıa rıo bu sınıfta krallar donanım olarakta iç dış hacim olarakta..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öcüü..

    bu en büyük hacim punto evo damı güldürme arkadaş

    grande punto diyecektin sanırım..

    ama 3 ay clıo kullandım böyle rezil araba görmedim sadce yapmak için yapılmış kaliteden eser yok 3 ayda döküldü aracım desem abartmam sattımda kurtudum şükür..

    illa b sınıfı ise honda jazz yada yeni kıa rıo bu sınıfta krallar donanım olarakta iç dış hacim olarakta..

    Punto evo ile grande punto arasında hacim olarak fark nedir acaba?




  • sifir yari otomatik aldim lounge olan, fiat para bakimindan en insaflisi piyasada ve kesinlikle verdiginiz paraya deger. aracin 3 aylik bile degil sehirici icin yeterli. isyeri yolumda surekli yokus asagi yukari ve isikli oldugundan 8.5 ortalama tuketim, sadece hizlanmasini cok yavas buluyorum veya bizim millet cok aceleci. gaza sakin basislar icin gecrerli bu dedigim ki, bugun isiklarda arkamdakine deli oldum. solum bos yesil yavas dokunusla kalktim ve hizlandim arkamdaki selektor yapinca cami acip ne selekyor yapiyorsun iste gec dercesine el salladim. uzun yolda ise 90 la sanirim 5.5 falandi aracim 1800 le 1900 km arasinda. sahsen memnun edici. ikinci el piyasasindaki uckagitcilarla ugrasacaginiza sifir alin. istanbuldaysaniz erkay otomotivi oneririm ben cok memnun kaldim, sizi satis temsilcime yonlendirebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ara punto öndedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 18 Ekim 2013; 17:47:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grande punto aracım vardı 2007 de araç bende bulunduğu sürece bir arıza çıkarmadı gerçi annem kullandı 3 yaşında 11 bin kmde( 110 değil genelde soruyolar 11 mi 110 mu diye) sattım satarkende çok zorlantım sebebi piyasası olmadığı değil km sine inandıramadım kimseyineyse uzatmayalım şuanki punto clio dan iyi gibi geliyor bana ancak clio larda eski cliolar değil daha iyi donanım vs olarak.kasa konusunda ise clio nun kasası oldukça güncel punto ise tahminimce 1-2 yıla kalmadan makyajlanır yada yenilenir diye düşünüyorum.uzun vade kullanılcaksa kasası nedeniyle benim tercihim clio olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay.bykygc

    grande punto aracım vardı 2007 de araç bende bulunduğu sürece bir arıza çıkarmadı gerçi annem kullandı 3 yaşında 11 bin kmde( 110 değil genelde soruyolar 11 mi 110 mu diye) sattım satarkende çok zorlantım sebebi piyasası olmadığı değil km sine inandıramadım kimseyineyse uzatmayalım şuanki punto clio dan iyi gibi geliyor bana ancak clio larda eski cliolar değil daha iyi donanım vs olarak.kasa konusunda ise clio nun kasası oldukça güncel punto ise tahminimce 1-2 yıla kalmadan makyajlanır yada yenilenir diye düşünüyorum.uzun vade kullanılcaksa kasası nedeniyle benim tercihim clio olurdu.

    punto fazlasiyla makyaj yedi artık yenilenir




  • Punto Lounge 95 hp dizel otomatik 2012 model araca sahibiz. Şu anda bu aracın sıfırı ithal edilmiyor. Aracımız bizi tahminimizden çok daha fazla memnun bırakıyor. Performans yönünden değerlendirirsem; yokuşlarda asla sıkıntı yaratmıyor. Dualogic vitesin çalışma prensibi mükemmel, gaza bastığınızda 5ten 3 e alıp aracın fırlamasını sağlıyor. Tek kusuru 1den 2 ye geçişler.
  • Clio'yu sanki stajyerler yapmış :) çok güzel :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

    Sizce hangisi alınır clio yu test etmedim içine bindim ama malzeme kalitesi olarak punto çok önde test eden varmı

    Punto bir adım önde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio daha yakışıklı ama puntonun kalitesi biraz daha iyi. ahım şahım fark yok aralarında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MB-CLS

    clio daha yakışıklı ama puntonun kalitesi biraz daha iyi. ahım şahım fark yok aralarında.

    hocam forumda ilk defa böyle bir yazı gördüm clio ile ilgili. forumda sanki clio komple plastikten yapılma ve bedava verseler binmeyecekler gibi bir muamele yapıyorlar. sürüşü , konforu hakkında bilginiz var mı acaba , gerçekten söylendiği kadar kötü mü ?
  • Clio derim ben .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.