Şimdi Ara

2013 işkur sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 işkur sitesi
    işkur işçilerin işsizlik kalmaları durumunda belli bir süre dönem boyunca çalışanlara maaş sağlayarak iş bulana kadar geçimlerini sağlamak amacıyla destek olan devlet tarafından kurulmuş bir kuruluştur. İş ve işçi bulma kurumu olarak da bilinmekte olan işkur çalışanların yeteneklerine en uygun işte çalışmasını sağlar , her yaşta her koşulda her eğitim de olan kişileri uygun işlere yerleştirir , işsizliği azaltmak için görevleri yerine getirir.

    Bununla birlikte bu süre içerisinde işçi ve işverenleri bir araya getirerek işçilerin yeteneklerine uyan işlere yerleştirilmesi için işkur iş ilanları yayınlayan bu ilanlara işçilerin başvuru yapmasını sağlayarak yeni iş bulmada da yardımcı olmaktadır. İşkur ayrıca işçilerin var olan yeteneklerinin geliştirir ya da yeni yetenekler kazanması için işkur kursları da açmaktadır. Kişiler bu işkur kursları na başvurarak yeteneklerini geliştirmektedirler.

    İşkur sitemiz olan e-iskur.org işkur un yayınlamış olduğu ilanları düzenli bir şekilde size ulaştırır sitede yayınlamaktadır. Ayrıca işkur kursları hakkında da bilgiler yer almaktadır. İşkur hakkında detaylı bilgiler almak işkur işsizlik maaşı şartları , işkur işsizlik maaşı sorgulama , işkur işsizlik maaşı hesaplama hakkında detaylı bilgiler öğrenmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden işkur iletişimadreslerine de ulaşabilirsiniz. Bildiğiniz üzere işkur bir çok ilde ve her ilde de bazen bir çok ilçesinde irtibat bürosu bulunmaktadır. Bu büroların iletişim adreslerini sitemizi üzerinde yine öğrenebileceksiniz.

    Ayrıca internet sitemiz üzerinde işkur iş ilanları ile birlikte bir çok kamu kurum ve kuruluşu ve özel kuruluşlara ait iş ilanları , memur ilanları, ek iş ilanları gibi ilanlarda yer almaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.