Şimdi Ara

2013 NBA ALL-STAR HOUSTON (TÜM ALL-STAR, CNN TURK'TE!) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
1
Favori
14.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kim kazandı. uyuya kalmışım da gece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janičari

    quote:

    Orijinalden alıntı: ebulfeth

    Full izleyebileceğim bir yer var mı ? Canlı izleyemedim.

    aynen...

    +1 2 3
  • CP3 Haketti Zaten Noah'ın Üzerinden Üçlüğü Gönderdikten Sonra Maç Bitti Dedim Ben LeBron'da Bir Tuhaflık Vardı Sanki Asılmadı Hiç Batı'ya Tebrikler.
  • son zamanlarda izlediğim en güzel all-star maçlarından biriydi. durant alsa ödülü üzülürdüm. cp3 sonuna kadar hak etti. ayrıca kobe'nin kral'a yapmış olduğu bloklar da muazzamdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cianni

    quote:

    Orijinalden alıntı: Janičari

    quote:

    Orijinalden alıntı: ebulfeth

    Full izleyebileceğim bir yer var mı ? Canlı izleyemedim.

    aynen...

    +1 2 3

    http://www.youtube.com/watch?v=oy5fXoipRE0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

    Bu hatunları soymadan, üzerlerindekini parçalayarak... Parça pinçik...

    Başkan neler dönmüş yahu

    Zorrent'ten indirdim izledim yetenek yarışmalarını canlı izlemiştim de yok arkadaş beklediğimden iyi olmasına rağmen eski tat yok. Bir de kalkmış istediğim gibiydi demişsin olmamış. Yetenek bildiğimiz gibiydi hatta juri bile bildiğimiz gibiydi adamlar ısrarla b.ktan puan vermeye bayılıyorlar da fazla küfür yemediler allahtan final sağlam oldu Ross finale kalmayı pek hak etmese de ödülü hak etti en azından.

    Benim takıldığım nokta ise all-star maçı rookie sophomore maçı gibi başladı çoğunluk da öyle gitti bir kaç CP3 gibi top çalma çabaları güden oyuncuların dışında. Alan sallıyor, bu kadar b.ku çıkan önüne gelenin bu kadar 3lüğü "yüzü kızarmadan" salladığı all-star hatırlamıyorum. Bosh kaç tane denedi arkadaş. Okur potaya şut atmaya utandıydı ya sanki yanlış hatırlamıyorsam. Yahu savunma dozajı bir ara o kadar düşüktü ki hatta son periyot harici çoğunluk, terlemedi oynayanlar. Ben demiyorum ki play-off maçı gibi olsun ama biraz edep yahu Neredeyse ikili oyuna bile ihtiyaç duymadan atılan o kadar çok sayı var ki. Bundan önceki 2011-2012 maçlarını izlemedim ama bu ortam benim için çok rezaletti açıkçası. Orta dozda bir savunma olmadıktan sonra yapılan hareketin ne önemi var. Rekabet olacak ki rekabetin üstesinden gelen kişini yaptıkları değerli olsun.

    Mesela şu iki video, rastgele buldum koydum. En azından az buçuk bi alan kapatma ufaktan bir savunma var. Lebron'un MVP'ye kastığı sene adam sayı atmak için kasıyordu en azından. Belki de sahada Nowitzki Duncan olunca otomatik oluyordur bunlar :) Bu çocukların utanması vardı en azından. Bu sene kimsenin utanması yok, topu Durent'e yollamışlar şuta kalkacak diğer 9 kişi sanki TV izler gibi bakıyor maç ortamı ve heyecanı oyunun çok azında vardı. Güzel enstantenelere rağmen ııh olmamış usta :)







    @Kampec Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 20 Şubat 2013; 4:35:13 >




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.